WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 @wizard - nisam rekla deluje, vec izgleda... A i svi ste fini momci, niko nije pravio gluposti. Nego, ja sam postizala da popricam malo sa dosta ljudi... I sa jednim krajem stola, i sa drugim, a najvise s ovima na sredini... Jedino do par ljudi nisam stigla... :/ deluje, izgleda - dođe mu na isto zar ne? eto vidiš da smo svi fini momci, ne pijemo, ne pušimo, ne smaramo ženske po kafanama možeš slobodno da nas preporučiš drugaricama Quote
:matija Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 hahaha, da rekla je "izgleda mi kao jedino zensko sem mene" :) Quote
Mita Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 mene mrzelo da dodjem hteo sam sa ortakom da odem na pivo pa da dodjem ali jbg nije mogao a Killing Hand je uveliko otisao tako da jbg Quote
Brynhildr Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Pa ponadala sam se da ce mooozda doci jos neka. Dok vas nisam upoznala. Onda mi je bilo svejedno. x] Nadam se da cemo sledeci put biti negde na otvorenom. x) Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 mene mrzelo da dodjem hteo sam sa ortakom da odem na pivo pa da dodjem ali jbg nije mogao a Killing Hand je uveliko otisao tako da jbg nemoj sad da se pravdaš, ispao si pička što nisi došao na okupljanje i sad nestani sa foruma! napusti sahranu Pa ponadala sam se da ce mooozda doci jos neka. Dok vas nisam upoznala. Onda mi je bilo svejedno. x] Nadam se da cemo sledeci put biti negde na otvorenom. x) ponadala si se, a onda si nas upoznala i pomirila sa sudbinom a sledeći put na otvorenom - da pobegneš možda? iz bunkera nije lako izaći mora se priznati Quote
Brynhildr Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Eh, pa zasto bih bezala od vas? xDDD Mada, sa kim sam htela da popricam - popricala sam, realno... Ove ostale ni ne znam i trebalo mi je vremena da skontam ko su. xD Al' dobro, sledeci put... x] Btw, kako ti je bilo posle onih silnih stomaklija? Jbt, i dalje se nije primecivalo nista. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 nisam mnogo ni popio (da budem iskren) posle sam u maršalu popio još dve loze Quote
Brynhildr Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Jbt. K'o sto rekoh, ja bih naveliko igrala po stolovima da sam toliko popila... xD Quote
Mita Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 nemoj sad da se pravdaš, ispao si pička što nisi došao na okupljanje i sad nestani sa foruma! napusti sahranu ne znam ko je bio na prvom okupljanju Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 K'o sto rekoh, ja bih naveliko igrala po stolovima da sam toliko popila... xD Brunhilda u akciji 2. Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 2????? Procitaj kompletan post, covece. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Jbt. K'o sto rekoh, ja bih naveliko igrala po stolovima da sam toliko popila... xD sledeći put stomaklija i za tebe dupla Quote
Lunar Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 smuvali se Gojko i onaj lik što je došao sa njim lunar beše ili tako nešto To su te fantazije kada si jedini homoseksualac na okupu. Nebrini se docice tebi Grob sledece okupljanje i vishe neces biti tuzan. ja se uopšte ne bunim što nisi pričao sa mnom Da, a nije ti smetalo sto si ti prichao samnom. Quote
Теша Тешановић Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) bas steta sto nisam bio na ovom okupljanju ali nema veze na sledece dolazim i ja Edited January 25, 2009 by Теша Тешановић Quote
Liberali_ante_portes Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Brunhilda u akciji 2. qq nama sledeci put...ja sedim do Cotoh-a,ne zanima me !!!(valjda mu to dodje na kraju stola iliti sto dalje od Brunhilde ) ali i dalje ne verujem da samo Cotoh i ja duvanimo O.o Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Edited January 25, 2009 by bdonkey Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 puše i Gojko i Lunar jedan drugome Quote
Zen Posted January 25, 2009 Author Report Posted January 25, 2009 Ne kapiram opsesiju sa Lunarom ??? Ono, jeste lep ali zar je vama bas toliko? Gay. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 NIkola, recicu te uciteljici. Ne kapiram opsesiju sa Lunarom ??? Ono, jeste lep ali zar je vama bas toliko? Gay. kad se zezamo, ajde da se zezamo do kraja meni baš i nije lep, ali izgleda da Gojku jeste Quote
Lunar Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Ne kapiram opsesiju sa Lunarom ??? Ono, jeste lep ali zar je vama bas toliko? Gay. Opushteno, pusti ga nek uziva, ako ce sebi pisaci te stvari zadovoljiti svoje homoseksualne potrebe i fantazije. -EDIT- Nego , kada smo vec kod toplijeg vremena i okupljanja po parkicima, sta kazete na kosutnjak? Edited January 25, 2009 by Lunar Quote
Liberali_ante_portes Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 pa kad bi svi ziveli na BB verovatno bi i bio prihvacen predlog Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nego , kada smo vec kod toplijeg vremena i okupljanja po parkicima, sta kazete na kosutnjak? Kul, do Kosutnjaka mi treba 2h, ne 1.20h kao do Zelenog. Quote
Grobodan Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 To su te fantazije kada si jedini homoseksualac na okupu. Nebrini se docice tebi Grob sledece okupljanje i vishe neces biti tuzan. Sta sam ja sad kriv? Quote
Recommended Posts