WIZARD OF GORE Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ovaj Nikola je bas pukao, sta da se radi, lecicemo ga A sad stvarno odoh, lepo sam se okupao, obrijao, cak sam i noge oprao, spreman sam za provod otkud sad ovo? pa nije prestupna godina Quote
Feniks . Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 A inace ne peres noge kad se kupas? Pravi muskarci noge peru samo u posebnim prilikama. Ili im zene peru noge, to bi ti trebalo da znas, sta te ceka otkud sad ovo? pa nije prestupna godina Napravio sam izuzetak, volim da iznenadim auditorijum Quote
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 donkey & gojko, varg će biti dobro za par meseci mislim. nadam se. samo da mu se neko sa yuma ne nađe na putu dok se ne ishejtuje tj dok ga ne prođe to je jedina opasnost (ne za varga nego za tog nekog neznanog junaka, jel' te) Problem je sto sam daleko od BG-a, i uvece ne bih imao kako da se vratim. A ne volim da celu noc blejim sam i cekam bus do jutra, dosta mi je toga. Da vam ne pricam sad o rasporedu polazaka do mog mesta. a ti dogovori da prespavaš kod nekoga u bg. recimo već mi pada na pamet ko bi te sigurno pozvao, samo da ga se setiš. da suzimo krug, niko od žena, i da suzimo još krug, pominjali smo ga ti i ja. rings a bell? Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 donkey & gojko, varg će biti dobro za par meseci mislim. nadam se. samo da mu se neko sa yuma ne nađe na putu dok se ne ishejtuje tj dok ga ne prođe to je jedina opasnost (ne za varga nego za tog nekog neznanog junaka, jel' te) Ej, nemoj tako, ispascu svakakv a ti dogovori da prespavaš kod nekoga u bg. recimo već mi pada na pamet ko bi te sigurno pozvao, samo da ga se setiš. da suzimo krug, niko od žena, i da suzimo još krug, pominjali smo ga ti i ja. rings a bell? Znam naravno, ali sad po ovom ispadam jos i gay. Quote
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 (edited) Ej, nemoj tako, ispascu svakakv svakakav si već sad po ovom ispadam jos i gay. nope. evo javno da kažem da taj drugi kod kojeg bi eventualno možda odseo, nije gay. samo da ne vidi ove baljezgarije, ima da dobijem grdnju Edited February 1, 2009 by eileen Quote
Uruk Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 :) pa ide valja da ih gleda sa samaelom? Quote
Brynhildr Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Ima ispit, koliko sam ja skontala. Quote
Dark_Elf Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Znam naravno, ali sad po ovom ispadam jos i gay. Onda se smrzavaj na stanici ako nećeš da ispadneš gay. :) Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Onda se smrzavaj na stanici ako nećeš da ispadneš gay. :) Bah, zivot nekad nije fer Quote
Dark_Elf Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Bah, zivot nekad nije fer Nije. A nisu ni ljudi prema životu. Quote
WIZARD OF GORE Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Куруз долази следећи пут! Jel kao i na Keep of kalessin? FAIL. Quote
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 elfe kreći zakasnićeš tj zakasni malo Quote
kuruz Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 :) pa ide valja da ih gleda sa samaelom? Ima ispit, koliko sam ja skontala. Quote
METAL Man Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 (edited) Ma kakav sex? O čemu vi pričate? Na okupe yumetala treba doći potpuno opušteno, oslobođen bilo kakvih sexualnih pretenzija. Orgije su česta pojava kad sam ja prisutan na nekoj manifestaciji ovakvog tipa. :) Edited February 1, 2009 by Chicken Hunter Quote
Lunatje Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Ja sam hteo da dodjem da maltretiram nekoga ali sam bio jako jako bolestan (jbga ova sida me ubi).100% sam se razboleo jer sam imao pogane misli (maltretiranja osoba) ali evo sad obecavam da sledeci put (ne) dolazim 100% Imas sidu, Laki? gde je moj fucking commen odavde, sto ga nema? Sranj.. Quote
voodoo_ Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Satane, ako budeš išao sledeći put, javi da idem i ja sa tobom. Mislim neću nikog da matretiram nego čisto da bar nekog poznajem Quote
Bata Trokrilni Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Za one koji žele oba snimka sa jam session-a kod Rleta: Shamandalie je zatvorila temu o članovima bendova od majke rođenih, na koju sam okačio prvi link, i još zapretila permanentnim banom, ali zato postoji ova tema - ovde, koliko vidim, ona nije moderator. Quote
Sandman Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Heh,to je bilo u bloku 70,je l'? Quote
Baal Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Куруз долази следећи пут! Jel kao i na Keep of kalessin? Kupiće novu znojnicu u Nike pa neće imati pare za markicu ili kartu, a mrzeće ga da ide peške, a možda ima fobiju od kontrole... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Imas sidu, Laki? gde je moj fucking commen odavde, sto ga nema? Sranj.. Nisi mogla da me zarazis,kondom je ostao ceo Satane, ako budeš išao sledeći put, javi da idem i ja sa tobom. Mislim neću nikog da matretiram nego čisto da bar nekog poznajem icon_smile.gif Vazi Quote
Recommended Posts