Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 (edited) Jos ako mu igra Mancester, morace to da gleda i drka dok peder Ronaldo pimpla onu loptu i time dovodi Kuruza do vrhunca Edited February 2, 2009 by Feniks . Quote
-Mare Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Fenikse, dodji na okup - moramo upoznati legendu + duzan si i Bogu i narodu. Quote
kuruz Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Kupiće novu znojnicu u Nike pa neće imati pare za markicu ili kartu, a mrzeće ga da ide peške, a možda ima fobiju od kontrole... http://www.web-kupovina.com/NIKE_MANCHESTE...cene_p8233.html Kuruz ima ispit petog Прво је био заказан за 26. јануар, ал' сам дао 700 динара и одложио га... Jos ako mu igra Mancester, morace to da gleda i drka dok peder Ronaldo pimpla onu loptu i time dovodi Kuruza do vrhunca Ма какав Роналдо, само Фердинанд! Quote
Grobodan Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Прво је био заказан за 26. јануар, ал' сам дао 700 динара и одложио га... A za Keep nisi hteo da das pare. Quote
kuruz Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Наравно, није ми пало на памет да дам 2000 за пола сата свирке. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ja trazim 500e za sat vremena svirke,pa ti vidi. Quote
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Fenikse, dodji na okup - moramo upoznati legendu + duzan si i Bogu i narodu. Vi mene zovete da me iskoristite Vrlo cesto sam u BG pa je sve moguce...ali cekam jos pravu ponudu, to je poenta ekonomije, sacekati pravu cenu i pravi momenat Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 bolje da ne dolaziš na okupljanje Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Verovatno poslednji vikend u martu, još nije zvanično dogovoreno. Quote
:matija Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Feniks ce verovatno doci da muva neku ribu. Quote
Zen Posted February 3, 2009 Author Report Posted February 3, 2009 Tako nesto, posto ce biti napolju. Quote
-Mare Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) Feniks ce verovatno doci da muva neku ribu. Posle toga cu moci da kazem da sam video sve u zivotu. Edited February 3, 2009 by bdonkey Quote
#METALGOD Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 ajd da vidimo ko ce bolju rakiju da donese! Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Posle toga cu moci da kazem da sam video sve u zivotu. pročitaj ceo post pa onda lupetaj gluposti napisao je: "Feniks ce verovatno doci da muva neku ribu" a ne : "Feniks ce smuvati neku ribu" Quote
Mistress Burzum Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Možda ja s*rem i neka je tako, ali mene, iskreno, forsiranje alkohola u flašama, čuturama, gajbama, pljoskama, burićima,... na okupima iritira. Do sad bih došla petsto puta da nije bilo "Eeee, a ko će da donese lozuuuu?" ili ko će bolju bilo koju rakiju da donese! Sva priča se vrti oko toga, a to mi tako liči na tinejdžere koji orgijaju dok im roditelji nisu u gradu. Mislim ok, naručite šta hoćete i koliko hoćete, ali ne smarajte ostale. Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) U pravu si... ...sereš Da si došla, videla bi da uopšte nije bilo tako. Edited February 3, 2009 by Gojko Quote
Mistress Burzum Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 U pravu si... ...sereš Da si došla, videla bi da uopšte nije bilo tako. :) Pa zato i kažem. Mislim, čemu toliko prose*avanje o alkoholu, kao mi smo frajeri ovo ono, a onda pola njih naruči Next. Karikiram, ali kapirate me već... Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) ma pusti je....nije vredna našeg dragocenog vremena PS neko donosi lozu? edit: uopšte te ne kapiram...u čemu je tvoj problem? tražiš izgovor da ne dođeš na okupljanje??? Edited February 3, 2009 by WIZARD OF GORE Quote
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 bolje da ne dolaziš na okupljanje Doci cu samo tebe da vidim Feniks ce verovatno doci da muva neku ribu. Na sta vam ja licim? Mada, bolje i to raditi nego satima raspravljati koji je album ili bend bolji Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ma nebitno. pa naravno da je nebitno, kad ovo toje pisanije poente nema Doci cu samo tebe da vidim ma idi begaj Quote
Recommended Posts