Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 ma idi begaj Lose krijes emocije, znam da si srecan sto ces me videti, ima lice odmah da ti se ozari Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 ništa se ti ne brini i kurac će da mi se digne Quote
Mistress Burzum Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 pa naravno da je nebitno, kad ovo toje pisanije poente nema ma idi begaj Kako si vickast. Quote
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Polako, ne moras odmah o svojim pederskim sklonostima, za to neka ti sluzi neko drugi, imas Princa pa spopadaj njega...on ce biti toliko zaokupširan objasnjavanjem sta je pravi metal, da nece ni osetiti ako ga ti bocnes malo Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Kako si vickast. Polako, ne moras odmah o svojim pederskim sklonostima, za to neka ti sluzi neko drugi, imas Princa pa spopadaj njega...on ce biti toliko zaokupširan objasnjavanjem sta je pravi metal, da nece ni osetiti ako ga ti bocnes malo stalno nešto spominješ princa.....hmmmm sumnjivo mi je to..... Quote
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Pa ti se druzis sa njim redovno na tim okupljanjima, pa rekoh, vreme je da se jos vise zblizite Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) totalno si izgubio poentu čoveče stalno pominješ princa jer smo se nas dvojica zbližili??? šta ti to znači? Edited February 3, 2009 by WIZARD OF GORE Quote
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ma ja sam srecan zbog tvoje srece, uvek se radujem tudjoj sreci Quote
:matija Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Na kraju ima da padne neka trojka, vidim ja. :) Quote
:matija Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Haha, znam da zelis, ali propusticu tebi da ih vodis. Quote
José Luis Chilavert Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Možda ja s*rem i neka je tako, ali mene, iskreno, forsiranje alkohola u flašama, čuturama, gajbama, pljoskama, burićima,... na okupima iritira. Do sad bih došla petsto puta da nije bilo "Eeee, a ko će da donese lozuuuu?" ili ko će bolju bilo koju rakiju da donese! Sva priča se vrti oko toga, a to mi tako liči na tinejdžere koji orgijaju dok im roditelji nisu u gradu. Mislim ok, naručite šta hoćete i koliko hoćete, ali ne smarajte ostale. Ma kakav alkohol Ovo je kao anonymous alcoholics . Svi pricaju o alkoholu , a niko ga ne pije . Quote
Lunatje Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 bolje da ne dolaziš na okupljanje A ja? Mogu li doci? Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Na kraju ima da padne neka trojka, vidim ja. :) trojka? feniks i još dvojica nikako drugačije Ma kakav alkohol Ovo je kao anonymous alcoholics . Svi pricaju o alkoholu , a niko ga ne pije . khm pričaj samo u svoje ime Quote
José Luis Chilavert Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 khm pričaj samo u svoje ime Cast izuzecima Quote
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 A ja? Mogu li doci? a ko ti brani da dođeš? ako te feniks smarao preko poruka, ne obraćaj pažnju na njega - znaš kako kaže naš narod: pas koji laje, ne ujeda @Butt Quote
Sandman Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Verovatno poslednji vikend u martu, još nije zvanično dogovoreno. Hej,tada su Flejmsi. Quote
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 a ko ti brani da dođeš? ako te feniks smarao preko poruka, ne obraćaj pažnju na njega - znaš kako kaže naš narod: pas koji laje, ne ujeda Mislim da se za tebe najvise vazi izreka - Pas koji laje ne ujeda dacemo ti neku kosku da glodjes, da budes miran Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Vas dvojica toliko smajlija stavljate da kontam da se ne podnosite. Quote
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Gresis sinak, gresis Smajli je tu, da znas da te ne podnosim Quote
Brynhildr Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Vas dvojica toliko smajlija stavljate da kontam da se ne podnosite. Očigledno. Elem, kontam da će sledeći okup biti još zanimljiviji... Quote
WIZARD OF GORE Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Elem, kontam da će sledeći okup biti još zanimljiviji... dva su uslova da se to dogodi: 1. da feniks ne dođe 2. da izvesna osoba popije makar jednu duplu stomakliju Quote
Recommended Posts