Lunatje Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Nema ga on nesto da se i nama javi:( Quote
Zen Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 (edited) a nije to što proganjaš Nikolu? Svi mi proganjamo Nikolu jer je najlepsi i najsladji i ima lepu kosu i lepe okice i taaaaako :wub: i onaj cakani razdeljak izmedju zuba... Ovaj idem ja do kupatila da se istushiram pa se vracam :) Edited February 4, 2009 by Smorock Quote
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 da ja sam se vratio imao sam neke ispite i slicno.usput dosao sam da kazem posto se ovde pravi problem gde ce varg da spava ako ode na skup pa ima resenje za to.varg ce spavati kod mene ako mu naravno ne smeta da spava na trulom tavanu od cigana muslimana iz sandzaka(ne zezam se,barem je jako jeftino i blizu centra) Quote
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Svi mi proganjamo Nikolu jer je najlepsi i najsladji i ima lepu kosu i lepe okice i taaaaako :wub "wub: i onaj cakani razdeljak izmedju zuba... Ovaj idem ja do kupatila da se istushiram pa se vracam :) Iznenadila si me sad. da ja sam se vratio imao sam neke ispite i slicno.usput dosao sam da kazem posto se ovde pravi problem gde ce varg da spava ako ode na skup pa ima resenje za to.varg ce spavati kod mene ako mu naravno ne smeta da spava na trulom tavanu od cigana muslimana iz sandzaka(ne zezam se,barem je jako jeftino i blizu centra) Cekaj, gde to kod tebe u gradu? znam da me zezas.. Edited February 4, 2009 by Váfuðr Quote
Lunatje Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ja se samo izvinjavam Wiard of Gor-u, jer moram, za druge ne znam. NIsta drugo nemam reci. baš si surova I ne, ja nisam surova. Seti se kakav si ti prema meni bio. Veorvatno si jos uvek takav, ne znam jer ne pricamo, ali svejedno, ja ti zahvaljujem na tvom vredjanju, i pokazivanju srednjeg prsta, i ostalim stvarima. Ne moras da brines za mene, ja sam verovatno zasluzila to, ne? Da. Quote
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Cekaj, gde to kod tebe u gradu? znam da me zezas.. kod mene u iznamljenom delu podkrovlja,bas pre neki dan mi je drug spavao tamo posto je propustio zadnji autobus kuci zato sto smo se zadrzali u hrvatskoj. Quote
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 kod mene u iznamljenom delu podkrovlja,bas pre neki dan mi je drug spavao tamo posto je propustio zadnji autobus kuci zato sto smo se zadrzali u hrvatskoj. Aha, pa ok. Kad se izlecim skroz doci cu na okup, tamo do leta sigurno Quote
WIZARD OF GORE Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Svi mi proganjamo Nikolu jer je najlepsi i najsladji i ima lepu kosu i lepe okice i taaaaako :wub: i onaj cakani razdeljak izmedju zuba... Ovaj idem ja do kupatila da se istushiram pa se vracam :) istina tuširanje, pa onda malo da se poigraš sa Žućom pa na spavanje Ja se samo izvinjavam Wiard of Gor-u, jer moram, za druge ne znam. NIsta drugo nemam reci. baš si surova I ne, ja nisam surova. Seti se kakav si ti prema meni bio. Veorvatno si jos uvek takav, ne znam jer ne pricamo, ali svejedno, ja ti zahvaljujem na tvom vredjanju, i pokazivanju srednjeg prsta, i ostalim stvarima. Ne moras da brines za mene, ja sam verovatno zasluzila to, ne? Da. ja tebe uopšte ne razumem Quote
METAL Man Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ja mislim da je vreme za zatvaranje teme. Quote
WIZARD OF GORE Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 ne još ujutru dolazi LazaGEJ pa da ga malo zezamo (i feniksa) pa onda da se zatvori Quote
Lunatje Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ja mislim da je vreme za zatvaranje teme. Cika Petao ne morate zatvarati temu, to je bzvz Quote
LazaGNR Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Ne moze on,to mogu samo ja ne još ujutru dolazi LazaGEJ pa da ga malo zezamo (i feniksa) pa onda da se zatvori Pusi kurac Sta si uradio juce ovde,konjino jedna? Jos nisam ni procitao... EDIT:@Sherie:jel' bilo neceg? Edited February 5, 2009 by LazaGNR Quote
Lunatje Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ne moze on,to mogu samo ja Pusi kurac Sta si uradio juce ovde,konjino jedna? Jos nisam ni procitao... EDIT:@Sherie:jel' bilo neceg? Sto me pitas to cika Lazare, kad si i sam ucestvovao u diskusiji.... Quote
LazaGNR Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Mislio sam na to dok mene nije bilo dal' je bilo necega... Quote
Lunatje Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Mislio sam na to dok mene nije bilo dal' je bilo necega... Dok tebe nije bilo, nije bilo ni mene veovatno. A i nema zasto da me bude. Quote
Lunatje Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 a zbog čega se izvinjavaš? Izvinjavam se ako sam rekla ista lose, i za sve sto nije i ako nije bilo fer sa moje strane, i sto sam govorila ono sto sam govorila o tebi. Quote
Zen Posted February 5, 2009 Author Report Posted February 5, 2009 (edited) Ko se ljuti uleti mu.... ... gde je Sisus kad treba.... Hehe, vid vraga pa i ja ovo mogu da zatvorim. Dovidjenja i vidimo se na sledecem okupu. Edited February 5, 2009 by Smorock Quote
Recommended Posts