cotoha Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 :DDDD pa nije bitno o kome se radi. neki ljudi su shvatili ko su zapravo na tom okupljanju hahaha Quote
мать Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) Ja sam zavrsila tehnicku skolu. Btw ne bi bila u pravu. Vecina je vec "taken". To sto vole da se skupljaju i druze ne znaci da su gej ili toliki pickopacjenici :) ok, nego neko je napisao nesto za muskarce iz texnickix skola, pa da pitam da li se to odnosi i na devojke. onda necu da predpostavljam naravno da ne znaci.. ali kako sam znala da ce biti fazon: ""pa zasto je to bitno"/"pa to nista ne znaci"/"mi bi samo da se druzimo".. bla bla ko da se neko nasao uvredjen... pitanje ko pitanje!!!!!!!!!!! i ja sam mislila da dodjem al sam u toku dana nesto radila pa skroz zaboravila.. Edited January 29, 2009 by cва Quote
cotoha Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 toliko ti je bitno bilo da dodjes )))) Quote
мать Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 ma samo sam o okupu mislila od nove godine inace, videx na podforumu za goticarke (kako neki rekosxe ) da ce sled. okup biti oko marta.. pred in flames ae postavljajte slike da vas posle uxodim Quote
cotoha Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 pa dobro, neko o okupu, ja sam mislio o bozicju ijao kakav in flames hahha. bice dvoje ljudi ne znam ko to josh slusha. i nemojte postavljati slike bas je ofirno :> vidite da nas poprckuju ljudi (% Quote
WIZARD OF GORE Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 @cba ako ti je baš toliko stalo do naših slika, imaš ovde na temi par komata, bilo ih je i na prošloj temi, a možeš da baciš pogled po profilima - većina ima slike ili barem linkove za fejsbuk ili gejspejs ili šta već pa gledaj do mile volje i uhodi nas ko ti brani Quote
Grobodan Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Nikola idi spavaj, radis sutra. Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Stekare Ja sam zavrsila tehnicku skolu. Btw ne bi bila u pravu. Vecina je vec "taken". To sto vole da se skupljaju i druze ne znaci da su gej ili toliki pickopacjenici :) A i nisu oni krivi sto yumetal chicks nece da dodju.... Zrtvovanja nepismenih devojcica Satani smo prebacili za Noc Vestica so there's nothin' to be afraid To zato sto nisu mogli da ti odole Hahaha... ovo je bilo mean Quote
:matija Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) Ja mislim da nema nista pogresno u tome sto se gomila muskaraca okuplja i druzi. Sem toga mislim da gejevi sa foruma vec imaju decka/roba, tako da je sve ok. Edited January 29, 2009 by Ash Quote
WIZARD OF GORE Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Nikola idi spavaj, radis sutra. Quote
-Mare Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Ja mislim da nema nista pogresno u tome sto se gomila muskaraca okuplja i druzi. Sem toga mislim da gejevi sa foruma vec imaju decka/roba, tako da je sve ok. Bend over, mr. Slave. Dajte te slike already. Quote
Lunatje Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 ti si definitvno pogrešila temu nema ovde takvih Ne mozes tako nesto da kazes, kada si to ti Ja bih dosla, ali mi prince nije dao da dodjem. A da je oqp bio recimo do 10 jan, a ne sada, ja bih onda sigurno dosla xD Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 ^ Awwww Al' nije ti on plav. x) Jedino ima plave oci. Quote
Lunatje Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 I bas se palim na gejeve xD ^ Awwww Al' nije ti on plav. x) Jedino ima plave oci. A,gospodjice brynhildr, jesi li se ti zajubila? xD Ja, pa, nema veze, ako nema, veoma je lep. Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Wtf? Komentar "aww" je bio na tvoj post. xD Quote
Lunatje Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Wtf? Komentar "aww" je bio na tvoj post. xD Da, da znam, ali ja pitam te samo a....bas je wep.... Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 I stariji je 10 godina od tebe. xD Al' dobro, ljubav ne zna za godine. :) Quote
Lunar Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) Da, da znam, ali ja pitam te samo a....bas je wep.... Ma ti na sledecem okupu obavezno da startujesh Wizarda, on voli kaze devojke mladje od sebe i josh da su sa foruma. Nemoj da propustish priliku jednom u zivotu , da ga nebi druga fufa uzela. Edited January 29, 2009 by Lunar Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Al' bi njih dvoje bili zanimljiv par. xDDDD Quote
Bata Trokrilni Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Oni će biti par kad ti i ja budemo par, a to znači - nikad. Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 hahaha Pusti devojku da se nada, bre. Quote
Bata Trokrilni Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Ne nada se ona, samo ima običaj da tako govori. Da je Teša bio na ovom okupu, e tu bi tek bilo komentara. Quote
Lunar Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Oni će biti par kad ti i ja budemo par, a to znači - nikad. A sto je nemooguce da ti i Brunhilda budete u vezi? Cudni su putevi alkohola, ono mislim ona se napije, ti se napijesh, malo se zaprichate....... Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) ^ :blink: Omg. Jezik pregriz'o. To bi se mozda nekad negde NEKAKO moglo desiti sa nekoliko clanova ovog foruma, al' Prince nije od njih. Edited January 29, 2009 by Brynhildr Quote
Recommended Posts