Маузер Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Daj bre Varg dodji da pricamo o vikinzima i skandinaviji. Quote
-Mare Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 never ending hate! Daj bre Varg dodji da pricamo o vikinzima i skandinaviji. Mogli bi ste i vas dvojica da se zajebete pa da dodjete. Kad je Varg u pitanju - slozio bih se sa eileen. Nesto vikingu nije po volji. Quote
oʞɾoƃ Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Sve pocinje da lici na neku jadnu spansku teen seriju, i nemam volje da dodjem ni na jedan naredni skup, iako sam planirao. Znam da vas i za to zabole, ali cisto da kazem. Tebi definitivno nešto stavljaju u hranu u poslednje vreme, mnogo si se promenio. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Au, Wizarde, sta napravi od nje, perverznjaku matori? nisam ja ništa uradio očiju mi U opticaju su Nena i Princ, mada oboje to iskusno negiraju. Sta se tu desava, ne znam. biće tu nešto siguran sam Quote
Novaliis Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 (edited) nista Edited January 30, 2009 by Váfuðr Quote
-Mare Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 nista Docice Odinova kcer, najebaces. Quote
Novaliis Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ma, to ''nista'' nije bilo namenjeno tom postu, vec sam editovao svoj.. Nesto sam napisao pa se predomislio. Nek se smuva ko hoce, sta mene briga Quote
Lunatje Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Au, Wizarde, sta napravi od nje, perverznjaku matori? Quote
мать Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 pretpostavka ti je losa. Ko se bre na koga ovde lozi? Ce da padne nei sex na sledecem okupu? rekox: "..AKO BIX.." sto ne znaci "..DA JESAM.." prvo procitas lepo pa onda komentarises. okup u martu? Quote
Bata Trokrilni Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ma kakav sex? O čemu vi pričate? Na okupe yumetala treba doći potpuno opušteno, oslobođen bilo kakvih sexualnih pretenzija. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ja sam hteo da dodjem da maltretiram nekoga ali sam bio jako jako bolestan (jbga ova sida me ubi).100% sam se razboleo jer sam imao pogane misli (maltretiranja osoba) ali evo sad obecavam da sledeci put (ne) dolazim 100% Quote
Feniks . Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (Ne) dolazimo zajedno, zavisi da li cemo biti jako nalozeni za maltretiranje ili ne Quote
Brynhildr Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) Vi ste svi prsli... xD Varg bi trebalo malo da se oraspolozi, npr. da dodje na sledeci okup. NEKI ljudi bi mogli malo manje da prave neke ljubavne kombinacije... It's not going to happen. A NEKI ljudi bi mogli da zaista i dodju na neki okup, a ne da samo pricaju o tome. xD Prepoznacete se. I, da, Mare, bilo je jace od mene... Ali... Mogli bi ste i vas dvojica da se zajebete pa da dodjete. Docice Odinova kcer, najebaces. U prvom slucaju ide spojeno, a u drugom razdvojeno. ^^ Edited January 31, 2009 by Brynhildr Quote
Novaliis Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Problem je sto sam daleko od BG-a, i uvece ne bih imao kako da se vratim. A ne volim da celu noc blejim sam i cekam bus do jutra, dosta mi je toga. Da vam ne pricam sad o rasporedu polazaka do mog mesta. Jedino da se do leta vratim u Novi Sad, tada ce sanse biti vece.. Quote
Nemethor Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) A NEKI ljudi bi mogli da zaista i dodju na neki okup, a ne da samo pricaju o tome. xD Ja se nisam zajebavao kada sam ponudio da Ancient Sorrow dodju na neko od okupljanja... Edited January 31, 2009 by Nemethor Quote
Brynhildr Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Problem je sto sam daleko od BG-a, i uvece ne bih imao kako da se vratim. A ne volim da celu noc blejim sam i cekam bus do jutra, dosta mi je toga. Da vam ne pricam sad o rasporedu polazaka do mog mesta. Jedino da se do leta vratim u Novi Sad, tada ce sanse biti vece.. Pa iz NS-a se vec lako stize. x) Ili da ti neko od ljudi iz BG-a ponudi da prespavas. xD Quote
Novaliis Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ma, kad budem bio u NS-u moci cu da dolazim, do tada verovatno nista. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 A NEKI ljudi bi mogli da zaista i dodju na neki okup, a ne da samo pricaju o tome. xD smarač feniks? Quote
Feniks . Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) smarač feniks? Znam da ti nedostajem Javim ti se iduci put kad dodjem u BG, cisto da ne uvenes i ne svenes od tuge Ali pod uslovom da idemo na rakiju, drago mi je da si postao opet covek i skinuo se sa sokova. Ipak pozitivno uticem na tebe Edited January 31, 2009 by Feniks . Quote
WIZARD OF GORE Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 pozitivno utičeš na mene? ne razumem o čemu to pričaš Quote
Feniks . Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Samo se drzi mene i bice covek od tebe Objasnicu ti kad se vidimo Ne boj se, bice ti lepo Quote
Recommended Posts