-Mare Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Jubim te. Edited February 4, 2009 by bdonkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Oh, gde si Smorock kada si najvishe potrebna! Vise fali grob na ovj temi. EDIT:zvao sam ga na temu sad Edited February 4, 2009 by LazaGNR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 pored svih riba na forumu, tebi treba Smorock ali dobro, ima gi razni ovde ti fali jedna reč treba ovako: "E bre nikola stvarno si teskog srca, vidis da te devojka zeli grozno." Za slucaj da si dodao g na kraju prideva, ona bi i morao dodati ne ispred zeli. Prestanite da se svadjate sada. Ja se izvinjavam na mojim postovima koji su neprikladni za ovaj forum. Verujem da je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 pored svih riba na forumu, tebi treba Smorock ali dobro, ima gi razni Smorock je Divine Godess of SPAM Purefication , a ovde ga ima......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Nema ga, ovde se dogovara sledeci okup. Edited February 4, 2009 by bdonkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Prestanite da se svadjate sada. Ja se izvinjavam na mojim postovima koji su neprikladni za ovaj forum. Verujem da je tako. Samo ti nastavi Nece niko da se ljuti ZWER ponajmanje EDIT:e,stvarno moram da idem sad... Edited February 4, 2009 by LazaGNR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Gospodja smorock je sasvim pravedna. I tacka. I prepade ovaj forum. Uvek mora da bude neka zena ili muskarac ili zajedno u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Jubim te. Vise fali grob na ovj temi. EDIT:zvao sam ga na temu sad Groba ne moraš zvati, on je sposoban da nanjuši sve potencijalno zanimljive teme i kad dođe pravi trenutak - priključiće se Za slucaj da si dodao g na kraju prideva, ona bi i morao dodati ne ispred zeli. Prestanite da se svadjate sada. Ja se izvinjavam na mojim postovima koji su neprikladni za ovaj forum. Verujem da je tako. ne razumem edit: Lazare! vrati se!! spameri tvoji, ne mogu bez tebe!!! Edited February 4, 2009 by WIZARD OF GORE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 ahahahhahahahhahahahahahha AAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAH KULT!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Gospodja smorock je sasvim pravedna. I tacka. I prepade ovaj forum. Uvek mora da bude neka zena ili muskarac ili zajedno u pitanju. Gospodjica, as I recall. Ovaj forum nikada nece propasti, previse je kult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Groba ne moraš zvati, on je sposoban da nanjuši sve potencijalno zanimljive teme i kad dođe pravi trenutak - priključiće se ne razumem :cofused: Ntebi mora da se crta ne zeli ga groznog zeli ga grozno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 JOŠ! JOŠ! Sherie, dušo, još! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ntebi mora da se crta ne zeli ga groznog zeli ga grozno ne JOŠ! JOŠ! Sherie, dušo, još! :umiremodsmeha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Sta jos? E, slusaj bre, nerviram se strasno. A wizard ne prestaje da pokazuje da je gej. Sad dira i bdonkija. A mene nikako a ja necu da bezim ako se to desi niti cu da idem offline kao Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) JOŠ! JOŠ! Sherie, dušo, još! Edited February 4, 2009 by bdonkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) :) Edited February 4, 2009 by Ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Sta jos? E, slusaj bre, nerviram se strasno. A wizard ne prestaje da pokazuje da je gej. Sad dira i bdonkija. A mene nikako a ja necu da bezim ako se to desi niti cu da idem offline kao Laza zanimljivo, ovo ću na sudu iskoristiti kao svoju odbranu nemoj posle da ti bude kriv đavo @Jagodinac tebi je pripala čast da ostaviš jubilarni 666. post na temi Edited February 4, 2009 by WIZARD OF GORE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Predlažem da Sherie baci neke svoje fotke ovde, čisto da vidimo sa kim imamo posla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) zanimljivo, ovo ću na sudu iskoristiti kao svoju odbranu nemoj posle da ti bude kriv đavo Znao sam da ce popustiti, pre ili kasnije. Edited February 4, 2009 by bdonkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Predlažem da Sherie baci neke svoje fotke ovde, čisto da vidimo sa kim imamo posla. Slazem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) i ja glasam ZA Edited February 4, 2009 by WIZARD OF GORE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatje Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Predlažem da Sherie baci neke svoje fotke ovde, čisto da vidimo sa kim imamo posla. Da kacim fotku na javnom forummu posle da me abuse i ostale stvari? Ne pada mi napamet mozete da me oddate na msn i vidite me i nista drugo a cini mi se da sam ja svoju fotku postavila na profile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 I po mogućstvu što provokativnije, da vidimo šta je u stanju da uradi za našeg Nidžu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Da kacim fotku na javnom forummu posle da me abuse i ostale stvari? Ne pada mi napamet mozete da me oddate na msn i vidite me i nista drugo a cini mi se da sam ja svoju fotku postavila na profile. Ali mi smo vec izglasali da stavis svoje fotke ovde, zao mi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 I po mogućstvu što provokativnije, da vidimo šta je u stanju da uradi za našeg Nidžu Ali mi smo vec izglasali da stavis svoje fotke ovde, zao mi je. nemam šta da dodam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts