Brynhildr Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) Pa kad ti hoces da budes fensi. Budi trve nekro, izacice te jeftinije. ma, ja imam mesecnu za stup od BNS-a do Panceva, pa samo maaaalo produzim za BG Doduse, ima par konduktera koji zaista pogledaju mesecne, kod njih moram da platim. Al' to je retko. Edited January 12, 2009 by Brynhildr Quote
Naragoth Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) Cmaa ,Opet mEnjate Basistu ? :) hehehe....Zlatno Burence, to kao da je neka taverna iz Tolkina ! Edited January 12, 2009 by Naragoth Quote
José Luis Chilavert Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) Cmaa ,Opet mEnjate Basistu ? :) hehehe....Zlatno Burence, to kao da je neka taverna iz Tolkina ! Nije Tolkin , nego Herr Zika Pavlovic i Milan Todorovic Edited January 12, 2009 by Planina u pokretu Quote
METAL Man Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 ^A-a... 110 u jednom pravcu, jos sam i spustila cenu. xP Ja idem Stup Vrscem, a ne nekim klosarskim pancevackim busevima. xPP ko te jebe kad oces da budes fensi - onda placaj vise. Cmaa ,Opet mEnjate Basistu ? Jok bubnjara. Inace, Kiling Ruka i ja dolazimo posle probe, nadam se da do 22:15 necete svi da odete kucama. Quote
Novaliis Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Lepo, lepo, vidim da ovo postaje tradicija. Vidimo se na leto Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Mozda banem cisto da vas vidim i da nerviram ljude kojima smeta pusenje Salim se, ozbiljno, mozda navratim Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Meni ne smeta pušenje, štaviše poželjno je. Quote
oʞɾoƃ Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Kad neko kaže da dolazi sigurno, to znači da su šanse 50% da dođe, a kad kaže "možda", to je onda 5%. Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Kad diplomata kaže da, to znači možda, a kad kaže možda, to znači ne. Kad žena kaže ne, to znači možda, a kad kaže možda, to znači da. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Imas 26 godina i juris zene po internetima.Strasno. Quote
Bejbe Kompajler Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 оно што је најзабавније - ова мапа нема везе са везом... Какав бре Филолошки, нема он везе са Платоом!! ЏД Quote
:matija Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 (edited) pa nije dzabe ta mapa kult. Edited January 18, 2009 by Ash Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Imas 26 godina i juris zene po internetima.Strasno. ??? Quote
oʞɾoƃ Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Ko je crtao ovo? Ja sam rođeni Beograđanin pa ne mogu da utvrdim o čemu se ovde radi Mapping fail. Quote
Bejbe Kompajler Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Гојко, ти си са мог факса па контам да и ти знаш овај крај приказан на мапи. Елем, филозофски је тамо где пише филолошки а тамо где је написано филозофски јесте Плато књижара и кафе... Она станица је мало померен Студентски трг, ај гес Quote
Rle Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 (edited) nije plato je bash tu gde treba do ulice po kojoj ide trola , oke je mapa Edited January 18, 2009 by Rle Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Гојко, ти си са мог факса па контам да и ти знаш овај крај приказан на мапи. Елем, филозофски је тамо где пише филолошки а тамо где је написано филозофски јесте Плато књижара и кафе... Она станица је мало померен Студентски трг, ај гес Ma, jel' ti znaš šta pričaš, mala? Filozofski je tamo gde i piše Filozofski (na kome sam više puta bio), a ovo gde piše Filološki je zgrada Rektorata, u kojoj sam primio nagradu za studenta generacije. Taj kafe i knjižara koje pominješ su sastavni deo zgrade u kojoj je Filozofski. Znači, skica je skoro ispravna, samo Filološki treba zameniti sa Rektorat. Quote
Bejbe Kompajler Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Скоро исправна. Извини, велики.. О Боже Quote
Uruk Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 nije moja mapa... ali to nije vazno jer je mapa sasvim ok,bar ja umem da se snadjem na njoj... i mapa je kvlt ne dirajte je :) ne morate bas sve shvatati ozbiljno Quote
Ајлин Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Kad žena kaže ne, to znači možda, a kad kaže možda, to znači da. deder nauči nas pošto znaš mnogo o nama Quote
Feniks . Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 (edited) Ne moze vas niko nauciti jer ni same ne znate sta hocete Ali ako iko to moze, to je Princ Edited January 18, 2009 by Feniks . Quote
Feniks . Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Princ sve moze, on pretvara vatru u led, menja noc u dan, ulazi u vase misli, on je svemoguc. A za devojke, on je car, nema one koja moze i sme da ga odbije, cim ga vide, one padaju na njega, ion svojom pamecu i nesvakidasnjim izgledom, utice na to da polude za njim, on ih opcinjava, postaju njegove robinje. Quote
vudun Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 utice na to da polude za njim, on ih opcinjava, postaju njegove robinje. И везане ланцима певају Бренин стари хит: ''Робиња сам твоја убиј ме! Робиња сам твоја воли ме!'' Корпус Деликти: http://www.youtube.com/watch?v=IfQGVrA_fFE&fmt=18 Овај набилдовани није баш к'о Принце, ал' ту су негде. Quote
Recommended Posts