-Mare Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 И везане ланцима певају Бренин стари хит: ''Робиња сам твоја убиј ме! Робиња сам твоја воли ме!'' Ma nisi gledao RTS danas oko 4. Quote
vudun Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Ш'о? Је л' гостовао Принце у Жикиној шареници са Бреном Национале? Quote
Bata Trokrilni Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 deder nauči nas pošto znaš mnogo o nama Trebalo je da citiraš i prvi deo, onaj o diplomatama. Nisam slučajno to rekao, misli malo o tome. Inače, nisam ja tu foru smislio i ne znam ja ništa o ženama i boli me stojko da saznam, već se radi o fori koja je stara decenijama i koju sam čuo pre par godina od svog omiljenog profesora. Quote
José Luis Chilavert Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Au ljudi , filozofski fakultet jeste tamo gde je i oznaceno , a sto se tice ostalog , pa ... uprovo sam saznao zasto nisam uspeo da nadjem Bioloski fakultet koji je na vrhu zgrade filoloskog Dobro , sve u svemu , mapa nije 100% tacna , ali mislim da nije problem snaci se . Quote
Brynhildr Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ja sam bacila pogled na mapu i odmah se snasla, sta se zajebavate. Mada me je zbunilo to filozofski-filoloski, al' posto znam gde je plato i prepoznala sam stepenice i sl. xD Quote
cotoha Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Nisam gledao, srecom...tipicni ciganski mentalitet, juce su izgubili i sad ne mogu da se povrate...bolje ne komentarisati... a ako dodjem jel moram da kazem ko sam na forumu? .) Quote
José Luis Chilavert Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 a ako dodjem jel moram da kazem ko sam na forumu? .) Svi oko vrata nosimo name tagove ( minimalne dimenzije 20x40 centimetara ) . Bez njega ne moras dolaziti Quote
-Mare Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Hello, I'm Cotoha and I'm not an alcoholic. Quote
cotoha Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 kotocha xD pa i nisam. .pp ako budem bio raspolozen za druzenje, pridruzicu vam se i uvelicati vas mali skup (% Quote
oʞɾoƃ Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 pa ... uprovo sam saznao zasto nisam uspeo da nadjem Bioloski fakultet koji je na vrhu zgrade filoloskog Ja prvi put čujem za ovo Quote
Маузер Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Izgleda da necu doci na ovo. Nesto mi je kasno. Mora se vracati u Mitrovicu. Ja cu biti celo poslepodne u Bgu pa ko zeli sudar neka me kontaktira. Quote
Brynhildr Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 A zasto mora da bude tako kasno? Mislim, ljudima koji nisu iz BG-a je prakticnije da se iskombinuju ako je ranije... xP Quote
Lunar Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 PA moze najranije 6:30 sastajanje . 19h burence, sve pre toga je previshe rano. E Mitrovchane , aj mi ponesi Anthems ono specijalno izdanje da gvirnem unutra kako izgleda(a moze i prometej ako t inije problem). XD Quote
Brynhildr Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 ^E to bi vec bilo kul, da se sve pomeri za sat vremena. x] Quote
Dark_Elf Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 I što se mene tiče može ranije. Ali ja ću odmah u burence da odem Quote
Novaliis Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Pa gde si ti Elfe? Nema te nesto? Quote
Теша Тешановић Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Imas 26 godina i juris zene po internetima.Strasno. evo vidis da i ti mozes da budes pametan Quote
José Luis Chilavert Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Ja tu subotu imam predavanja do 6 , pa mi vise odgovara to , nego da se vracam do stana , pa da odmah opet krecem do grada . Quote
Dark_Elf Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Pa gde si ti Elfe? Nema te nesto? Evo me brate... radim neke animacije pa se sve nekako zamlatim i ne stignem da bacim pogled na forum. Zamalo i da zaboravim na ovo okupljanje. Oćeš ti dolaziti? Quote
Uruk Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 ja u subotu imam ispit u 6 tako da cu ovaj put (ponovo) zakasniti Quote
Novaliis Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Evo me brate... radim neke animacije pa se sve nekako zamlatim i ne stignem da bacim pogled na forum. Zamalo i da zaboravim na ovo okupljanje. Oćeš ti dolaziti? A, cuo sam da si radio neke dobre stvari Necu moci, jos sam pod terapijom i to, na leto obavezno Quote
Dark_Elf Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Necu moci, jos sam pod terapijom i to, na leto obavezno Pa kud' ćeš bolju terapiju od moje stomaklije i RLE-tove klekovače? Suneš dve-tri i ko nov. Quote
Novaliis Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Pa kud' ćeš bolju terapiju od moje stomaklije i RLE-tove klekovače? Suneš dve-tri i ko nov. Uf, samo ti izazivaj.. nemas pojma sta bih dao za koji gutljaj Quote
Recommended Posts