Jump to content

Okup: 24.01 20h * Zlatno Burence Bg * Okupljanje Povodom Istorije Vol 3

Recommended Posts

Posted
И везане ланцима певају Бренин стари хит: ''Робиња сам твоја убиј ме! Робиња сам твоја воли ме!''

Ma nisi gledao RTS danas oko 4. :)

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
deder nauči nas pošto znaš mnogo o nama :P

Trebalo je da citiraš i prvi deo, onaj o diplomatama. Nisam slučajno to rekao, misli malo o tome. Inače, nisam ja tu foru smislio i ne znam ja ništa o ženama i boli me stojko da saznam, već se radi o fori koja je stara decenijama i koju sam čuo pre par godina od svog omiljenog profesora.

Posted

Au ljudi , filozofski fakultet jeste tamo gde je i oznaceno , a sto se tice ostalog , pa ... uprovo sam saznao zasto nisam uspeo da nadjem Bioloski fakultet koji je na vrhu zgrade filoloskog :zuba:

Dobro , sve u svemu , mapa nije 100% tacna , ali mislim da nije problem snaci se .

Posted

Ja sam bacila pogled na mapu i odmah se snasla, sta se zajebavate. Mada me je zbunilo to filozofski-filoloski, al' posto znam gde je plato i prepoznala sam stepenice i sl. xD

Posted
Nisam gledao, srecom...tipicni ciganski mentalitet, juce su izgubili i sad ne mogu da se povrate...bolje ne komentarisati...

a ako dodjem jel moram da kazem ko sam na forumu? .)

Posted

PA moze najranije 6:30 sastajanje . 19h burence, sve pre toga je previshe rano.

E Mitrovchane , aj mi ponesi Anthems ono specijalno izdanje da gvirnem unutra kako izgleda(a moze i prometej ako t inije problem). XD

Posted
Pa gde si ti Elfe? Nema te nesto? :pivopije:

Evo me brate... radim neke animacije pa se sve nekako zamlatim i ne stignem da bacim pogled na forum.

Zamalo i da zaboravim na ovo okupljanje. :D

Oćeš ti dolaziti?

Posted
Evo me brate... radim neke animacije pa se sve nekako zamlatim i ne stignem da bacim pogled na forum.

Zamalo i da zaboravim na ovo okupljanje. :D

Oćeš ti dolaziti?

A, cuo sam da si radio neke dobre stvari :D

Necu moci, jos sam pod terapijom i to, na leto obavezno :da: