Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj bend je nepravedno ostao u senci nekih vecih i (medijski) vise eksponiranijih bendova, ali verujte mi, ne zaostaje ni sekunde za takvima.

U pitanju je sastav cija dva albuma (Climbin' the Walls i 3-D) zvukom komotno mogu da popune prostor izmedju recimo Never Neverlanda i Set the World on Fire od Annihilator, uz smek koji ce podsetiti na jos dosta toga iz tog vremena... to je ta prica!!!

Odlicna precizna svirka, produkcija u duhu kasnih 80ih/pocetka 90ih, sve u svemu, obavezno za thrash metalheadse. Jedva pronadjoh albume (imao ih na kasetama), pa reko da podelim ovo sa vama:

WRATHCHILD AMERICA - 3 D (1991)

3d.jpg

1. 3-D Man

2. Spy

3. Gentleman Death

4. Forever Alone

5. Draintime

6. Surrounded by Idiots

7. Desert Grins

8. What's Your Pleasure?

9. Prego

10. Another Nameless Face

11. //

12. I Ain't Drunk, I'm Just Drinkin'

http://rapidshare.com/files/180435025/wa3d.zip

p.s. ako vam se svidi, uploadovacu i Climbin' the Walls, podjednako je upecatljiv

:pivopije:

Posted (edited)

jedan od meni omiljenih bendova dok sam ishao u osnovnu. sada ih isto obozavam, ali ih neshto slabije slusham. "climbin' the walls" mi je nekada bio omiljeni album uopshte uz rust in peace, master of puppets i josh par njih. slushao sam ga 24h dnevno.

inache, bend je promenio ime u souls at zero i izdao odlichan istoimeni album i neshto slabiji "a taste for the perverse".

Edited by SkullKrusheR
Posted
muzika lici na Realm malo meni.

Да, тако нешто, плус још неки каснији Мордред звук рецимо.

Posted

Au.

Ne mogu da verujem.

Ovaj bend je ostao negde u malom mozgu, naravno da sam ga slušao i obožavao, naročito Climbin..., aploduj to obavezno, i ujedno ti se zahvaljujem što si mi ovo izvukao iz malog mozga, davno, davno, zaboravljen bend.

Posted
ja mislim da ja znam ceo climbin' napamet. jedino obradu flojda time ne znam sasvim celu.

poslacu ficu na tebe zbog flojda XD

i meni se ovo dopada... fino fino, tharsh zurka

• 2 weeks later...
  • 11 years later...