_powerslave_ Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ko ne zna o kome je rech, neka otvori ovaj link i sve ce mu biti jasno... http://www.imdb.com/name/nm0000118/ Meni lichno omiljeni filmovi: Halloween Someone's Watching Me! The Fog The Thing (mozda i najbolji film ikad!) Christine Big Trouble in Little China (kvlt) Prince Of Darkness In The Mouth Of Madness Quote
Dersu Uzala Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) To je zato sto nisi pogledao 'Dark Star'. A gde je "Napad na policijsku stanicu br. 13"? Edited January 10, 2009 by Kalif nad Kalifama Quote
_powerslave_ Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 (edited) Pa care, ne mogu sve filmove izdvojiti kao omiljene, gledao sam Dark Star, ali to shto ga nisam ovde izdvojio ne znachi da mi se ne svidja...U principu uvek prednost dajem hororima...Na ovu listu bih josh dodao, i sjajne filmove sa Kurt Russellom(moj omiljeni glumac) Escape From New York i Escape From L.A. jes da nisu horori, ali opet sjajni filmovi... Edited January 10, 2009 by power slave Quote
Dersu Uzala Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) Sefe, mislih se, ionako si maltene sve filmove naveo. Dzoni je puk'o odavno. Ne znam koji mu je, a moj najomiljeniji reziser svih vremena je bio jedno 4-5 godina. Izmedju 'Stanice' i Zvezde, pa tamo do 'Thingie'. Sve ove godine kasnije hocu da ga 'propustim kroz prste'. Odlepio covek. Edited January 10, 2009 by Kalif nad Kalifama Quote
Sandman Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Realno,gledao sam samo Halloween i Escape From New York,ali su mi se oni odmah uvrstili pod omiljene filmove. Od hvaljenih kvltova već odavno priželjkujem da pogledam The Fog,The Thing i Prince Of Darkness. Quote
_powerslave_ Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Dzoni je puk'o odavno. Ne znam koji mu je, a moj najomiljeniji reziser svih vremena je bio jedno 4-5 godina. Izmedju 'Stanice' i Zvezde, pa tamo do 'Thingie'. Sve ove godine kasnije hocu da ga 'propustim kroz prste'. Odlepio covek. Pa jbg, na neki nachin si u pravu...ali kad pogledash koliko je odlichnih filmova do sad uradio, ne moze mu se zameriti...mada radio je skroz dobre filmove i u 90-im... Vidim, najavio je nove filmove za 2009. i 2010. bash me interesuje kakvi ce biti... Od hvaljenih kvltova već odavno priželjkujem da pogledam The Fog,The Thing i Prince Of Darkness. The Thing pod obavezno! To je kvlt nad kvltovima... Quote
WoI Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 The Fog! :rockdevil: :rockdevil: Kad cujem onu muziku uvek se najezim Quote
_powerslave_ Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 Da, dobra je muzika u Fog-u, mada za mene je muzika iz Halloweena nenadjebiva... Quote
Grob Bez Dna Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 do jaja je muzika u suspiririji. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Ako se ne varam poslednji film a da nije rimejk i koji je potpisao Carpenter je Vampires sa James Woods-om-to je odlican film btw Hahaha Dark Star-to je bre onaj film kada onaj lik prica sa onom bombom-mislim loodilo je i pisanje I eto ladno sam sada na wikiju video da je Carpenter reziser filma They Lives koga sam gledao bas bas davno i zaboravio tacan naziv sve do sada-to je bre ono kada ona dva klosara skontaju pomocu specijalnih cvika za sunce da su se alien-i infiltrirali svuda oko njih-kvlt od filma,odmah ga trazim za skidanje Quote
_powerslave_ Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 Hmm nisam gledao They Lives...skidam ga vec danas. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Ja vec odvrnuo slavinu-warez bb je majka Quote
Sandman Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 mada za mene je muzika iz Halloweena nenadjebiva... To je to,veliki deo atmosfere u Halloweenu čini muzika,a muzika koju Carpenter komponuje za filmove je dojajna. Quote
_powerslave_ Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 (edited) Pa Carpenter je poznat i po dobroj muzici za filmove...Takodje dojajna muzika je i u In The Mouth Of Madness, ona shto pichi na pochetku filma... Edited January 14, 2009 by power slave Quote
Dersu Uzala Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 I eto ladno sam sada na wikiju video da je Carpenter reziser filma They Lives koga sam gledao bas bas davno i zaboravio tacan naziv sve do sada-to je bre ono kada ona dva klosara skontaju pomocu specijalnih cvika za sunce da su se alien-i infiltrirali svuda oko njih-kvlt od filma,odmah ga trazim za skidanje Pa da. Dark Star je ladno njegov najjaci film. I jedna od najjacih crnih komedija ikada. Ko voli Alan Ford-a i te fore. Film ima zilion fora, moras da ga gledas jedno pet puta na razlicitim travama . Jedna od jacih fora je kad lik provali da je zaboravio kako se preziva, toliko su dugo u svemiru a svi se zovu po imenu ili nadimku. Onda ode do 'information bay-a', ubaci traku u kompjuter i pocne da gleda video logove (dnevnike) od prvog dana kad su krenuli na misiju. H-a-v-a-r-i-j-a. O sceni u liftu da i ne pricam. Film je opsta havarija. Ali obavezno, dobro duvanje prvo. Jebiga, studenCki film, zahteva. Quote
Grob Bez Dna Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 a kako da gledaju oni koji ne duvaju? Quote
Dersu Uzala Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Pa, nema tak'ih. 'de to ima? Nema. Edited January 15, 2009 by Kalif nad Kalifama 1 Quote
Tomislav Sawyer Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Pa da. Dark Star je ladno njegov najjaci film. I jedna od najjacih crnih komedija ikada. Ko voli Alan Ford-a i te fore. Film ima zilion fora, moras da ga gledas jedno pet puta na razlicitim travama . Jedna od jacih fora je kad lik provali da je zaboravio kako se preziva, toliko su dugo u svemiru a svi se zovu po imenu ili nadimku. Onda ode do 'information bay-a', ubaci traku u kompjuter i pocne da gleda video logove (dnevnike) od prvog dana kad su krenuli na misiju. H-a-v-a-r-i-j-a. O sceni u liftu da i ne pricam. Film je opsta havarija. Ali obavezno, dobro duvanje prvo. Jebiga, studenCki film, zahteva. Taj film je suvo zlato, totalni urnebes A they lives, najjaca scena je nas prevod u banci..."dosao sam da zvacem zvake i da jebem majke". Fenomenalno. Edited January 15, 2009 by Tomislav Sawyer Quote
RNA Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 "Кристина" је култ култова од филма! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 (edited) A they lives, najjaca scena je nas prevod u banci..."dosao sam da zvacem zvake i da jebem majke". Fenomenalno. Naravno Inace tvorci legendarnog Duke Nuke-ma su upravo iz te scene pozajmili taj citat a tu je i famozna scena tuce koja traje vise od 5 min i jedna je od najduzih tog tipa u kinematografiji Edited January 16, 2009 by Full_Metal_Yakuza Quote
_powerslave_ Posted January 16, 2009 Author Report Posted January 16, 2009 Odgledah juche They Live...ma genijalno...A i ta tucha shto spominjesh je stvarno legndarna, ladno traje skoro nekih 10-ak minuta ahaha... Quote
Sandman Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 (edited) Imate sutra na B92 u 21:00 čas,"Memoirs Of An Invisible Man". Dark Star je ladno njegov najjaci film. I jedna od najjacih crnih komedija ikada. Ko voli Alan Ford-a i te fore. Film ima zilion fora, moras da ga gledas jedno pet puta na razlicitim travama . Ako je humor na nivou (ranog)Alana Forda onda mora da valja. Moram nabaviti taj film u skorije vreme(a naravno skinucu ga tek za par meseci jer sam lenj ). Edited February 17, 2009 by Sandman Quote
RNA Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Imate sutra na B92 u 21:00 čas,"Memoirs Of An Invisible Man". Са Чевијем Чејсом у главној улози. Е, то морам да видим. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Do jaja je film-ja sam ga gledao davno jos kao klinac ali ga dobro pamtim Glavnog negativca tumaci ni manje ni vise nego Sam Neill Quote
RNA Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Оно је Карпентер режирао? Нимало не личи на њега. А ни Чев Чејс ми није за овакве филмове, једино за лагане комедије из 80-их и спотове типа 'You Can Call Me Al'. If you'll be my bodyguard I can be your long lost pal I can call you Betty And Betty when you call me You can call me Al Скроз заразна песмица. Quote
Recommended Posts