Geralt of Rivia Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Sigurno ce biti jedna od boljih ove godine...evo screenshot-ova i par gameplay-a: http://www.youtube.com/watch?v=y8bvWjR5Z8I&eurl http://www.youtube.com/watch?v=1NqEUHbY02I&eurl inace izlazi negde oko 1.aprila...
darthmoog Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 http://www.rlslog.net/prototype-razor1911/
SkullKrusheR Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 uh, 7 i po gb. mnogo je, mrzi me da skidam.
SkullKrusheR Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 da znash da necu... a chekao sam igru dugo, odavno mi se chinila zanimljivom.
Sinstrel Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ja skinuo jos sinoc. Danas instalirao jos samo da sutra pocnem da igram. Salim se, sad cu bas da probam pa prenosim utiske.
darthmoog Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Evo i meni ostalo 30 min...vidim na netu da je gejmplej do jaja ali svi grafiku prozivaju :S
Sinstrel Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Preshao sam prvi nivo pa reko' da iznesem neke prve utiske. Da, grafika jeste bulja ali kontam da je tako zato sto su misije prebune objekata, likova itd. pa ne moze svaka masina da potera dobru grafiku sa mnogo svega na mapi. Ne bih da gresim dushu ali mislim da je ovo directX 9 sto je malo... blam. Ono sto je dobro kod igre je gameplay. Stvarno su namunjili lika kojeg vodite (Alex). Prica za sad je prilicno standardna i predvidiva ali tek sam presao prvi nivo pa ne bih da trabunjam suvishe. U sustini igra predstavlja Assassin Creed meets Wolverine meets Spiderman meets I Am Legend meets Powerpuff Girls. Pa ko voli... Odoh da igram dalje.
Triad_1 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Hahahaha....kakva kombinacija Kako si se samo setio Powerpuff Girls? Bas cu da skinem pa da vidim kako to izgleda! Evo i torrent koga zanima. Ali ima mnogo leecher-a pa ne znam da li se isplati skidati tako.
Geralt of Rivia Posted June 10, 2009 Author Report Posted June 10, 2009 U sustini igra predstavlja Assassin Creed meets Wolverine meets Spiderman meets I Am Legend meets Powerpuff Girls. Pa ko voli... Sto se mene tice ovo je potencijalna igra godine...koliko sam iz ovih gejmplej-a video grafika je izgleda jedina mana. nadam se da cu je nabaviti u toku nedelje,posto nemam muda da skidam ovih 7 giga :/
Sinstrel Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Ok definitivno igra je odlicna! Ima verovatno najbolesniji gameplay ikad. Ali nije fer... sve su strpali sto su mogli u jednog lika u jednoj igri. Sad ce biti glupo kad se na primer pojavi Assassin Creed 2 jer tamo lik samo moze da skace sa zgrade na zgradu a ovaj u Prototype moze i da skace sa zgrade na zgradu i da hoda vertikalno po njima i moze da leti i da seche rukama, da podigne automobil sa ulice i da sa njim trci po zgradi i sa krova da gadja helikoptere i da menja oblike i sto kuraca jos. Ne smem ni da pomislim kako ce u buduce biti dosadno igrati igre slicne ovoj. Ono sto me takodje odusevljava je gomila ljudi, automobila, vojske i monstruma na jednom mestu a pritom igra protiche glatko. Mozda stucne tu i tamo ali je to ne primetno. Akcione scene izgledaju kao preslikane iz nekih holivudskih blockbustera. Kapiram da ce snimiti Prototype film kad tad. Jedan od najjachih konkurenata za igru godine!
SkullKrusheR Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 koju konfiguraciju imash kad ti ide glatko??
Sinstrel Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Intel Core 2 - 2.4GHz 3.5GB RAM Nvidia GTX 260
SkullKrusheR Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 znachi, ja mogu da se pozdravim od igranja.
Sinstrel Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Ne moras sve da furash na max. Btw, preshao sam igru.
Triad_1 Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Jako mi se svidja utisak stecen posle nekih 1h igranja PROTOTYPE-a. Mozda je grafika mogla malo bolja da bude, ali ko zna kakva bi tada masina trebala da bi se moglo ovo da igra. Igrace se ovo jos @Sinstrel Jesu malo preterali sto su sve strpali u jednog lika. Mozda i bolje tako, dosta je zanimljivije Definitivno medju boljim igrama koje su izasle u ovoj godini. Sad se sa nestrpljenjem ceka Assassins Creed 2
Satyr Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 danas instalirah igru igram na apsolutni max i igra radi bez problema imam amd 4000+ dual core @2.11 ghz 4 gb ram HD 4850 1 GB po meni igra godine
Baal Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Meni isto igra godine. Baš su je do jaja odradili, jeste grafika malo krš, ali to je zato što ima mnogo ovih zgrada, možeš bukvalno svuda da se penješ.
Жвакић Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Врло забавна игрица! Кандидат за игру године, дефинитивно!
Triad_1 Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) Stvarno kandidat za igricu godine. Ne verujem da ce izaci bolja igrica do kraja ove godine Edited August 26, 2009 by triad1
Recommended Posts