Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 832
  • Views 51.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To je bag,windows 7 ne pusta crnogorsku etno muziku i umotvorine.Zalio se Milo direktno Gejtsu,ali kara banana.

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

znam da vas ne zanima, ali za mene postoji samo XP, kakve sedmice, osmice, XP je desetka

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Realno jeste najbolji.

comment_2029882

Ja skinuo sa majkrosoftovog sajta i sve je super, radi brzo, brzo se instalira, čak sam i lepo podesio da se butuje pre Ubuntua koji imam instaliran na drugoj particiji, jedini je problem (i razlog ponovnog vraćanja na XP) zvuk. Nema zvuka ni na SB live-u ni na integrisanoj karti, a to mi se nikako ne isplati nit mi se sviđa. Dok se ne pojave zvanični drajveri za bilo kakav zvuk guram Xp i Ubuntu...

comment_2039898

Ok evo zapazanja i pitanja ujedno...posle odredjenog vremena cuje mi se karakteristican zvuk kao kad gasite razunar (pokusaj docaravanja: "klik"..tszzzzz)...kao kad idete na gasenje racunara i taj zvuk se javi priliko gasenja venta na procesoru i jos necega. jel ovo normalno i da li je jos neko primetio? podseca me malo na C&C opciju s tim sto takt procesora ne opada.

ne pravi probleme, i kao sto rekoh ne pada takt niti bilo sta...samo me zanima jel to normalno i da li je jos neko zapazio.

Za sve one koji imaju Sedmicu i više hard diskova, nema razloga za paniku. Win7 je optimizovan da štedi struju i pokretne (potrošne) delove harvera tako što gasi neaktivan hard posle određenog vremena. Mene je prvi put propisno prepao, znao sam da je hard stao i već sam krenuo da mu pojam posmtrnu pesmu. Otvorio sam Computer i on se ritnuo i zavrteo. Praktična, ali malo nezgodna opcija jer se povećava vreme pristupa podacima, dok se ploče zavrte, jelte.

Za virtualce preporučujem UltraISO, menadžer i editor .iso slika. Integriše se u shell, iso se ubacuje iz Explorera.

• Author
comment_2040830

Slažem se sa drugom Ayreonautom u pogledu gašenja HDD-a ... lepo je što su Redmondovci mislili na potrošnju struje (i buku na kraju) ali dok sačekaš da se zavrti ugašeni HDD (pa makar on bio iz serija najbržih) prođe nekoliko sekundi, a to ume da bude veoma iritantno. Malo sam Guglao pa evo rešenja:

1.Otvori Control Panel > Power Options

2. Sad, pored izabranog plana klikni "Change plan settings"

3. Ispod ima text link "Change advanced power settings"

4. U listi nađeš stavku Hard Disk i staviš joj vreme uspavljivanja npr.99999 minuta (jer nema "Never")

I to je to!

Edited by ProgressiveR

comment_2040843

Ima "never", spusti na nulu.

Ovo me je još kod Viste dočekalo, hard se gasi posle 20 minuta, hibernacija posle sat vremena, ostavim ja tako kompjuter da downloaduje preko noći i ujutru me zatekne ugašen. Živ sam se isek'o :)

Nego sad mi ortak reko za super foru: ako imate gomilu otvorenih prozora i gužva je, uhvatite jedan za title bar, prodrmusate ga levo desno i svi ostali se minimizuju osim tog :)

Edited by voodoo_

comment_2043160
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X86.RETAIL.ENGLISH.DVD-ZUKO

jel se pojavio krek za ovo (32bitna verzija), ili da rearmujem? ;-)

p.s. kombinacija lenovo s10 i win7 = dobitna kombinacija. :D

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.