Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam koji mu je kurac, da li do instalacije ove sedmice ili nekih repova, uglavnom aktivacioni kljuc nece da generise, da jebe oca, a kamoli da postojece aktivira.A prekopah sve.

jebga stvarno je rizik

Posted

Ma meni na kompu nije hteo nikako klasican upgrade...u registru pisalo error koji nije davao da se dovrsi instalacija, pa sam skinuo iso, pa preko njega, e al taj iso nije hteo da se pokrene dok ne promenim registry key, pa onda na kraju kad se instalirao win 10, nije hteo da aktivira, tj nije davao da sd pokrene kms ili majkrosoft tulkit, kako bi generisao novi ki..

Problem je do verzije win7 koju imam na kompu....ko zna kako su je krekovali i preaktivirali.

Posted (edited)

ja sam pre nekoliko meseci instalirao clean Windows 7, pre SP, pa nakon toga pirihvatao sve apdejte

i sve klizi kao podmazano sa ko zna kakvim aktivacionim ključem

šta radi onaj Ninoslav iz magacina...

Edited by Underkuruz
Posted

Meni nikakvo obaveštenje nije stiglo za apgrejd, valjda zato što sam modifikovao sedmici svakojake servise ranije. :obrv:

Testirao sam 10 na burazovom kompu. Transformaciono pakovanje sa prošle stranice je optimalno rešenje.

• 1 month later...
Posted

Nešto se priča kako će se uvesti ta opcija provere, ali čisto sumnjam, mislim da ljudi samo praćakaju. Meni svi pirati rade bez problema.

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

U Linuxu je spas. Ko hoće da ide još dalje i neće vlasnički kod, ima npr.

https://trisquel.info

I naravno, gasi gugl, flejsbuks, uključi sve anti-spyware opcije i ekstenzije u browseru, ubi javu i flash i ako je sve to malo Tor + VPN (za samo 5$ mesečno, ono što je besplatno, toliko i vredi). I dalje će CIA moći da te nađe, ali ako je dotle došlo, svejedno si najeb'o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...