Baal Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Za SB Live će teško da se poboljša situacija sa drajverima jer ta karta nema ni za Vistu valjane drajvere (dobro, ima kxproject, ali opet, karta je iz 1998. godine).
ProgressiveR Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Sve je to prolazno i resivo ali jebote kako je ruzan i kako je nepristupacan sam... interfejs? AAaaaa?? OK, ukuse se razikuju ... ali gde ružan jbt! Ne znam, meni je prelepo novo okruženje. Istina, drugačije, ali mi je sjajno. Jng, uvek možeš da instaliraš XP
lemmy sixx Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Za SB Live će teško da se poboljša situacija sa drajverima jer ta karta nema ni za Vistu valjane drajvere (dobro, ima kxproject, ali opet, karta je iz 1998. godine). Nece se poboljsati sigurno...to su stariji modeli,koji se vise ni ne proizvode.Moj model je doduse nesto mladji,imam je 4 godine.Ali mislim da je proizvodanja 2003. ili 2004.
MissionVao Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 AAaaaa?? OK, ukuse se razikuju ... ali gde ružan jbt! Ne znam, meni je prelepo novo okruženje. Istina, drugačije, ali mi je sjajno. Jng, uvek možeš da instaliraš XP Posle 25min preznojavanja i mene i Beotel supporta oko rutera koji je samo trebalo 'povezati i voila!' neka hvala, zadrzavam ovo
ProgressiveR Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Čuo sam da je verzija Win7 RC1 imala problema sa ruterima ... i da je to fixirano izlaskom RTM ... opet, ko zna
lemmy sixx Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Skinuh danas Daemon Tools Lite 4.30.4,koji navodno radi u Win7.Medjutim,pri pokretanju instalacije mi kaze da nije kompatibilan sa sistemom.Wtf?Imao neko slican problem?
23/16 Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Skinuh danas Daemon Tools Lite 4.30.4,koji navodno radi u Win7.Medjutim,pri pokretanju instalacije mi kaze da nije kompatibilan sa sistemom.Wtf?Imao neko slican problem? Ignorisi poruku, da sam pazio na te poruke nista zivo ne bih uspeo da instaliram .
lemmy sixx Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Pa to sam i mislio...da li je zaista problem ili je neki glupi windows fuck up u pitanju.
23/16 Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Nema nikakvog problema, sve radi kako bi trebalo. Najsmesnije je sto iste poruke prikazuje za Visual Studio 2008 i SQL Server 2008, a u pitanju su M$ alati. Ako nisu kompatibilni sami sa sobom, sta tek ocekivati za tudje programe.
voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 VMware Workstation najnoviji + Win7 RTM x86 + 7Loader v4 = prošla aktivacija Preko OEM vendora nije uspelo, ali preko onoga "none slic option 2" jeste. Imate link na rlslog-u.
Baal Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Jes, radi i Hazar verzija, imate i to na rlslogu. Dakle, krekovano. Btw. voodoo, šta ti kaže kada ukucaš slmgr.vbs -dlv u run? Može screenshot? Oni koji su aktivirali verziju sa onim activatorom što vraća na RC verziju neće moći da koriste ove prave crackove koji su se pojavili, bar za sada ne postoji ta mogućnost jer je instaliran software licencing service za 7260 verzije.
MissionVao Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Čuo sam da je verzija Win7 RC1 imala problema sa ruterima ... i da je to fixirano izlaskom RTM ... opet, ko zna Ma na kraju nije Win bio kriv nego kad su me proveli kroz setovanje rutera ispalo je da je onaj ko ga je setovao u Beotelu pobrkao neke loncice Tipa stavio u Bridge mod umesto PPPblabla, pogresne ip adrese i tako te stvari. Posto je decku i dalje pucao net na svakih par sekundi uzmem i prekopiram kako su meni izdiktirali, setujemo njegov i odjednom - sve je u redu. Mislila sam da bar rutere umeju da podese.
lemmy sixx Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Krekovah sa Hazar verzijom.Radi bez problema.
ProgressiveR Posted July 30, 2009 Author Report Posted July 30, 2009 Ma na kraju nije Win bio kriv nego kad su me proveli kroz setovanje rutera ispalo je da je onaj ko ga je setovao u Beotelu pobrkao neke loncice Tipa stavio u Bridge mod umesto PPPblabla, pogresne ip adrese i tako te stvari. Posto je decku i dalje pucao net na svakih par sekundi uzmem i prekopiram kako su meni izdiktirali, setujemo njegov i odjednom - sve je u redu. Mislila sam da bar rutere umeju da podese. Eto vidiš da nije Windows7 krš
voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Hazar = opcija "none slic option 2" u 7Loaderu v4 Uglavnom izbegavajte aktivaciju preko OEM vendora.
Baal Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 http://www.mediafire.com/download.php?gjjzj2yntei Hazarov crack, meni je završio posao, evo da podelim ako neko nema.
José Luis Chilavert Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 (edited) Ne radi na laptopovima, nažalost. Meni radi fenomenalno. EDIT: Dell inspiron 1520 Edited July 31, 2009 by Tano Cariddi
voodoo_ Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Jep. Probano na nekom HP-u, ne radi ni jedna metoda aktivacije, čak ni po apdejtovanju biosa.
José Luis Chilavert Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Pretpostavljam da misli na crack. I ja sam mislio na crack. Hazarov odradio posao.
Recommended Posts