Baal Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 7100 build madafaks kupite original kad izadje Neću da ga kupim, već ću ga legalno pokupiti sa fakulteta.
Milogled Bluff Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ja skinuo sa majkrosoftovog sajta i sve je super, radi brzo, brzo se instalira, čak sam i lepo podesio da se butuje pre Ubuntua koji imam instaliran na drugoj particiji, jedini je problem (i razlog ponovnog vraćanja na XP) zvuk. Nema zvuka ni na SB live-u ni na integrisanoj karti, a to mi se nikako ne isplati nit mi se sviđa. Dok se ne pojave zvanični drajveri za bilo kakav zvuk guram Xp i Ubuntu...
lemmy sixx Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Imao sam identican problem sa SB live,i resio ga.Pogledaj koju stranu unazad,imas link za drajver.
Milogled Bluff Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 E, hvala matori, kad mene mrzi da čeprkam po temi... Skidam i bacam se na reinstall treći put u dva dana...
ProgressiveR Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 Ja sam našao drajvere za moj Audigy SE ali imam problem sa latencijom kad prištekam gitaru. Zna li neko neko rešenje? (da, govorim o Win7)
voodoo_ Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) Jesi probao dal rade ASIO4ALL na sedmici? Edited August 20, 2009 by voodoo_
ProgressiveR Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 Da, za njim sam prvo posegao, ali ništa se niej promenilo ..
Feral Ghoul Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Juce sam instalirao W7 i jako sam zadovljan. Samo , ne znam koji mount image tool radi na W7 , ja sam probao par verzija Daemon Toola ali nisam bio uspesan. Koji vi koristite ?
voodoo_ Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) Daemon Tools Lite najnoviji radi, njega koristim. Skini sa zvaničnog sajta (daemon-tools.cc) Edited August 23, 2009 by voodoo_
Baal Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Fora je skinuti Pro ili Advanced verziju, pokrenuti instalaciju, kada traži da restartuje kompjuter uradite to, kada se bootuje ponovo da nastavi instalaciju vi je prekinite i instalirajte Lite verziju.
Feral Ghoul Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Jel neko skapirao kako da ubacim u start menu Show Desktop ikonu ? Kao u Visti i XP u .
voodoo_ Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Show desktop ti je onaj plavi pravougaonik dole desno, pored sata.
Feral Ghoul Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Show desktop ti je onaj plavi pravougaonik dole desno, pored sata. Ju , vid zlo ! hvala
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Eh bio bi jako zahvalan ako neko sutra ide do centra bga da mi sreze sedmicu treba mi hitno a net je u kurcu Platicu!
goThic Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 nije net u kurcu, nego ti ne umes da skidas sa torrenata...
Ayreonaut Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ok evo zapazanja i pitanja ujedno...posle odredjenog vremena cuje mi se karakteristican zvuk kao kad gasite razunar (pokusaj docaravanja: "klik"..tszzzzz)...kao kad idete na gasenje racunara i taj zvuk se javi priliko gasenja venta na procesoru i jos necega. jel ovo normalno i da li je jos neko primetio? podseca me malo na C&C opciju s tim sto takt procesora ne opada. ne pravi probleme, i kao sto rekoh ne pada takt niti bilo sta...samo me zanima jel to normalno i da li je jos neko zapazio. Za sve one koji imaju Sedmicu i više hard diskova, nema razloga za paniku. Win7 je optimizovan da štedi struju i pokretne (potrošne) delove harvera tako što gasi neaktivan hard posle određenog vremena. Mene je prvi put propisno prepao, znao sam da je hard stao i već sam krenuo da mu pojam posmtrnu pesmu. Otvorio sam Computer i on se ritnuo i zavrteo. Praktična, ali malo nezgodna opcija jer se povećava vreme pristupa podacima, dok se ploče zavrte, jelte. Za virtualce preporučujem UltraISO, menadžer i editor .iso slika. Integriše se u shell, iso se ubacuje iz Explorera.
BLAGOJE Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 nije net u kurcu, nego ti ne umes da skidas sa torrenata... a kako se to skida sa torenata,svemoguci-sveznajuci?
ProgressiveR Posted August 30, 2009 Author Report Posted August 30, 2009 (edited) Slažem se sa drugom Ayreonautom u pogledu gašenja HDD-a ... lepo je što su Redmondovci mislili na potrošnju struje (i buku na kraju) ali dok sačekaš da se zavrti ugašeni HDD (pa makar on bio iz serija najbržih) prođe nekoliko sekundi, a to ume da bude veoma iritantno. Malo sam Guglao pa evo rešenja: 1.Otvori Control Panel > Power Options 2. Sad, pored izabranog plana klikni "Change plan settings" 3. Ispod ima text link "Change advanced power settings" 4. U listi nađeš stavku Hard Disk i staviš joj vreme uspavljivanja npr.99999 minuta (jer nema "Never") I to je to! Edited August 30, 2009 by ProgressiveR
voodoo_ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) Ima "never", spusti na nulu. Ovo me je još kod Viste dočekalo, hard se gasi posle 20 minuta, hibernacija posle sat vremena, ostavim ja tako kompjuter da downloaduje preko noći i ujutru me zatekne ugašen. Živ sam se isek'o Nego sad mi ortak reko za super foru: ako imate gomilu otvorenih prozora i gužva je, uhvatite jedan za title bar, prodrmusate ga levo desno i svi ostali se minimizuju osim tog Edited August 30, 2009 by voodoo_
ProgressiveR Posted August 30, 2009 Author Report Posted August 30, 2009 Joj kakva fora jbt! A posebno kad se prave uni onako kružići (kao u vodi) kad "udaraš" o ivice ... ludilo! Hehe, nisam probao da stavim 0, hvala
imaginos Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X86.RETAIL.ENGLISH.DVD-ZUKO jel se pojavio krek za ovo (32bitna verzija), ili da rearmujem? ;-) p.s. kombinacija lenovo s10 i win7 = dobitna kombinacija.
voodoo_ Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Odavno. Idi na rlslog.net i kucaj 7Loader u search.
Feral Ghoul Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X86.RETAIL.ENGLISH.DVD-ZUKO jel ovo radi na 64bit procesoru ?
necropol Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X86.RETAIL.ENGLISH.DVD-ZUKO jel ovo radi na 64bit procesoru ? Da, kao i vecina 32bitnih sistema.
Recommended Posts