Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skini Hazar's 7 loader, radi 100%. Neki aktivatori koji su u opticaju imaju boljku da nece da rade na nekim plocama zbog limitacija samog chipseta, Hazar je to preboleo. Imas i OEM branding, ne prikazuje onaj skrnavi skrin/text dok butuje Linux,a, inace, napravio ga je klinja od 14 god!

Posted (edited)

Дајте линк за неки сервер који није популаран, делим IP адресу са још много људи у дому.

Иначе, сви линкови на тој страни су мртви.

Edited by Куруз
Posted

Краљ си, ово ради! :pivopije: :*

Следећи пут ћу те пустити да добијеш неку партију PES - a. :mrgreen::P

'Фала још једном!

Posted (edited)

Osim što je DreamWeaver narezivao 34 minuta, ništa!

Lol pa kad si stavila na 4x...Reze diskove istom brzinom kao i Nero, ~6:30 minuta na 12x ako se ne varam...

EDIT: Cini mi se da je u CDBurneru po defaultu ukljucena verifikacija diska. To je proces posle rezanja u kojem on proveri da li je sve sa diskom u redu - a to ume da potraje dosta dugo. To na Neru nije u startu ukjuceno, moguce da je u tome bio tvoj problem.

Edited by Stefan34
Posted (edited)

Ili to ili ugl ako je u pitanju IDE uredjaj sporo narezivanje diskova je usled toga sto rezac radi u PIO modu

To se moze proveriti u cpanelu-pogledas dal je za sve kontrolere ukljucen DMA transfer :meshuggah:

Edited by Full_Metal_Yakuza
  • 1 month later...
Posted

Windows 7 automatic updates. Uključiti ili isključiti? Pitam, jer je XP-ov problem bio upravo taj da su ga ti apdejtovi vremenom gušili.

Izvinite ako je pitanje već bilo postavljeno, stvarno me mrzi da listam. :redface:

P.S. Kopija je licencirana. :cool:

Guest TužneUši
Posted (edited)

Windows 7 automatic updates. Uključiti ili isključiti? Pitam, jer je XP-ov problem bio upravo taj da su ga ti apdejtovi vremenom gušili.

Izvinite ako je pitanje već bilo postavljeno, stvarno me mrzi da listam. :redface:

P.S. Kopija je licencirana. :cool:

nisu ga apdejti gusili, oni su bili ko kap vode u pustinji bre, full apdejtovan windows xp radi daleko bolje nego cisto sp3 li sp2

edit: ali bolje je rucno apdejtovati, otvoris ie ukucas microsof update i to je to

Edited by TužneUši
  • 2 weeks later...
Posted

uspeo sam da sredim oko zvucne,nije mi detektovao i mogao naci drivere za Audigy SE al uspeh da ga sredim,svidja mi se win i dobro radi.ali sjebah se za particionisanje harda i to trec put!umesto da imam particiju od 100gb sistemsku i drugu od 850,imam primarnu od 850 gb dok mi je onih 100gb isparilo.Moze li mi neko pojasniti kako to da resim jer me izludjuje?

Posted

Podesis cd boot, i ubacis Acronis. Izaberes Manual Mode, i videces 100gb unallocated space. Desni klik>create partition>kliknes zastavicu (execute operation). Posle toga format, i to je to.

Posted

Nešto si sjebao tokom instalacije, preporučujem reinstalaciju. U onom prvom koraku idi na advanced, pobriši sve particije, napravi dve nove, izaberi prvu, na sva pitanja oko particija odgovaraj odrečno i to bi trebalo da je to.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...