necropol Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Skini Hazar's 7 loader, radi 100%. Neki aktivatori koji su u opticaju imaju boljku da nece da rade na nekim plocama zbog limitacija samog chipseta, Hazar je to preboleo. Imas i OEM branding, ne prikazuje onaj skrnavi skrin/text dok butuje Linux,a, inace, napravio ga je klinja od 14 god!
Baal Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Hazar nije radio na nekim laptopovima pa sam koristio druge metode. Ali, hazar je izdao novu metodu: http://www.rlslog.net/removewat-2-0-hazar/ I ovo mora raditi.
kuruz Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) Дајте линк за неки сервер који није популаран, делим IP адресу са још много људи у дому. Иначе, сви линкови на тој страни су мртви. Edited November 30, 2009 by Куруз
Baal Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Evo, uploadovao sam ti na box.net: http://www.box.net/shared/y4db7aufhr
kuruz Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Краљ си, ово ради! :* Следећи пут ћу те пустити да добијеш неку партију PES - a. 'Фала још једном!
Zvončica Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Izvini a sta je tacno tu 'sporo do liudila'? Osim što je DreamWeaver narezivao 34 minuta, ništa!
Stefan34 Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 (edited) Osim što je DreamWeaver narezivao 34 minuta, ništa! Lol pa kad si stavila na 4x...Reze diskove istom brzinom kao i Nero, ~6:30 minuta na 12x ako se ne varam... EDIT: Cini mi se da je u CDBurneru po defaultu ukljucena verifikacija diska. To je proces posle rezanja u kojem on proveri da li je sve sa diskom u redu - a to ume da potraje dosta dugo. To na Neru nije u startu ukjuceno, moguce da je u tome bio tvoj problem. Edited December 1, 2009 by Stefan34
Nisko_Se_Mazim Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 (edited) Ili to ili ugl ako je u pitanju IDE uredjaj sporo narezivanje diskova je usled toga sto rezac radi u PIO modu To se moze proveriti u cpanelu-pogledas dal je za sve kontrolere ukljucen DMA transfer Edited December 1, 2009 by Full_Metal_Yakuza
lemmy sixx Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Je l'neko uspeo da natera Cubase SX3 na x64 7-ici?Meni bas i ne ide od ruke.Radio je na x86,ali ovde njet.
Baal Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Lemmy, tebra, pojavio se Cubase 5, prava verzija, skroz krekovana, radi na Win7 opušteno. SX3 ne radi na x64.
lemmy sixx Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Jebiga,ja bas volim sx3 i navikoh na njega...nista,skinuce se petarda.
Denny Posted January 10, 2010 Report Posted January 10, 2010 Windows 7 automatic updates. Uključiti ili isključiti? Pitam, jer je XP-ov problem bio upravo taj da su ga ti apdejtovi vremenom gušili. Izvinite ako je pitanje već bilo postavljeno, stvarno me mrzi da listam. P.S. Kopija je licencirana.
Guest TužneUši Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 (edited) Windows 7 automatic updates. Uključiti ili isključiti? Pitam, jer je XP-ov problem bio upravo taj da su ga ti apdejtovi vremenom gušili. Izvinite ako je pitanje već bilo postavljeno, stvarno me mrzi da listam. P.S. Kopija je licencirana. nisu ga apdejti gusili, oni su bili ko kap vode u pustinji bre, full apdejtovan windows xp radi daleko bolje nego cisto sp3 li sp2 edit: ali bolje je rucno apdejtovati, otvoris ie ukucas microsof update i to je to Edited January 12, 2010 by TužneUši
José Luis Chilavert Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Постоји ли српска, ћирилична верзија виндоуса 7?
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Ne, ali možeš da povučeš srpski Language Interface Pack preko Windows Updatea.
Rehabilitovani Bagrem Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 uspeo sam da sredim oko zvucne,nije mi detektovao i mogao naci drivere za Audigy SE al uspeh da ga sredim,svidja mi se win i dobro radi.ali sjebah se za particionisanje harda i to trec put!umesto da imam particiju od 100gb sistemsku i drugu od 850,imam primarnu od 850 gb dok mi je onih 100gb isparilo.Moze li mi neko pojasniti kako to da resim jer me izludjuje?
-Mare Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Podesis cd boot, i ubacis Acronis. Izaberes Manual Mode, i videces 100gb unallocated space. Desni klik>create partition>kliknes zastavicu (execute operation). Posle toga format, i to je to.
voodoo_ Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Možeš i iz Windowsa, desno dugme na Computer, manage, disk management, desno dugme na prazan prostor i create partition.
Rehabilitovani Bagrem Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 (edited) Hvala drugari,a sta u ovom slucaju da mu radim,nece to da uradi? Edited February 6, 2010 by Srbija Bugarima
voodoo_ Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Nešto si sjebao tokom instalacije, preporučujem reinstalaciju. U onom prvom koraku idi na advanced, pobriši sve particije, napravi dve nove, izaberi prvu, na sva pitanja oko particija odgovaraj odrečno i to bi trebalo da je to.
Recommended Posts