bezlichni Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Tu je najopširnija. Dakle vise manje ne postoji nista sem "startbuttonchange"
Baal Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 (edited) Pa imaš i visual style-ova, kao i ikonica i wallpapera, ne znam šta si ti očekivao, da ti se kompjuter pretvori u svemirski modulator? EDIT: A plus ima i milion widgeta, za Rainmeter, Windows Gadgete, itd. Edited June 23, 2010 by trenje
bezlichni Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Pa imaš i visual style-ova, kao i ikonica i wallpapera, ne znam šta si ti očekivao, da ti se kompjuter pretvori u svemirski modulator? EDIT: A plus ima i milion widgeta, za Rainmeter, Windows Gadgete, itd. ne, ocekivao sam malo veci izbor jer mi deluje interesatan manipulaciju a i da ima kvalitetnu osnovu za isto ali nema ni cetvrtina kao ma xp-u. Visual stylova nema puno svi su na "isit sablon" Wallpeperi i ikonice su default. U principu na fedori i ubuntu i za amatere imas veci izbor kustomizacije po netu nego za sedmicu. No valjda je zato sto je sedmica josh uvek taze. Widget, Gadgete ne racunam. 2
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Jebote updejtovao win 7 i sad kaze stalno not genuine , u windows activation stoji status not available, product id not available, i polo exe fajlova nece da radi i nemogu da napravim nove usere nikako:(
Baal Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Uze mi slova iz tastature. RemoveWAT bi trebalo da ti reši probleme.
dAdAiSt Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Nema kx drajvera za blastere, i, to je to, doviđenja, ali doviđenja. A lepo radi. I ima onaj bag na nforceu sa usb-om koji je baš meni zapao. bedak.
voodoo_ Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Mislim da je kasno za RemoveWAT kada dođe taj apdejt koji prepoznaje da nije genuine. Ali ovaj bi trebal oda radi.
Sisus Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 (edited) Ljudi, sjeb'o sam stvar. Kupio sam novu mašinu, instalirao W7 Ultimate i danas kad sam hteo da instaliram XP Mode, sjebe mi se aktivacija i sad mi prijavljuje da mi Windows 7 nije genuine. Hoće taj Voodoo-ov link iznad i meni da reši probleme? Edited June 25, 2010 by Sisus
Sisus Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Bih ja, ali tamo piše da može da se desi da Windows neće da startuje, pa da ubacim instalacioni disk, a ja ga nemam. :/
voodoo_ Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Ma de neće. Samo ga diskonektuj s neta, desno dugme, run as administrator i gogogogo.
Sisus Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Care, imaš pivo. Je l' sad bezbedno da sa Microsoftovog sajta skinem XP Mode? Ili da skinem sa Rapid Share-a?
bezlichni Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 windows je sve lakse i lakse "krekovati" jbt//
oʞɾoƃ Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Da, XP aktivacija se krekovala 2 minuta, Vista nikad nije pošteno razbijena, a sedmicu je razbio klinjober pre izlaska i danas svi možemo da je skinemo pre-aktiviranu. Tačno se vidi konstantna linija u padu sigurnosti. not//
bezlichni Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 (edited) Da, XP aktivacija se krekovala 2 minuta, Vista nikad nije pošteno razbijena, a sedmicu je razbio klinjober pre izlaska i danas svi možemo da je skinemo pre-aktiviranu. Tačno se vidi konstantna linija u padu sigurnosti. not// Nisam reko da je u padu sigurnost, nego da sve lakse i lakse krekuju. Inache postoji sedmica pre-aktivirana. Ne kontam dal si bio ironichan ili sta.. A sama sigurnost samog windowsa kada ga neko koristi je sve vecai veca. Samo mi se cini da je "crack" sve laksi i laksi. Edited June 28, 2010 by bezlichni
bezlichni Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Trazim drivere za sound blaster live 5.1 sb 0220 9 model. Nemaju za edmicu jer je kartica matora. jel ima neko neko resenje?
voodoo_ Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Nema. A i vala mogao bi da promeniš zvučnu jednom u 10+ godina.
bezlichni Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 (edited) kxproject probaj. Probao, josh davno, izbaca samo na jednom zvucniku zvuk. sad ponovo prelistavam google. U principu sa Daniel K driveriom najveci problem je ovo :WARNING: The included driver supports up to 2Gb of RAM on Windows 7 / Vista Applies to both 32-bit and 64-bit editions of Windows 7 / Vista. In case more memory is installed, you will experience sound issues and your system will crash randomly. ja imam 3. A i vala mogao bi da promeniš zvučnu jednom u 10+ godina. 'ta tebe boli tuki koju zvucnu koristim... Edited July 1, 2010 by bezlichni
Baal Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 I sa kxproject se javlja problem sa 3GB rama i SB Live. Promeni zvučnu, lepo ti kaže čovek.
bezlichni Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 (edited) I sa kxproject se javlja problem sa 3GB rama i SB Live. Promeni zvučnu, lepo ti kaže čovek. Ocu da instaliram ovu zvucnu jer je oldschool kvalitet, pa da vidim kako ce da radi. Al ste radoznali jebote... znam i sam da promenim zvucnu, da je to u pitanju promenio bih je al nije merak. Edited July 2, 2010 by bezlichni
Recommended Posts