Jump to content

Recommended Posts

Posted

Како неће преко sounds у контрол панелу? Морало би да промени, посебно јер је у .wav формату, пошто њега једино прима.

Posted

ja se ozbiljno razmisljam da se vrnem na xp.na 32 bita ne mogu zbog rama.ne samo zbog ovoga,tv kartica ne radi,pola vst-ova i to novijih,aplikacija,legendarnih igrica...jebes ovo.

Posted

VST-ovi ti ne rade?Nisam naisao jos na taj problem,meni sljaka sve zivo.

Ako ti ne radi kartica,probaj skinuti SAM drivers pack,neku noviju verziju.Meni je to pomoglo u nekoliko slucajeva sa drajverima.

Posted

Ne znam koji VSTovi ne rade, meni sve šljaka kako treba, Win7 x64.

aj boga ti mi objasni kako pod farm platinum da pokrenem,krekovani,treba mi super bass kao ljeba

lemi:

vidis,to mi nije palo na pamet. :pivopije:

• 1 month later...
Posted (edited)

Имам Windows 7 build 7601, избацује ми not genuine. Је л' може ово да ми помогне? http://www.auxiuswin...installing.html

Да не радим све то, ако не функционише.

Нестаде едит, матер му. Елем, средио сам.

Kako si sredio? Imam isti build, propratila sam taj tvoj link i sve je proslo OK osim sto mi nije dozvolio da obrisem slui.exe.mui tako da trt... samo sam dobila 30 dana do isteka, umesto 16 koliko je bilo pre :D Edited by MissionVao
Posted

Нисам преко тога радио, кад је нестао едит, нашао сам лакши начин.

Скинух RemoveWat са неког торента и ради к'о сат.

Posted (edited)

Ma da, bre, čim spomenem da sam IT stručnjak, odma' skidaju gaće. :mhihi:

Edited by trenje
  • 2 weeks later...
Posted

Jel neko probao W8 Release Candidate ?

ja instalirao na par kompova najnoviji RP,odlican,do sad nikakve frke sa drajverima i programima za osnovne stvari.

Posted

ovo ne sljaka nista slabije,jedini nazovi problem je ako stavis eset (ili ako si hazarder ostavi windows-ov security essentials) blokira update,izguglas vidis rjesenje i sredis za minut.ostalo radi kao sat.novotarije su za windows zacudjujuce korisne i intuitivne.

Posted (edited)

Sta je s ovim loaderima, ni jedan nije izdrzao vise od nedelju dana pre nego sto je Win skontao koliko je sati :confused::haha: A iskljuceni su mi update-i.

Mislim okej, primenim ga opet i opet kulira neko vreme al bilo bi dobro da postoji trajno resenje.

Btw bas sad uzmem da proverim koliko jos dana imam (vec mi neko vreme cuci warning) i tog trenutka nestane upozorenje i ispise genuine :ph34r:

Edited by MissionVao
Posted

Шта се дешава кад истекне период током којег Windows тражи регистрацију? Код буразера је таква ситуација, онај RemoveWat је издржао само шест месеци, па ме занима да ли ћу морати поново да инсталирам систем или може да се среди и кад прође тих 30 дана, пошто сад немам времена да се бавим тиме.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...