Fapril ethereal Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 ne mora nista drugo da se bekapuje osim sistemske
sale 3sm Larry Flynt Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 pa pazi,stari kompujterasi kazu bekapuj i bekap bekapa.:-) ne bi trebalo da ujebe ako brises samo tu c particiju na kojoj je bio xp i na nju instaliras nov sistem.jedino ako greskom pobrises sve ,a ako nisi siguran i prvi put radis bekapuj sve,za svaki slucaj. Sta kaze taj clanak?
lemmy sixx Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 instaliraj Classic Shell. To ti je mali programcic koji vraca Start meni, da bude skoro isti kao pre. Nadji ga preko gugla. Za aktivaciju probaj ovo, to je aktivacija koristeci cmd.exe (koji moras da pokrenes 'run as admini'): Moras da podesis vreme i datum i vremensku zonu, inace nece hteti, kao sto je i kod mene bio slucaj. Meni je uspelo, i sad mi je aktiviran narednih 180 dana barem. Jos uvek nije uradjen Loader, to tek za koji mesec. Probao,i nece.Nakon komande slmgr -ato izbaci error.Na koju vremensku zonu se treba podesiti?Mozda je do toga.
Џрк Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 to i meni zezalo. podesi na nasu, imas tamo u settings-ima '+1 Belgrade, itd.' i onda idi na internet time, i tu idi na update.
lemmy sixx Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Jebote,nisam ni skontao da mi nije podesena nasa vremenska zona.Da ga jebes,siguran sam da sam to podesio tokom instalacije.No nebitno,uspelo je sada.Hvala tebra!
Џрк Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 to sam isto i ja mislio pa se zajebao haha, drago mi je da si uspeo
Јарослав Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 Испробао сам 8 данас. Невероватно је предобар и болесно пребрз ОС. Капирам да ћу је инсталирати у скорије време.
ShinigamY Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Nesto sve vreme zaobilazim da ga instaliram... Isprobao na poslu, doduse na nesto slabijoj masini, koja sluzi samo za bekap podataka, nisam bio nesto impresioniran na prvi pogled. Jel primetna razlika u brzini, neki test, ovo ono?
Captain Spaulding Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Испробао сам 8 данас. Невероватно је предобар и болесно пребрз ОС. Капирам да ћу је инсталирати у скорије време. W8 je sasvim fin, ne znam cemu onoliki hejt Inace zamerka mi je start menu koji ne postoji pa sam istalirao Stardock a druga stvar sto je previse povezan na net raznim nepotrebnim aplikacijama (vise je dobar za SAD nego za nase podrucje). Naravno vecinu sam uklonio. @Jare, Ako nisi probao vec probaj da kopiras nesto sa jedne lokacije na drugu i onda nadji jos nesto da kopiras......sve ce se spojiti u jedan prozorcic i moci ces da pauziras jedan dok se drugi ne zavrsi, Kul stvarcica
Јарослав Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Да, то за старт мени је мало чудно, али колико сам укапирао, брзо се навикнеш. То са копирањем нисам пробао, али ако је тако, онда то може да буде веома корисна ствар. Nesto sve vreme zaobilazim da ga instaliram... Isprobao na poslu, doduse na nesto slabijoj masini, koja sluzi samo za bekap podataka, nisam bio nesto impresioniran na prvi pogled. Jel primetna razlika u brzini, neki test, ovo ono? Нисам никакве тестове покретао, али ево ти пример: Ворд се на осмици подигне у року од пола секунде, док на истој машини седмици треба доста више времена. И све је некако глатко урађено, буквално као да клизи, а разлика у брзини је и више него приметна.
BLAGOJE Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 ja je ne primjetih na bar 6 racunara,a ekstenzivno sam je koristio.tj po mom iskustvu performanse su manje vise iste.ja sam se vratio na sedmaju ne zbog metra,vec zbog kompatibilnosti. 1
^Suicide_Pony^ Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 ima neko pouzdan neki aktivator sada, 4 meseca kasnije? skinuo sam i instalirao win8 pro s ovog torenta, s tim sto njegov aktivator ne radi http://thepiratebay.se/torrent/7898249
lemmy sixx Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Ostavljeno je par strana unazad.Nije activator,vec ga aktiviras u cmd-u.
^Suicide_Pony^ Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 (edited) to sam prvo i probao, ali ne radi ni sa jednim serialom koji sam nalazio na netu (za svaki kaze da je blokiran). zbog toga sam i trazio resenje u vidu proverenog aktivatora. imam win8 build 9200 (nije pro, RT, enterprise, vec klot windows 8). Edited February 11, 2013 by ^Suicide_Pony^
lemmy sixx Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Proverio si vremensku zonu?Mene je to zajebavalo,kada sam promenio na nasu cmd odradio aktivaciju bez problema.
^Suicide_Pony^ Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 resio sam problem napokon, na ovom linku imaju svi potrebni podaci za trajnu aktivaciju trenutnih izdanja osmice, ako zatreba jos kome: http://7pmtech.com/topic/2189-activate-win8-via-kms-working-24-12-2012-updatedsupportprowmc-permanent-activation-added/ 1
BLAGOJE Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 torrent za aktuelnu osmaju,da me ne jebu sa apdejtima?
BLAGOJE Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 ja probah i odustah. mnogo bolji RP bio od finalne verzije.
kuruz Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Odavno. Због посла или да будеш у току? Ја бих је бацио чисто да испратим, али не знам како ради, па би било лепо да напишеш нешто.
lemmy sixx Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Cisto da budem u toku,zanimalo me kako funkcionise.I mogu reci da sam prezadovoljan,jer na kraju ispade da mi olaksava i posao.Meni licno mnogo bolje lezi.Start meni jeste skroz drugaciji,ali se jako brzo ulazi u fazon.Posto sam ja ljubitelj shorcut-ova na tasturi,ovo mi leglo fenomenalno.U start meniju sve mozes nabrzaka.Task manager je fantastican,procese prikazuje sjajno i samo upravljanje istima je mnogo lakse.Potrosnja rama je dosta manja.To sam primetio u programima koji mi trebaju poslovno.Ne znam koliko ce ti pomoci ovo sto cu napisati,ali recimo u isto vreme renderujem nesto u After Effectsu i pravim bilbord u Photoshopu CS6,a sa win7 bi mi ta dva procesa istovremeno sekla do jaja.One aplikacije u win8 ne koristim,ipak sam ja jos uvek pobornik desktop varijante,ali ovo malo sto sam cackao je skroz ok.Skype je recimo bas lepo odradjen.Ogromna vecina drajvera radi bez problema,isto tako i sve igre. Sve u svemu,probaj.Meni licno je bas osvezenje i ne planiram vracati win7.
kuruz Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 врх, таман треба да убијем систем због неког срања са Офисом фала
Recommended Posts