Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt, kad pomislim da sam godinam bežao od Megaupload linkova (sećajući se kakav je bio smor čekati ih) ... sad me oduševilo! Ubacio sam ove linkove koje ste osatvila za Win7 i ubacio u jDownloader i šiba ga besno! Nema čekanja, pun protok ... sjajno!

Posted
ma glupa sam sto sam posmatrala to samo kroz svoj slucaj 'imam premium na RS pa ne cekam nista tako da je 45s previse' :zuba:

ovo za jDownloader je vrlo korisna informacija :da:

Probaj i neces se pokajati. :da:

@ProgressiveR

Megaupload je ubedljivo najjaci za free usere.

Posted

Da, sad i ja to vidim. Ali kažem, sećam se pre jedno 2 godine, bio je noćna mora sa onim debilnim captchama i skoro nijedan downloader tada nije mogao da g askida.

Nažalost, retko kada vidimo da je neko kačio na njega

Posted

Bio je onaj sugavi megaupload toolbar,i oni slotovi,pa cekanje...ali sada je super.Jeste da je do nedavno jedan kraci period bilo problema sa captchama u download managerima,ali i to je sada ispravljeno.

I nije retkost kacenje na MU...ja sve sto mi treba skidam sa MU,i sve pronadjem.

Posted (edited)

pitanje za baal-a da li je imao iskustva sa ovim:

1 - Install Win 7.

2 - Disable UAC.

3 - Reboot PC.

4 - Run the ToolKit.

5 - Click on Activation and OEM settings.

6 - Click on Activate Windows 7.

7 - Write your new Product Key down when displayed.

8 - Enter your new Product Key when prompted after your PC reboots.

9 - Click on Start/All Programs/Windows Update and update your new system.

pokrene se taj toolkit i kao aktivira se win (7600ver tj RTM) pa samo da proverim da je mozda probao i da li funkcionise

Edited by Ozziris
Posted
pitanje za baal-a da li je imao iskustva sa ovim:

1 - Install Win 7.

2 - Disable UAC.

3 - Reboot PC.

4 - Run the ToolKit.

5 - Click on Activation and OEM settings.

6 - Click on Activate Windows 7.

7 - Write your new Product Key down when displayed.

8 - Enter your new Product Key when prompted after your PC reboots.

9 - Click on Start/All Programs/Windows Update and update your new system.

pokrene se taj toolkit i kao aktivira se win (7600ver tj RTM) pa samo da proverim da je mozda probao i da li funkcionise

Not working. :D Probao sam tu varijantu, aktivira samo kao RC. :D

Posted

Evo i prvog posta sa novog sistema.Prvi utisak:fenomenalno!!!Leti!Nema skripanja harda,polusatnih instalacija zahtevnih programa,instalacija sistema gotovo za 10 minuta...za sada sam zaista odusevljen.

Sto se tice drajvera,sve je automatski stavio.Dakle,grafiku,LAN,chipset...sve zivo automatski.Jedino imam problem sa muzickom,naravno,kao sto mi je i receno.Probacu resiti to,ako nista drugo,guracu preko integruse.

Sve u svemu,prvi utisak sjajan.Videcemo kako ce se programi ponasati.Ako sve bude ok,cao XP!

Posted
Evo i prvog posta sa novog sistema.Prvi utisak:fenomenalno!!!Leti!Nema skripanja harda,polusatnih instalacija zahtevnih programa,instalacija sistema gotovo za 10 minuta...za sada sam zaista odusevljen.

Sto se tice drajvera,sve je automatski stavio.Dakle,grafiku,LAN,chipset...sve zivo automatski.Jedino imam problem sa muzickom,naravno,kao sto mi je i receno.Probacu resiti to,ako nista drugo,guracu preko integruse.

Sve u svemu,prvi utisak sjajan.Videcemo kako ce se programi ponasati.Ako sve bude ok,cao XP!

Meni sad nije jasno jer je to neki trial sto koristis ili crackovan ili ?

Posted

Ok,stavicu.

Nego,imam prvi problem.Kao sto sam vec rekao,ne konta mi muzicku.Medjutim,ne konta mi ni integrisanu.Kaze "no audio diveces found".U device manageru postoji multimedia audio controler,i pokazuje kao da je prisutan a nema driver.Medjutim,ne konta drivere.Skinuo sam driver sa oficijelnog gigabyte sajta koji je kao za Realtek integrusu za Win7 OS,medjutim nista.Kaze "No drivers found".Imao neko slican problem,i zna resenje?

Posted

Jebiga. :) Drko se sa drajverima,u device manageru radio 100 cudesa...i onda se setih "Mozda mi je u BIOS-u iskljucena integrusa".I to je bilo to. :) Uvek bude nesto najjednostavnije.

Posted

Niko me nije upozorio da je sve posle instalacije Win7 jebanje u mozak :)

Prvo kako uci u ApplicationData... lako uz Google. Posle instalacija kompatibilnog Daemon Tools-a... riiiiiight. Iskljucila sam ono da me ne cima ako posumnja da neki program nije kompatibilan a i dalje to radi. Da ne spominjemo sam izgled. Nadam se da negde duboko postoji sakriven Classic View :D I jos se SVE zove drugacije :cry:

Usput novi ruter koji malo radi malo ne radi, malo pusta da se ide samo na domace sajtove... :udri:

Posted (edited)

:) Pa pojavila se nova verzija Daemon Toolsa koja je kompatibilna sa Win7? Isključi user account control. Classic View nema, bar za start menu, ne znam na šta si konkretno mislila? :D

Šta ti se dešava sa rauterom? Je l' ti se todešavalo i na XPu ili samo na sedmici? Mogla bi i Windows Firewall da isključiš. :da:

@lemmy

Koja zvučna tačno? Možda ima rešenja.

Edited by BaalBehrit
Posted

Sound Blaster Live 5.1 Platinum...uspeo sam na netu da nadjem neke drajvere koji bi kao trebali da je vrate u zivot,par ljudi kaze da im je proradilo.Probacu sutra.

Posted (edited)

@Baal: Upravo o toj verziji se i radi. Upadne u neku petlju 'da bi se dovrsila instalacija mora da se restartuje' reset... nema programa, kreci iz pocetka :)

mislim ovo je tako komicno.

Iskljucila sam sve sto je trebalo (neko je pre par strana pisao sta sve treba uraditi cim se instalira Win7).

Sve je to prolazno i resivo ali jebote kako je ruzan i kako je nepristupacan sam... interfejs? :D

Edited by Double Fire
Posted
Sound Blaster Live 5.1 Platinum...uspeo sam na netu da nadjem neke drajvere koji bi kao trebali da je vrate u zivot,par ljudi kaze da im je proradilo.Probacu sutra.

SB Live? Sad ću da ti nađem drajvere, Sima sa foruma je instalirao Windows 7 i ima SB Live i radi mu. Sad ću da mu kažem da se javi da kaže koje je drajvere stavio.

@Duplavatra

Ako ti treba neki drugi program za mountovanje image-a, skini PowerISO, on radi isto što i Daemon, samo sa malo više opcija. ;)

Meni nije ružan i nepristupačan, ali kapiram da je to sve stvar navike. Ima dobre fore sa maximizovanjem kada prevučeš prozor uz gornju ivicu i tako to. A teme možeš da promeniš, da ti ne bude plavo. :D Verujem da nisi Vistu uopšte koristila pa ti je vrlo čudan osećaj sada na Win7, ali kapiram da ćeš se naviknuti. :D

Posted

Meni sljaka ovako:

Skines LiveDrvPack.exe odavde npr:

http://www.fileshack.com/file.x/544/Sound+...+Pack+-+XP/2000

Onda ne pokreces .exe fajl, nego extractujes winrar-om u folder. I preko windows instalation wizarda ubacis folder da tu trazi drajvere, sam ih nadje i instalira.

Nego mene uzasno iritira to sto mi jebeno sranje zakrci na svakih 15ak-20 minuta, kao kad recimo cacnes kabl pozadi. Ne znam da li je do drajvera to ili sta.. :/

Posted (edited)

Super!Mnogo hvala na pomoci. :pivopije:

Probacu pa javljam rezultate.

Instalacija relativno uspesna...instalirao je drajver,prepoznao karticu,medjutim error prikazuje kod creative game porta...kaze nije kompatibilno sa win7.Medjutim,radi!Zvuk pilaje.Hvala na pomoci.

Edited by lemmy sixx
Posted

No problemo :pivopije:

Otprilike je to to, kod mene stoji jos jedno 3-4 unknown device-ova :)

Ali sve ono sto mi treba radi, jbg proci ce vremena dok se situacija sa drajverima ne poboljsa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...