Vlaja Buraz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=50457 AC/DC Frontman Performs SOLOMAN BURKE Classic, Appears In Sketches At U.K. Charity Event - Apr. 1, 2006 Ali da mi je naći onaj VH1 Tv specijal iz 1996. gdje su navodno svirali "I Feel Good" i "Superstition"... UH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Moracu ovih dana da vam napisem nesto iz istorije ovog benda jer citajuci sve sto je napisano do sada vidim da mnogi ne znaju za neke vrlo bitne stvari... Ali, polako... Za to je neophodno vreme a ja ga sada nemam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 E aj daj molim te napisi. Ali pocni od PRVOG PEVACA. Bas da vidim da li ces da spomenes Bona kao prvog pevaca ili ces da napises kako treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_of_the_ryche Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 hoce li uskoro biti vece AC/DC u Festu...da li neko zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ljudi, AC/DC u Beogradu Jedan od najvećih rok-metal benova svih vremena, AC/DC će sledećeg leta krenuti na svetsku turneju i vrlo je moguće da ćemo ih videti u Beogradu. Jedan od naših najpopularnijih kompozitora Aleksandar Milić Mili se ozbiljnije bavi i menadžerskim poslom, a jedan od prvih planova koje ima je dovođenje velikih rokera. - Poslao sam ponudu moje firme „Miligram“ u Australiju menadžmentu benda AC/DC. Trenutno čekamo njihov rajder, odnosno zahteve i konkretan odgovor u vezi termina njihovih koncerata za sledeću godinu. Saznao sam od prijatelja da se AC/DC okupljaju sledeće godine i kreću na veliku turneju. Odmah smo reagovali i poslali ponudu. Imamo izuzetno dobre reference posle Cecinog beogradskog koncerta na Ušću, koji je bio najveći i najskuplji organizovani događaj u balkanskom regionu zadnjih godina - kaže Mili. Otkuda interesovanje za dovođenje hevimetalaca? - Njih obožavam od malena. Želim da ispunim sebi želju iz mladosti i da ih upoznam i dovedem u Beograd. Oni su jedan od najskupljih bendova na svetu, negde odmah posle „Stonsa“ i Madone. Mislim da imamo sve što je potrebno da ih vidimo ovde sledećeg leta - dodaje Mili. izvor DANASNJI BLIC ako bude sreci nikad kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 A šta je za dva dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ljudi, AC/DC u Beogradu Jedan od najvećih rok-metal benova svih vremena, AC/DC će sledećeg leta krenuti na svetsku turneju i vrlo je moguće da ćemo ih videti u Beogradu. Jedan od naših najpopularnijih kompozitora Aleksandar Milić Mili se ozbiljnije bavi i menadžerskim poslom, a jedan od prvih planova koje ima je dovođenje velikih rokera. - Poslao sam ponudu moje firme „Miligram“ u Australiju menadžmentu benda AC/DC. Trenutno čekamo njihov rajder, odnosno zahteve i konkretan odgovor u vezi termina njihovih koncerata za sledeću godinu. Saznao sam od prijatelja da se AC/DC okupljaju sledeće godine i kreću na veliku turneju. Odmah smo reagovali i poslali ponudu. Imamo izuzetno dobre reference posle Cecinog beogradskog koncerta na Ušću, koji je bio najveći i najskuplji organizovani događaj u balkanskom regionu zadnjih godina - kaže Mili. Otkuda interesovanje za dovođenje hevimetalaca? - Njih obožavam od malena. Želim da ispunim sebi želju iz mladosti i da ih upoznam i dovedem u Beograd. Oni su jedan od najskupljih bendova na svetu, negde odmah posle „Stonsa“ i Madone. Mislim da imamo sve što je potrebno da ih vidimo ovde sledećeg leta - dodaje Mili. izvor DANASNJI BLIC ako bude sreci nikad kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Blic je po pitanju koncerata postao nepouzdaniji od Kurira, Tabloida...ja se ne bih mnogo nadala...mada bi bilo lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ja cu poverovati da dolaze onog momenta kada ih budem videla na bini u Beogradu... Ako dodju, bice looooodiloooo!!!! A ako ne... ma necu da razmisljam o tome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 sledece leto tek.. pih al' ako ih dovedu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ŠTA JE DANAS?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Bon Scott-ov rodj Bas sam cirkao pivo malopre... eto ispade u njegovu cast i slavu.... Boro hocel' biti przenje ako dodju do nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ako dodju bice EXTRA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) ja ima malo pouzdaniju informaciju od novina... rece covek koji je pratnja satchu(gastarbajter iz nemacke...lol)...i organizator tih sranja...nit smo ga sta pitali... da su velike sanse da ce doci... moj cale ce da umre...ako ne...eto ga sa ortacima na motorima... Edited July 20, 2006 by darijus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonis Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) eee jel se to neko sali, ac-dc u beogradu?! auu pa to ce biti bolje od onih dedekanja izmuzenih muda - roling stonsa ! a kartaaaa skupaaaaaaaaa LET THERE BE ROCK!!! Edited July 23, 2006 by leonis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontAjner Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 koliko god da je skupa, ićiću na taj koncert.... bend koji pokazuje suštinu rock'n'roll života Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 U, ako dodju EXTRA! Nije bitno koliko ce biti karta - VREDECE! Samo da budem u BG-u. Jedino se toga plasim toga. Da ne budem ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 U, ako dodju EXTRA! Nije bitno koliko ce biti karta - VREDECE! Samo da budem u BG-u. Jedino se toga plasim toga. Da ne budem ovde. sto da ne budes mora da budes begaj od dom ako treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 otkud vam to da dolaze, neko pustio buvu, vi vec pricate o ceni karte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 http://meems.imeem.com/g2Fpiz0V/video/GwHV...gap_commercial/ Audrey Hepburn pleše uz Back in Black. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIC Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 koliko znam poslato im je pismo?ostaje nam da cekamo....ali ako dodju prodajem bubreg da idem!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaki Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ima li neko LP-jeve AC/DC-a? Ja imam 7 komada, a ako se ne varam objavili u 16 albuma na vinilu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIC Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ja imam discografiju i neke solo albume... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ja imam 2 - High Voltage i For Those About To Rock... I to sam nasledio od tetke koja je slusala AC/DC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhaegar Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ah, AC/DC, ja sam od oca iskopao Highway to hell LP. Angus Young je potpuno lud covjek. Ko je gledao neki koncert on zna Sve u svemu muzika je prava za bacanje a ja imam par drugova koji rade sklekove uz njihov koncert, ali po meni ne mogu da se porede sa Zeppelinima, Purpleom i ostalim bendovima jer se njihove pjesme svode na gomilu kombinacija tri rifa. Ma dobri su oni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts