theJoker Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Bon Scott je najbolji...samo on...i niko drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 U2 ili AC/DC ce doci. Rece mi jedan tip koji je razgovarao s Rakom Maricem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Ja nemam nista protiv U2,ali AC/DC bi bio pun jebeni pogodak.Angus,Angus,Angus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Mislim da bi veca posjeta bila na AC/DC, ali daleko je do tada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 jebo U2. AcDc bi trebalo vidjeti prije nego riknu. a i U2 bi mozda bio skuplji.. plus, sad ko ne vidi Angusa, nece ga vise ni vidjeti.. Bono je mladji lik, ima vremena za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 @DragonHeart - Jel znas kad bi otprilike trebao jedan od ta dva konceta da se odrzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Najvjerovatnije iduceg ljeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Link: http://rapidshare.com/files/27948745/hayvey_kovriki.rar.html Skeniran i spakovan kompletan omot Highway to Hell; Epic digipak reizdanje iz 2003. godine; 35.5 MB; Ja nemam nijedno od ovih reizdanja, ali kontam zbaviti koje. Imao sam priliku vidjeti baš ovo prije koju godinu kad sam se zadesio u Mamutu a lik koji radi je puštao ovaj disk na užas njegovog homoseksualnog emo kolege (i kad je došlo do "Night Prowler" on prekinu - na šta poludih - ali vrati na "Girls Got Rhythm" - na šta se smirih). Simpatično je odrađeno s tim da su digipak izdanja ipak znatno osjetljivija nego ova "u kutiji", posebno na klasičan način slaganja diskova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 (edited) Na sta ciljas? Jesu li ona izdanja koja su izdata sa omotima kao LP ploca,znaci nema plastike? Edited August 5, 2007 by dr.lecter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Ne baš, znam da ima neko pakovanje od 16 diskova apsolutno bez plastike, kao kopije ploča, nego, sva Epic reizdanja iz 2003. su u standardnoj digipak formi: A simptomatično je to što su u "knjižicama" nove slike, priče o AC/DC i svašta nešto. Ukratko, trud je uložen, ne naročit, ali za razliku od prošlih AC/DC "pakovanja"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ljudi nadajmo se da ce acdc doci sledece god u montenegro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Ma 'oce, u Perast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Skinuo sam sa neta sva ova remasterizovana izdanja....jedino mi je zao sto nemam omote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ako kažem da mi je omiljeni bend AC/DC, koju grupu bi mi preporučili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ako kažem da mi je omiljeni bend AC/DC, koju grupu bi mi preporučili? Stari Saxon, ali samo dva albuma iz 80-te "Wheel of Steel" i "Strong Arm The Law" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Mada mozes i da predjes na Metallicu, recimo sa Black albumom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 'ALO!!! Kud vi odošte sa preporukama... Dovoljna je samo godina 1978. za početak (kad su već te godine izašla dva bitna AC/DC albuma od kojih je jedan meni omiljeni nj. album): Rose Tattoo - Rose Tattoo Ted Nugent - Double Live Gonzo Thin Lizzy - Live and Dangerous ... i kao bonus, malo odudara stilom, ali vrhunski kvalitet, jaaako bitan album: Van Halen - I To je moja preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 (edited) 'Fala svima za preporuke, malo sam u stisci sa vremenom ovih dana, pa nemam mnogo vremena za muziku... LM, skinuo sam ovaj album Teda Nugenta (kako se cita ovo Nugent? Nadzent?) - covek otkida! 'Fala jos jednom za to. Rose Tattoo sam takodje malo slusao, i deluje mi dobro... samo u to moram malo bolje da se udubim. Inace, MetallicA mi se ne svidja. Videcu i za Saxon... to je nesto u Iron Maiden fazonu? Edited September 21, 2007 by Pero de se upisuje ime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Saxon je vise heavy. Ali ja bih ti preporucio Krokus,prvi album Cinderelle,Bonfire,Motley Crue... A od zesceg obavezno veliki Motorhead. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ali ja bih ti preporucio Krokus,prvi album Cinderelle,Bonfire,Motley Crue... A od zesceg obavezno veliki Motorhead. Ovaj... ako ti nije smor, moze konkretno neki album? Da cujem najbolji, pa ako mi se svidi skinem i ostale od tog benda... Inace, 'fala i tebi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ajde poslacu ti pp da ne spamujemo vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 'Fala svima za preporuke, malo sam u stisci sa vremenom ovih dana, pa nemam mnogo vremena za muziku... LM, skinuo sam ovaj album Teda Nugenta (kako se cita ovo Nugent? Nadzent?) - covek otkida! 'Fala jos jednom za to. Rose Tattoo sam takodje malo slusao, i deluje mi dobro... samo u to moram malo bolje da se udubim. Inace, MetallicA mi se ne svidja. Videcu i za Saxon... to je nesto u Iron Maiden fazonu? Propustio si Van Halen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Aerosmith obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 (edited) Aerosmith obavezno. Slušao sam neki best of, i sviđa mi se samo Mama Kin. Edited September 24, 2007 by Pero de se upisuje ime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 jebem si posudio sam prijatelju brdo koncerata i muzike na dvd-ima, a s njima zajedno i stiff upper lip dvd koncert. vratio mi je sve i otisao nazad u kanadu, a dvd ostao kod njega jebemu gajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts