Trötter Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 I, ljudi, ima li vesti o koncertu? Negde čujem da će umesto njih da dovedu U2. Quote
enclave Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Maksa catovic jede govna kao po obicaju. Quote
crusader84 Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ali zato Raka Marić izrazio želju da ih dovede. Quote
Aces High Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 najbolji band na svetu u Hard Rock-u i po meni najbolji..........inace....... slusam ih od 5-te godine kao i Iron Maiden........... previse su dobri jako mi se svidjaju....... Quote
enclave Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) I ovde i na temi Manowar-a si rekao da slusas od pete godine, sto nas dovodiu sumnju no... Napopularniji hard-rock bend ali ne i najbolji.... ...Whitesnake ...Deep Purple... Edited December 29, 2007 by enclave Quote
Aces High Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 pa dobro pa meni je AC/DC......jer su jako dobro a i slusam isto i Deep Purple....a Whitesnake ne slusam..... Quote
Andrija Smith Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Meni su Deep Purple, Led Zeppelin i AC/DC. Enclave ce da promeni pol zbog Coverdale-a... :) Quote
Andrija Smith Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Uh, zaboravih RUSH :udri: Oni si mi definitivno medju najboljih 5. Nego, da se vratimo na temu, odgledah sad citav Plug me in, ODLICAN JE! Iskrena preporuka svim fanovima AC/DC-a. Quote
_powerslave_ Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Uh brate hard rock i rock su shirok pojam i ima toliko dobrih grupa da je to strashno, e sad AC/DC nisam nikad neshto preterano gotivio, ne znam, mislim da je to zbog toga shto je za njih skoro svako chuo pa su mi se i smuchili ko metalika, al daleko od toga da ih mrzim naravno ishao bih na njihov koncert i borio bih se za prvi red heheh. A teshko da mogu izdvojiti top 5 hard rock bendova, al ajde recimo ovako : KISS, Whitesnake, Aerosmith, Van Halen, Led Zeppelin, The Cult, Deep Purple... uh bre ipak ne mogu... odustajem... Quote
LazaGNR Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ladno sam na jednom lokalnom radiju (zvoe se "Grad" - novosadski radio),na kojem inace pustaju dosta obrada,cuo 2 verzije pesme "Big Balls" koje nikad pre nisam cuo Jedna je u nekom pro-country fazonu,a druga je u rock fazonu i zavrsava se (na kraju) sa refrenom iz "My Sherona" Quote
dudi Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Sta se desava sa njima nista novo nisu izdali vec 8 godina ? Ili ce biti onaj potez veliki povratak! Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Ko zna.. vec uveliko nekoliko godina najavljuju taj novi album... Quote
Guest evillady Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Kad ce u Srbiju?heheh Obozavam ih ... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 AC/DC ove godine dolazi u srbiju!!!!! Ili bar tako kazu. Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 AC/DC ove godine dolazi u srbiju!!!!! Ili bar tako kazu. Heh tako su prichali i za 2007. pa nishta... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Heh tako su prichali i za 2007. pa nishta... Znam, trebao je i ZZ top (ali oni bar imaju dobro opravdanje) Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Znam, trebao je i ZZ top (ali oni bar imaju dobro opravdanje) Ma ZZ Top je otkazao celu turneju, nije to isto... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ma ZZ Top je otkazao celu turneju, nije to isto... Znam. Ali imaju jeben razlog, ko zna da li ce uopste ostati ziv!!!! Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ma mora ostati ziv... samo shto pre da se oporavi i da konachno dodju kod nas, siguran sam da bi to bio jedan od boljih koncerata. Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ti ljudi nikad ne umiru. A AC/DC u Srbiji? Pa ako smo videli The Rolling Stones zasto ne bi i AC/DC.... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ti ljudi nikad ne umiru. A AC/DC u Srbiji? Pa ako smo videli The Rolling Stones zasto ne bi i AC/DC.... Slazem se 100% Quote
Recommended Posts