imaginos Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Procena ti je do moga Pogotovo po toj (smesnoj) ceni karte... procena je mozda to tvoga, ali deluje realno... nazalost. Quote
Archibald Reiss Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 i meni se cini da je realno... nazalost... cak sta vise.... dal' bi i toliko ljudi doslo. Srbija™ Quote
Jaymz Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Ma sto ste u frci dovoljno je napraviti reklamu "bend koji cak i Dzej voli da obradjuje!" Quote
LazaGNR Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 procena je mozda to tvoga, ali deluje realno... nazalost. Ma sta bre realno Ne znam tacno kako su prosli na poslednjoj turneji,al' je to ipak veliki bend Mora doci dosta ljudi... Quote
Vlaja Buraz Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 IŠ AC/DC Named Fifth Greatest Rock Act Of All Time - Dec. 26, 2005 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=46061 Quote
Jaymz Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Pazi Boro meni bi mnogo draze bilo da nisu usli na ovu listu! Mislim GN'R, U2 i Nirvana!? I Bon Jovi!?? (Bez uvrede JBJ) Quote
Tomislav Sawyer Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Ajde bre koji vam je ... mir 15,000 ljudi sigurno. Puno zavisi i od toga hoce li ih biti u kavarni u bugarskoj... ja mislim da bi se moralo skupiti 20.000 ljudi. Quote
Jaymz Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Ma ajde sad malo ozbiljnije da razmotrimo to. Motorhead na Tashu - jedva 4.000 a Motorhead je Motorhead. Realno AC/DC bi bio zanimljiv velikom broju ljudi samo po ultra prihvatljivoj ceni i naravno svim matorcima (tu racunam i sebe iako realno nisam mator) ali je pitanje da li bi ti matorci mogli na svirku zbog zena i dece... Ja spominjem cifre od 30, 40K jer ne zelim da prihvatim da je ova nasa jebena zemlja toliko otisla u Q da jedan AC/DC ne moze da napuni stadion... Bitno je da Ceca & Cola i ona prevara od najgoreg rok benda svih vremena Dugmeta prashe, i da ce najverovatnije izdrkani Stonesi napuniti sta god tj. gde god da sviraju ali ovi nasi hard/heavy najverovatnije ne mogu da napune ni OFKov stadion (na kojem realno ne mogu da se drze svirke) i da smo mi definitivno u izumiranju koliko god mi mislili drugacije... Kad je na Metallici bilo samo 35K... Ma uzas... Sumnjam da bi i Maideni privukli vise ljudi... Sve u svemu Quote
marko.petrovic Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 sviraju septembra u Bugarskoj, u gradu Stara Zagora. valjda ce da dodju jos negde, npr kod nas ako ne, idemo ovamo, jel da? Quote
Jaymz Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Ok, hvala ali mi i dalje nije jasno sta bi AC/DC trazio u staroj Zagori!? To kao da dodju ovde u Krushevac!? Quote
marko.petrovic Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 pa kako otkud, reshili ljudi. najavljeni su i Scorpionsi u istom gradu. pa imate na tom sajtu gde je i mapa, sve pise Quote
Ikona Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 negde skoro procitah da je neki spot ac/dc zabranjen da se pusta na muzickim stanicama... ::???? ne secam se tacno,ali valjda jedna verzija hard as a rock/// Quote
Vlaja Buraz Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 "Safe in New York City" - zbog 9/11. Nije mislim nijedan drugi. Quote
RAGE_FOR_ORDER Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Mogu samo da kazem da je BON jedan, i najveci!!! Ni jedan Brian ne moze da ga zameni, i ko to kaze, zesce sere! Quote
Vlaja Buraz Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 (edited) A dva Brajana? Šalu na stranu, Brajan je AC/DC pjevač poslednjih 25 godina, a ako se neko ne može pomiriti s time, prvih 6 albuma još uvijek nije zabranjeno zakonom. Važno je da se kult održi. Edited March 16, 2006 by Boro Quote
Jaymz Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Ma daj bre Boro... Pazi mozda ali MOZDA nije u pitanju Brian ali oni nemaju album od Back In Black koji moze da se poredi sa Powerage, Let There Be Rock, Highway To Hel, TNT, High Voltage ili Dirty Deeds. Uporedi samo If You Want Blood i Live 92 i eto koliko je cela energija razlicita... I jedan sjajni Back In Black je njihov tek 7 album po kvalitetu. For Those i Razors Edge jos i mogu da prodju ali ostalo je bukvalno zivot od stare (rekao bih Bonove) slave. I opet kazem nije bitan glas kao glas nego koliko su bile jace pesme Young/Young/Scott od Young/Young/Johnson. Meni licno je Ronald Belford Scott jedna od najvecih faca IKADA u muzici! Sutra mu je 26 godina. Neka pociva u miru If You Wanna Be A Star Of Stage And Screen Look Out, It's Rough And Mean It's A Long Way To The Top If You Wanna Rock'N'Roll! Quote
Vlaja Buraz Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 (edited) E, Jameze, kao da meni Bon nije draži od Brajana. "Pa ko mu brani da je voli?" "Ali Nataša je u Moskvi!" Treba biti realan. Usput, meni je Ballbreaker ispred Back in Black. P.S. Promašio si za mjesec dana. Edited March 18, 2006 by Boro Quote
Jaymz Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Gde meni prodje mesec dana? Ok ipak je juce bio praznik te se "malo" popilo treba me razumeti A slazem se da je Bolbrejker opasan Quote
Queen_of_the_ryche Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 pa bez BONa AC/DC se ne bi probio, sta su oni bili, klinci kad su poceli... pa pogledaj spot let there be rock, BON matori pokvarenjak, sve mu zlo frca iz ociju peva sa decom...to su poceci...i volim ih, MY GOD DO I LOVE THEM! Quote
Recommended Posts