dudi Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ako kažem da mi je omiljeni bend AC/DC, koju grupu bi mi preporučili? Poslusaj grupu KROKUS pljunuti AC DC Quote
Vlaja Buraz Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Slušao sam neki best of, i sviđa mi se samo Mama Kin. Ako možeš, nađi od Aerosmith Greatest Hits originalno objavljen 1980: U njihovom radu postoji ta razlika između prve faze rada i velikog povratka na scenu u drugoj polovini '80-ih. Povratak je označio veliki zvuk i veliku produkciju, možda ti se to ne sviđa, pa ti se onda svide starije stvari. Što se Krokusa tiče, oni su na momente metalniji od AC/DC (npr. "Headhunter"), ali, približno su tu, s tim da taj njihov hard rok period počinje 1980. sa albumom Metal Rendez-vous, sličan zvuk i dosta slične ideje u pjesmama, puno seksualnih aluzija u AC/DC stilu ("Long Stick Goes Boom"). Quote
_powerslave_ Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ako ti se Greatest Hits iz 1980 ne svidi onda ne znam sta ce. Quote
Trötter Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 (edited) Jok, Aerosmith je, po mom mišlenju, shit, mada je Mama Kin (koju imam od ranije) super stvar. Van Halen sam preslušao, i ne sviđa mi se ništa posebno - jedina stvarno dobra pesma je You Really Got Me. S' druge strane, Thin Lizzy mi je super - odlična stvar za opuštanje, naročito pesma The Boys Are Back In Town. 'Fala još jednom za Teda Nugenta, navuk'o sam se! Edited September 24, 2007 by Pero de se upisuje ime Quote
Routasydän Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ma jebes Halena, Aerosol i slicna sranja za mlakonje, decko voli AD DC znaci sledeci logican korak je METALLICA!!! A moze i Bogovi metala - Iron Maiden Quote
Trötter Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ma jebes Halena, Aerosol i slicna sranja za mlakonje, decko voli AD DC znaci sledeci logican korak je METALLICA!!! A moze i Bogovi metala - Iron Maiden Sledeći korak da, ali ja trenutno tapkam u mestu. Hoću da kažem da na metal još ne prelazim, jednostavno mi još uvek ne prija. poz svima Quote
Download_manager Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ako kažem da mi je omiljeni bend AC/DC, koju grupu bi mi preporučili? AB/CD i Jackyl Quote
Routasydän Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Pa za pocetak, ako vec nisi, nabavi remasterizovana izdanja svih ACDC albuma, strava su, pogotovo neki albumi koji su ranije iali losu produkciju, kao na primer "fly on the wall". A inace Metallica odavno vise nije metal, ili bar nista nema tezi zvuk od ACDC a preporucio bih ti albume "Load", "Reload" i cak "Black album" koji uopste nisu przenje, cak imas i lepih laganih baladica.... Inace, AC DC je sa MEtallicom svirao zajedno u Moskvi na cuvenom spektaklu, a imao je par turneja sa MEgadethom, cak je Mustaine vise puta izjavljivao da su tri najbolja ritam gitarista on, hetfield i Malcon Young Quote
Shix Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Saxon je vise heavy. Ta dva albuma Saxona su najblizi AC/DC-u, posle idu ostali poznati bendovi. preslsuajte pesme: motorcycle man wheel of steel see the light shining suzie hold on strong arm the law hungry years E onda da vas cujem... Quote
Trötter Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ta dva albuma Saxona su najblizi AC/DC-u, posle idu ostali poznati bendovi. preslsuajte pesme: motorcycle man wheel of steel see the light shining suzie hold on strong arm the law hungry years E onda da vas cujem... Je l' znaš možda 'de mogu da skinem ovo, a da nije preko torrenta ili P2P programa? Quote
Shix Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Je l' znaš možda 'de mogu da skinem ovo, a da nije preko torrenta ili P2P programa? Ja cu da uploadujem pa cu da ti dam link. Quote
_NeSa_ Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Jok, Aerosmith je, po mom mišlenju, shit, mada je Mama Kin (koju imam od ranije) super stvar. Van Halen sam preslušao, i ne sviđa mi se ništa posebno - jedina stvarno dobra pesma je You Really Got Me. Ne znas ti sta valja Quote
Shix Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 To znaci da nista ne volis od Van Halen-a jer Really Got Me nije njihova pesma Ceo taj prvi album je vrh. Quote
_powerslave_ Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Stvarno jbt. ako ne volis ni Aerosmith ni Van Halen... Nego prvi Van Halen je vrh vrhova. Quote
WoI Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 znaci vec par dana konstantno slusam AC/DC i peva ko svinja You Shock Me All Night Long :rockdevil: :rockdevil: Quote
Download_manager Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 ko voli AC/DC nek posluša bend/album Airbourne-Runnin' wild (2007) Quote
_powerslave_ Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Nego jel zna neko hoce li AC/DC izdavati uopste album? Quote
Shix Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Nego jel zna neko hoce li AC/DC izdavati uopste album? Ja sam cuo neke price ali ko zna koliko je to tacno. Quote
Trötter Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 (edited) ko voli AC/DC nek posluša bend/album Airbourne-Runnin' wild (2007) Preporuka i od mene. Ladno mi se ne sviđa Van Halen, al' ovi likovi iz Airbournea otkidaju! Stvarno su ekstra! A ti čoveče kaži šta si čuo o certu, imamo pravo da se nadamo! Edited September 28, 2007 by Pero de se upisuje ime Quote
lemmy sixx Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Airbourne?Nisam slusao to,skinucu sada. Quote
Download_manager Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 evo link za Airbourne-Runnin' Wild: http://rapidshare.com/files/44003601/Airbourne.rar a evo i za AB/CD-Rock 'n' Roll Devil (1992): http://www.axifile.com/?4837872 Quote
Vlaja Buraz Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Auh Ovaj Airbourne je jako dobar. Čisti adrenalin, s tim da oni više liče na Rose Tattoo nego na AC/DC. Pjevač je taman između Angry Anderson krika radničke klase i nježnosti plavokosog momka koji se, bar nekad, zvao Vince Neil. Quote
lemmy sixx Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Skinuh ovaj Airbourne.Jeste da je cista kopija AC/DC,ali je stvarno odlicno.Super su pesme.Ove riffove ko da je sam Malcolm pisao."Runnin' Wild" i "Too Much,Too Young,Too Fast" su mi ovako na prvo preslusavanje albume ostavile najjaci utisak.Odlican album.U nedostatku novog AC/DC albuma,ovo dodje sjajno. Quote
Trötter Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 (edited) Pa znate šta, mene ne podseća ni na Rose Tattoo, a kamoli ne na AC/DC. Ipak je ovo mnogo brža muzika, AC mi vuče dosta više na RNR. Najbolje pesme Airbournea su, po meni, Runnin' Wild, Diamonds in the Rough, Let's Ride, Stand Up For Rock & Roll i Heartbreaker (navedoh pola albuma). Inače, je l' zna neko 'de mogu da skinem nešto od Jackyla? Naš'o sam im samo 1. album, i pesma Lumberjack mi se mnogo sviđa, plus me dosta podseća na AC... Edited September 29, 2007 by Pero de se upisuje ime Quote
lemmy sixx Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ne podseca na Ac/Dc?Ljudi,je ste l' vi slusali Ac/Dc?Ove riffove ko da je pisao Malcolm Young,gitare zvuce ko da su ispale sa "Ballbreaker".Vokal jeste drugaciji,iako se i u njemu oseti uticaj Ac/Dc.Ovaj bend je cista Ac/Dc kopija.Ali je dobar,tu nema sta,i mnogo mi se svideo. Quote
Recommended Posts