Kinasky Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 http://www.rockserbia.net/svetska-rock-sce...-zahuktava.html Quote
aldj011 Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 lyrics for Rock & Roll Train??? One hot angel One cool devil You’re my only fantasy Living on the ecstasy Give it all give it Give it what you got Come on give it all the lot Pick it up and move it Give it to the spot You’re my only fantasy Living on ecstasy Runaway Train Running right off the track One hot renegade Old school rebel A chance for the revelry Jamming up the agency Shake it, take it Take it to the spot You know she make it really hot Get it on give it up Come on give it all you got You’re my own fantasy Living on the ecstasy Runaway Train Running right off the track One hot southern belle Son of a devil A schoolboy spelling bee A schoolgirl in your fantasy One hot renegade Old school rebel To turn on the revelry Jamming up the agency Shake it, take it Take it to the spot You know she make it really hot Give it all, give it up Come on give it what you got You know she’s just a nightcap Runaway Train (She’s going off the track) Running right off the track Quote
aldj011 Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Ko je skinuo pesmu skinuo ko nije jbg-a ima vremena, a do tada Quote
LazaGNR Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Mrka kapa... Ne mora da znaci Kažu da postoje vrlo realne šanse da ih vidimo sledećeg leta. Ajd' da vidimo i to čudo. Što jes jes, red bi bio. Da,i ja cuo to kad je Olga prokomentarisala to na 202-jci. Bilo je kao "Nemojte nikom da kazete ovo,ali postoje velike sanse da AC/DC na ovoj turneji dodju kod nas" Quote
Guest Anti American Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 e tako se to radi!!!!!! Tekst je fenomenomenalan, ziveli Australijanci nama jos 100 godina!!! Quote
Kratkovidi Magarac Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ima da strefi slog Angusa na koncertu kad krene da muci jadnu gitaru. Quote
Routasydän Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ko je skinuo pesmu skinuo ko nije jbg-a ima vremena, a do tada http://www.mininova.org/tor/1746388 Quote
aldj011 Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 http://www.mininova.org/tor/1746388 (Ako je poruka upucena meni) Hvala prijatelju, ja vec maltretiram komsiluk ... drugima zelim uzivanciju... Ali bice super ako neko bude imao ceo album pa da Quote
_powerslave_ Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Pesma je fenomenalna...ako bude i ostatak albuma ovakav, bice ekstra. Quote
Guest Vitez Kneza Lazara Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Jesu najbolji,uz njihovu muziku sam odrastao.Imao sam sedam godina kada sam prvi put cuo You shook me all night long.Angus je legenda. Quote
ZmYchE Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Novi album ce biti bas kao i stare. Pravi shmek AC/DC!!! A i van novog albuma, krecu i na svetsku turneju... Jaooooj!!!! Quote
aldj011 Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 (edited) Objavljen pocetak turneje 28 oktobar (za sada samo US i CA)! https://tickets.acdc.com/ Edited September 12, 2008 by aldj011 Quote
Night Prowler Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Ma moraju da dodju kod nas... Samo da bude na leto... Usce bi bilo kul. Quote
hypnos Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 pomanjalo se da ce mozda doci cak u cg sledeceg ljeta.kako bi to bilo dobro,e za to bih se pripremao opasno Quote
LazaGNR Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Ma moraju da dodju kod nas... Samo da bude na leto... Usce bi bilo kul. Mislim da je tesko da ce tako biti... Negde sam procitao da posle severno i juzno americke turneje idu za Evropu - sto bi bilo preko zime ili eventualno proleca. Quote
Totamealand Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Bilo kad. I bilo gde, osim Inđije, da ne bude onakvo ubistvo sa saobraćajem kao posle Peppersa. Mislim da je Ušće realno. Quote
Pavao Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 (edited) Ac/Dc će navodno svirati samo u jednom od 3 grada u srednjem dijelu Europe: Beč, Zagreb ili Budimpešta. Edited September 13, 2008 by Pavao Quote
El Karnisero Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Zasto bi dosli u Zagreb a ne u Beograd??? Quote
aldj011 Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ac/Dc će navodno svirati samo u jednom od 3 grada u srednjem dijelu Europe: Beč, Zagreb ili Budimpešta. Odakle ti taj info? Quote
Pavao Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 To je info koji ja imam. Međutim, sve će se znati krajem 9. mjeseca i tada će se znati što je bend potvrdio. Quote
RaVeN Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Ja nista ne verujem vise dok se zvanicno ne potvrdi....sanse, ovo, ono...ih bre, necu vise uzaludno da se lozim!! Quote
LazaGNR Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Lakse malo ljudi... Mozda je trac,mozda nije,videcemo uskoro. Quote
Recommended Posts