angels deserve to die Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 O kakvim ti cenama karata pricas, kada koncert nije ni potvrdjen jos? ??? Quote
Night Prowler Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Koliko koshta karta z koncert? I da, ako AC/DC ne napune stadion znachi- pukli smo... Nadam se da ce biti puno. Quote
hypnos Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 N aovom forumu se mnogi ponashaju kao da im je ispran mozak, izgleda da si i ti dio tih Quote
angels deserve to die Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Nije potvrdjen? Pa shta chekaju? Quote
Kratkovidi Magarac Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Nije potvrdjen? Pa shta chekaju? da neko otvori novcanik, i guess Quote
Alexandra_ Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 ...decibel...has you from deep inside... A. Quote
Ајлин Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 jao. što moram ja bre da donosim loše vesti koncert nije potvrđen jer traže 4 milki. prema toj računici, (neka me frubi ili neko od organizatora ispravi ako grešim) to bi trebalo da bude 40-50k posetilaca, i da karta košta od 30 do 45 eur... dakle, mission impossibile daj nek me neko demantuje želim da ova info bude dezinfo... Quote
Svart Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ako je tako to bi mozda bilo i izvodljivo mada tesko. Ako ne bi svirali nigde u okolnim zemljama pa da dosta ljudi dodje iz inostranstva, jos neki spoznor. Quote
Angelystor Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Pa ljudi Stonesi su koshtali 4 soma, shto bi sad AC/DC kostao ista manje? Ste hteli na ovo da idete za 2000? Quote
Ајлин Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 eeeee tražili su 4 milke 4 MIO EUR 4 Miliona Ojra bre dakle Madonna jebena je koštala 5. ne znam stvarno šta bre oni misle???? Quote
Svart Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Pa moze im se kad rasprodaju koncerte za 3 milisekunde. Quote
Ајлин Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 (edited) čekaj malo. jel' ti stvarno misliš da će : a) se naći organizator ovde koji uz ovu aktuelnu finansijsku situaciju i cenu keša u zemlji srbijanciji da se otvori za downpayment; b ) oni da napune 40.000 ili koliko god im fuqin treba da bi bilo nekakvog profita? Edited January 5, 2009 by eileen Quote
Sale B.C. Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 eeeee tražili su 4 milke 4 MIO EUR 4 Miliona Ojra bre dakle Madonna jebena je koštala 5. ne znam stvarno šta bre oni misle???? pa da, ako je madona 5, oni vrede bar 10 Quote
Svart Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 (edited) Kazem ja da je moguce ali tesko. Ako bi bio jedini koncert u regionu moguce je da dosta ljudi iz inostranstva dodje. Tako bi se popunilo 40 000. Edited January 5, 2009 by BLACK Quote
Ајлин Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 pa da, ako je madona 5, oni vrede bar 10 guzzilla čoveče ne kažem ja da ne vrede mislim da i čika furnije vredi bar 2-3 milke pa opet nije održao koncert jer nas se dobrovoljaca prijavilo i kupilo kartu svega 800... pitanje je da li je moguće da će napuniti? ac/dc? 40.000? ne radi se o tome ko šta koliko vrednuje nego sušta realnost, ono, surova, kapiraš. ja nisam bila na madonninom koncertu i ne bih ni za brdo karamela dala te pare da kao idem da je kao gledam i kao ludujem uz ona njena tra-la-la sranja. pa je i bez mene riba otišla kući teža za tu kintu. that's life. Quote
Rle Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 (edited) ac/dc nikad nece skupiti vishe od 5 hiljada kod neas a ako se desi da skupe 5000 reci cu javno da sam krme pogano. samo madone , izlapeli matori dzeger , majkl dzekson , kurvar 50 centa i oni shpanski teen dens loka muher glumci mogu da skupe mnogo ljudi kod nas , to je globalizacija . svi vole kurve , majune ,jebache a pogotovu da mrdaju buljsonima uz neki bas Edited January 6, 2009 by Rle Quote
Ајлин Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 nažalost. ono kao for those about to rock. we salute you a nastavak razglednice cheers from fuqin down undaaAAA Quote
Rle Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 pa ono ac/dc bi slushao samo ako u tom trenutku ne znam shta cu sa preostalim novcem Quote
Ајлин Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 jedino ako ti preostali novac liči na glavnicu , a-ha ha ha haaaa Quote
LazaGNR Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 dakle Madonna jebena je koštala 5. ne znam stvarno šta bre oni misle???? Da su zvezde. A i jesu to (i vrede toliko) mislim da i čika furnije vredi bar 2-3 milke pa opet nije održao koncert jer nas se dobrovoljaca prijavilo i kupilo kartu svega 800... pitanje je da li je moguće da će napuniti? ac/dc? 40.000? Mesas neke stvari jebote... Alice Cooper je imao jos...ko zna kol'ko koncerara u nekoj blizoj okolini Srbije,oni (njegovi koncerti) NISU bili rasprodati cim se pojavi datum na netu,prodaja novog albuma AC/DC ide znatno bolje nego Alice-ovog (OK,ovo sam rek'o napamet : Al' ne bi me cudilo da je tako),znaci i potraznja za njima je veca...itd.,itd. ac/dc nikad nece skupiti vishe od 5 hiljada kod neas a ako se desi da skupe 5000 reci cu javno da sam krme pogano. Au Rle,pazi se Ne zaboravi na stvar da su svi (do sad) potvrdjeni koncerti AC/DC u Evropi rasprodati i sta mislis da nece bagra tamo iz inostranstva da nagrne negde gde jos nije rasprodato (mislim,oni koji u svojoj zemlji nisu nabavili kartu)? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 ac/dc nikad nece skupiti vishe od 5 hiljada kod neas a ako se desi da skupe 5000 reci cu javno da sam krme pogano. samo madone , izlapeli matori dzeger , majkl dzekson , kurvar 50 centa i oni shpanski teen dens loka muher glumci mogu da skupe mnogo ljudi kod nas , to je globalizacija . svi vole kurve , majune ,jebache a pogotovu da mrdaju buljsonima uz neki bas Pa brate sta je bolje,da klinci danas luduju za Madonom,stonsima,Majkl Dzeksonom(kakav god da je ludak,kao pojava na muzickoj sceni je fenomen,i za njim i dalje svi padaju u histeriju,kao za Bitlsima) tom Rebelde kako li vec grupicom ili da se gube uz onog satrapa Karleusu,Daru Bubamaru,Seku Aleksic,Stoju,Kalaca,Mileta kitica,Lukasa i ostale grand luzere.Ne valja kad oni pune,ne valja kada Ceca i Lukas pune...koga onda da dovodimo?Benija Lavu i hor gruzijskih penzionera?Ili mozda nikog pa onda da se durimo sto nas svi zaobilaze? ac/dc je jedan od najvecih bendova(sta god ko licno mislio o njima),pa ako su RHCP,Police,Whitesnake,Parpli i Stonsi punili koncertne prostore napunice i oni.Em su im svi koncerti uvek rasprodati,em sto cepaju dobro,em sto imaju verovatno najbolji i jedan od najprodavanijih albuma u svetu u protekloj godini. Quote
Bata Trokrilni Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Whitesnake su ipak svirali na manjem prostoru i traže znatno manje para. Quote
Vlaja Buraz Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Shvatate li da oni jako lijepo žive i pored toga što (manje-više) nikad nisu išli istočnije od Beča? Manite se gluposti, ako dođu - došli su, ako ne, eno im Holandije. Quote
Pavao Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Koliko ja znam dolaze u Beograd 26.05., stadion Partizana. Quote
Recommended Posts