Vlaja Buraz Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Ja sam dosta igrao Midtown Madness prvi uz Dirty Deeds... Quote
S Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Kake' igrice? Here comes the razors edge.... Jes' Metallica bila odlicna, ali ja bih sad da vidim AC/DC Neostvarene zelje.... Quote
Kentaur Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 (edited) Ja neznam sta se lozite na taj band ACDC pevac nema blage veze da peva samo kresti nikakva muzika ama uopste mi se ne svidjaju. Edited July 8, 2004 by Kentaur Quote
Kentaur Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 Pa ajde kakav kompromis moze da se napravi izmedju nekog ko ne slusa ACDC i ko ih voli, mislimd a ne postoji nikakva sansa. A, da i ti sam istakla svoje misljenje. Quote
Vlaja Buraz Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 'Ajde probaj jasno definisati zašto ih ne voliš pa da vidimo koliki je kvar u pitanju? Quote
Kentaur Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Glas mu je kao pokvareni mikrovofon, i on sam mi je odvratan mislim njegov izgled. Tu nema sta da se promeni jedino operacija Quote
Vlaja Buraz Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Pa jel' ti ja lijepo kažem da poslušaš neki od prvih 6 albuma na kojima je drugi (odnosno prvi) pjevač... Quote
Kentaur Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 E, nisam znala da je postojao drugi pevac ACdC-a. Quote
S Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Postoje 3, doduse treci je odradio cak jednu pjesmu I da dobro covjek kaze... prvih 6 albuma ako ti glas smeta... Quote
.alex. Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 ac/dc su po meni super bend!!! obojicu pevaca gotivim i stil pevanja je super!!! da ne pominjem sviranja... Quote
Vlaja Buraz Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 O hvala Bogu da neko ovdje zna šta valja. Quote
Orbituated Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Odrastao sam praktichno uz ACDC ..burazer mi je pushtao kad sam bio klinja ploche .. Pesme koje najvishe volim su : TNT i Highway to hell Na polju hardrock-a su neprevazidjeni .. apsolutni kraljevi ...nadam se da ce doci u bg pre moje sahrane Quote
Vlaja Buraz Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Six Feet Under su za svoj drugi album obrada odlučili da obrade čitav Back in Black... http://www.metalrefuge.com/news/archives/00001534.html Mp3 - link: http://www.metalblade.com/bands/Six_Feet_U...e_pollution.mp3 Quote
Vlaja Buraz Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Zvanično je: AC/DC ulica u Melburnu. Vijesti na http://ac-dc.net/ Quote
Guest p1p3 Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 (edited) ac/dc su zakon .. prvih 5-6 albuma u blues maniru naravno sa bon skotom su najaca bon scot rlz Edited September 29, 2004 by p1p3 Quote
shock! Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Odrastao sam praktichno uz ACDC ..burazer mi je pushtao kad sam bio klinja ploche .. Pesme koje najvishe volim su : TNT i Highway to hell Na polju hardrock-a su neprevazidjeni .. apsolutni kraljevi ...nadam se da ce doci u bg pre moje sahrane nadam samo se da ce krenuti na turneju po Evropi pre nego sto neki od njih odapne, pa da ih 'vatam onda na najblizoj lokaciji posto nesto ne verujem da ce doci u BG, a ne videti njih uzivo e to bi stvarno smatrao za zivotni propust! imace AC-DC mi je jedan od 4 omiljena benda, najaci albumi Highway to hell i Back in Black, pesme- Whole lotta rosie,Let there be rock,Highway to hell, You shook me all night long...... Quote
Vlaja Buraz Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Ljeto 2005... Nadam se da će negdje blizu. Dosad je najbliže bila Austrija (poslednje dve turneje)... Quote
Archibald Reiss Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Ih Boro... sa tvoje tastature u bozije oci Jeste gledali skoro na VH1 bio Back in black - ultimate albums emisija Steta za Bon-a sto je prso tako... bio je bas QL momak Quote
Vlaja Buraz Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Jeste gledali skoro na VH1 bio Back in black - ultimate albums emisija Steta za Bon-a sto je prso tako... bio je bas QL momak Na šta liči emisija? Drugo, mislim da pogrešno koristiš termin 'prso'. Taj čovjek je napravio što se napraviti moglo, i on je stvarno najiskrenija rokenrol ikona svih vremena. Jebiga, on se tokom čitavog boravka u AC/DC (kad ga je žena ostavila) nije trijeznio, to je što se tiče te vrste podataka, a opet, stigao je sve lijepo da napiše i ode baš kad je trebao da ode. Šest albuma sa njim su postulati rokenrola, od prvog (australijskog) koji je bio nesigurno prosviravanje Čak Beri rifova, preko TNT i Dirty Deeds koji su bili sticanje težine i sigurnosti, do najkonretnijeg albuma svih vremena - LET THERE BE ROCK. RUBY, RUBY WHERE'VE YOU BEEN SO LONG BEEN DRINKING WHISKEY BABY SINCE YOU'VE BEEN GONE NO ONE ELSE'S GOT TOUCH LIKE YOU I LET YOU DO THINGS TO ME I LET NO OTHER WOMEN DO Dalje slijede Powerage, moj omiljeni, njihov najmanje himničan i najuhougodniji album, AOR dragulj, i Highway to Hell koji je najjasnija definicija: glasno, glasnije - rif, refren, solo, a ako se malo bolje posluša, mogu se tu čuti i Čak Beri i Litl Ričard... Duša. Šta znam, sve ima svoje. Ne mogu ga žaliti, mogu samo biti ponosan. Quote
S Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Koliko god izgledali ti sithovi prejednostavni, mozda ce neki reci i smijesni opet je bolje reci neke stvari totalno iskreno tj. "to the point" RIP Quote
Vlaja Buraz Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Nije to jednostavno/komplikovano, to je tako. To je rokenrol. Ako se razmisli malo bolje o samom terminu rokenrol, nema dalje. Quote
Vlaja Buraz Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Zanimljivost: http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=29421 Ne služimo goste sa kapom na glavi. Quote
Recommended Posts