Сталкер Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ne znam da li je neko pomenuo, Chaos Engine, Another World i Flashback. Jebotenebo, pa ono je sodomija.
Nisko_Se_Mazim Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Te igre su bile vrlo popularne u svoje vreme a danas se smatraju legendama,tako da-daleko su one od potcenjenih Dakle ovde se prica o odlicnim igrama koje su imale sve predispozicije da postanu hit ali su na kraju prosle neopazeno Kao npr recimo Homeworld-jeste ona dobila lepe ocene po tadasnjim igrackim glasilima,ali se o njoj nije ni priblizno pricalo koliko je trebalo a danas je pratkicno zaboravljena Slicna prica i za Starlancer i Freelancer http://www.mobygames.com/game/windows/homeworld http://www.mobygames.com/game/starlancer http://www.mobygames.com/game/windows/freelancer
^Suicide_Pony^ Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Wolfquest multiplayer igra gde se igrate copora vukova i lovite divlje zivotinje. matoro je sranje i bagovito, ali je ideja skroz interesantna. eo delimicnog prikaza svega toga: http://www.youtube.com/watch?v=mt42MAsHUIs i da, moj screenshot od danas (sranje rezolucija jer kacim link sa fb)
Јарослав Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 могуће да је неко већ постављао... мрзи ме да тражим:
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 my two cents: posto vidim da su ljudi vec rekli dosta toga, Legacy Of Kain serijal, kult jebovasbog, kult nad kultovima, ko nije nikad igrao Blood Omen moze se ubije Beyond Good and Evil, u isto vreme su izasli Prince i Splinter valjda pa ga je Ancel (genije koji je stvorio Raymana, onog dobrocudnog ali krajnje psihoticnog... lika) malo popusio ali je napravio dragulj. Idemo dalje, Planescape Torment wow, jos od FRPova Chrono Trigger i Cross su najbolji. Blje, toliko stvari ali nista mi ne pada na pamet, oh well, bar sam dig'o temu Откад је Chrono Trigger, односно Cross - FRP? Осим ако не мислиш - Fantasy Role Playing (али који па није ). У сваком случају гомила дечурлије нема појма шта су квалитетне СНЕС игре (па ни ови одрасли задрти АМИГА-овци). Ко није играо FF VI није добио шансу да га видео игра духовно обогати. Само, након исте ће да омрзи готово све са PC-a
рогозуб Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 pored toga shto je mod jedne od najjachih igara ikada, samo za sebe je ogroman kult http://en.wikipedia.org/wiki/Action_Quake_2 a sad danashnja omladina pricha vic kako chak noris mozhe da baci nozh u kaunter strajku, kad nisu ni chuli za ekshn kvejk.
VoivodBG Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Stigao mi kultni Starlancer na originalu. Pakovanje me odusevilo jer su to one stare kartonske kutije koje su se furale za igre do 2000 i neke.
WoS Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Plus! Fantasticna igra, i dan danas mi je zao sto nisam uspeo da je predjem.
bo88gdan Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 (edited) ne znam dal je neko pominjao Blade of Darkness ali igrica je legendarna zaista Edited May 30, 2013 by bo88gdan 2 1
HeLLsarma Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Kako nije,sa svim likovima sam igrao,ali patuljak je legenda. Ovo je zajebantaska igra,steta sto drugi deo nisu napravili. 1 2
VoivodBG Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 (edited) @WOS, samo da mi radi na ovom prokletom windows 7. Malo sam istrazivao forume na internetu i vidim da postoji resenje za normalan rad igre, tako da drzim fige. Barem ce moci da posluzi uvek za neku vrstu konverzacije kada mi neko bane na gajbu. @Hellsarma, secam se te igre. Bila je prezabavna sa tim genetski modifikovanim stvorenjima. Kroz maglu se secam da je nisam presao do kraja jer je nesto bagovala kampanja. Edited May 30, 2013 by VoivodBG
WoS Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Srecno! Te starije igre su totalan smor da se pokrenu na sedmici. Ja i dalje imam XP i srecan sam makar sto mogu da igram kultove bez preterano smaranja, ugl mi campatibility odradi posao. Trenutno pikam Dungeon Keeper 2 Btw sto se tice Starlancera, jel zna neko neku novija space simulacija koja je imala bolju single player kampanju? Freelancer se ne racuna
HeLLsarma Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 @WOS, samo da mi radi na ovom prokletom windows 7. Malo sam istrazivao forume na internetu i vidim da postoji resenje za normalan rad igre, tako da drzim fige. Barem ce moci da posluzi uvek za neku vrstu konverzacije kada mi neko bane na gajbu. @Hellsarma, secam se te igre. Bila je prezabavna sa tim genetski modifikovanim stvorenjima. Kroz maglu se secam da je nisam presao do kraja jer je nesto bagovala kampanja. Tako je,i meni je bagovala kampanja,a odlicna igra i plus zeznuta kampanja.
Dark_Elf Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 (edited) Kad smo već kod RPG-ova: REVENANT: http://www.youtube.com/watch?v=UU2TCIf1k0U Imao sam ga baš skoro instaliranog na lapu, ali avaj, riknuo mi hard na istom, pa ga nisam završio. Edited July 22, 2013 by Dark_Elf
Ozziris Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Izlazi remake za savremene sisteme sredinom avgusta:
Lady in Black Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Dark Stone из '99. године. Једни су је уздизали у небеса (укључујући и мене), други жестоко пљували, али ја сам игру играла до бесвести као клинка. Све се носим мишљу да је поново инсталирам и пикам. И музика је сјајна! Сећам се да сам стално давала паре певаљки на Тргу да ми пева The Dark Stone will shine
Salvation Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Pa nije Darkstone toliko podcenjen, dobra je igrica svakako, imala je neke kul fore. Jedna od najpodcenjenijih i malo poznatih igrica, a da nisam vec pomenuo je Dark Earth, ali nazalost nikako da je sibnu na GOG, posto inace ne radi u Windowsu, kako god okrenes. Mnogo dobar post-apokalipticni rpg. A ako cemo bas stare igrice, podcenjeni kultovi su svakako npr. Lands of Lore: Throne of Chaos i Shadowcaster, kao i Witchhaven I & II. Zapravo, mozda manje podcenjeni koliko zaboravljeni. Od novijih igrica, Thief: Dark Project i Metal Age, Cryostasis i najskorije ocajno ocenjeni a zapravo vrhunski Game of Thrones (samo se tako zove, ne Genesis). Takodje, opskurna ruska igrica Hard to be a God, odlicna prica, solidan, mada malo jednolican gejmplej.. vredi overiti. Ima tu jos toga, ali mislim da ove ranije nisam pomenuo, mozda gresim.. svakako kapiram da znate makr nesto sa ove liste, ali eto.
El Pistolero Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Moguce da je bilo. Igra iz 2000. godine ja mislim. 3
Recommended Posts