Zagrivuk Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Evo vam tema gde mozete da pomognete jedni drugima. Potraznja, skripti, knjiga, kako poloziti kod nekog profesora, gde i sta naci na netu i slicno. Eto!
Uruk Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 kul tema ali na pogresnom forumu :) sem toga pitanje je koliko ljudi ima svoje kolege na ovom forumu, mnogo ce brze naci pomoc na forumu svog fakulteta... no... jel ima neko ovde da se bavi programiranjem. spremam ispit iz paskala i fino ide ali me ove liste(pokazivaci) smaraju i to zesce... to mi jedino predstavlja problem, a treba mi asap
Bejbe Kompajler Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Haha, jel ima ovde neko da studira bibliotekarstvo i da može da pomogne oko Organizacije I? lol, bre, Miodraže di nađe ovde da otvaraš tu temu?!
phantasm of the living Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) kul tema ali na pogresnom forumu :) sem toga pitanje je koliko ljudi ima svoje kolege na ovom forumu, mnogo ce brze naci pomoc na forumu svog fakulteta... no... jel ima neko ovde da se bavi programiranjem. spremam ispit iz paskala i fino ide ali me ove liste(pokazivaci) smaraju i to zesce... to mi jedino predstavlja problem, a treba mi asap Ne znam kakvo je stanje na vasem forumu, ali kod nas je padne jedan post na tri meseca i to obicno se neko stariji sazali i pomaze ljudima koji bi da upisu fax. I to je to. Srecom imamo neku grupu na fejsbuku koja malo bolje funkcionise. Radite Paskal??? A jesi ga radio u gimnaziji? Mi smo se ubijali godinu dana s istim. Edit: Da nema neko slucajno neku knjigu o urbanim formama? U bibliotekama nema "slobodnih knjiga u pozajmnom fondu".:/ Hellyeah... Edited January 12, 2009 by Emilly_blacksnake
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Aj kad svi trazite nesto - zna li neko da mi objasni lepo primenjivanje Hegela i Aristotela na grcke tragedije? :|
Uruk Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) Ne znam kakvo je stanje na vasem forumu, ali kod nas je padne jedan post na tri meseca i to obicno se neko stariji sazali i pomaze ljudima koji bi da upisu fax. I to je to. Srecom imamo neku grupu na fejsbuku koja malo bolje funkcionise. Radite Paskal??? A jesi ga radio u gimnaziji? Mi smo se ubijali godinu dana s istim. da, ma to iz srednje znam, poneo sam znanja iz paskala i vise nego sto je trebalo(zato sam ispit i spremio za 3 dana), ali nismo radili dinamcicku alokaciju memorije, ulancane liste 'n stuff... no nije vazno skontao sam (manje-vise) a etf forum je aktivan koliko i yum amlo manje... ja na forumu i spremam ispit :) tako sam spremio kolokvijum a webmaster(za sajt faksa-vaseg, arhitektonskog) je lolcina najveca, uhakovali ga albanci, stavili albanski grb na sajt arhitektonskog faksa stajao tako par dana :) @Veronika-pitaj teshu salim se pitacu ja ortaka mozda on zna mislim da su stigli dotle iz anticke... za kad treba? Edited January 12, 2009 by Uruk Hai
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Hegel o tragediji piše u Fenomenologiji duha na čitavih pet i po strana. knjiga u pdf-u na baneprevoz sajtu
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) Ma, u petak imam ispit U principu sam skontala sustinu, ali kao , treba mi potvrda, ma naci cu nekog sa mog smera da mi potvrdi, ionako su svi zbunjeni ispitom @Gluvi barut - Ma imam to, znam, nego zamisli SVE TRAGEDIJE, i na svim moras da primenis te principe Nije zabavno Edited January 12, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
phantasm of the living Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) a etf forum je aktivan koliko i yum amlo manje... ja na forumu i spremam ispit :) tako sam spremio kolokvijum a webmaster(za sajt faksa-vaseg, arhitektonskog) je lolcina najveca, uhakovali ga albanci, stavili albanski grb na sajt arhitektonskog faksa stajao tako par dana :) Blago vama. Kad bi kod nas to tako fino funkcionisalo. Mukica, mnogo je fin lik inace, jbga sto mu se to desilo. Edited January 12, 2009 by Emilly_blacksnake
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 ma sad, koliko ih ima, jedno 25-6, šta je to, ništa Hegel je Antigonu stavio kao savršenu tragediju i o tome pisao u Fenomenologiji duha, nije se ni bavio ostalima Ja znam za jednu knjigu ''On Germans and other Greeks'', gdje postoje poglavlja o Platonu, Aristotelu, Helderlinu, Hegelu i Ničeu i njihovom odnosu prema tragediji, al' nisam čitao a tebi ispit u petak, pa nemaš ni vremena baš, možda da preletiš, ima na rapidshare-u sigurno
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Da, a Aristotel se Edipom najvise hvalio . Znam i za o, imam, ali stvarno ne znam koliko cu moci da proucavam to, ako nisam do sada, ljudski Hvala u svakom slucaju
José Luis Chilavert Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 U 99% slucajeva ovde nadjem sta mi treba : http://avaxhome.ws/ebooks Pregledajte malo .
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 pa onda tražiš nešto jednostavno pošto ja tražim Joan Copjec - Shades of noir Kaplan - Women in film noir i slično i avax nema
José Luis Chilavert Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 pa onda tražiš nešto jednostavno pošto ja tražim Joan Copjec - Shades of noir Kaplan - Women in film noir i slično i avax nema Fizika , matematika , hemija , racunari , ... uvek nadjem nesto korisno . Nisam bas mnogo trazio ostalo
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) samo da se dovučem do biblioteke, jedno 300 km Tražim ebook Fizika , matematika , hemija , racunari , ... uvek nadjem nesto korisno . Nisam bas mnogo trazio ostalo ma dobar je avax, svašta se nađe, ali i dalje su to te opšte stvari Edited January 12, 2009 by Bata Životinja
angels deserve to die Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Pitanje za ljude koji studiraju istsoriju u Nishu (ako ima takvih). Imam nameru da upishem specijalizaciju tamo, ako je moguce, pa zato. Moj magistarski program je "Balkan izmedju dve civilizacije- hrishcanstvo i islam". Zainteresovana sam za istoriju pravoslavne crkve u krajevima danashnje jugoistocdhne Srbije, pa me interesuje da li na nishkom istorijskom fakultetu postoji specijalizacija ili magistarski progrtam koji imaju veze s tim.Bilo bi bolje da mi odgovorite na pp, ali, ako vas mrzi, moze i ovde
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 nema ti toga master 1 godina http://www.filfak.ni.ac.yu/planovi/istdiplomske.pdf doktorske http://www.filfak.ni.ac.yu/planovi/istdoktorske.pdf
Bokee Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ima li neko ko studira pravo u Beogradu?
East Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 ja i kuruz kolko sam primetio.Reci sta ti treba?
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E ljudi sad ce spring brejk ,karijeristkinje cuvajte se:P
oʞɾoƃ Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Gde si ti video spring, a pogotovo break?
kuruz Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Ima li neko ko studira pravo u Beogradu? Ја сам на другој години. Извол'те, шта вам треба?
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Gde si ti video spring, a pogotovo break? PA debelima je uvek spring:P A break i dalje traje?
Recommended Posts