Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Sad svi izdvajaju njega, ali je u suštini Sem jednako dobar. Quote
Captain Spaulding Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Ok i to , sem je isto dobrica. Ok su oni Quote
lemmy sixx Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Brljave previse sa vukodlacima vesticama maenadama itd MA BRE VILE I JEBENI PANTERI!!!!!!To je nevidjena idiotarija. Poceo sam gledati novu sezonu,pogledao prvih 5 epizoda,i za sada je kurton.No dobro,i prosla sezona je pocela mlako pa to se dobro razvila.Videcemo. I neko rece kako u ovoj seriji nema dobrih riba...pa jebote,imate vi oci?Sukeeeeeeeee je za bambusanje rodjena.Jeste da ima facu ko zenka dabra,ali ima do jaja telo.Pam je matora,ali je zato nevidjeno seksi,sjajan milf.Ona Dzesika se meni ne svidja,ali realno zgodna zenska.Kraljica koju je Bil ubio je bila ekstra riba.A o ove dve nove da ne pricam.Ona crna koja je sa Semom je fantazija,boginja jebena.Prelepa zena.Ona prva koju je Bil trpao,sto je ubacena kao spijun kod vestica,je isto do jaja riba.A ova sto je kasnio opalio,sto se ispostavilo da mu je u krvnom srodstvu,jos jedna boginja.Ona je i u Deksteru glumila pre koju sezonu.Predrkana riba. 1 1 Quote
Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Onaj trenutak kada nije ubio vukodlaka mi je bio skroz dobar, na primer, hteli su da stave akcenat na njegovu samilost i čast. Rekao bih da u seriji ne postoji nijedan ženski lik koji nikada nije ujebao nešto ili bio potpuno svojeglav. Quote
lemmy sixx Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Baba od Sukeeeeeeeeeee nije. Quote
Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Haha, znao sam da će je neko pomenuti. Ali je zato umrla. A za smaračicu Taru smo čekali četiri sezone da capne. Quote
Captain Spaulding Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Ma ne baksuziraj , mozda ce doci neki vampir ili ce mozda suki da je izlezi njenim svetlucim sapicama Quote
Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 "Her precious fairy vagina" Najjača rečenica u seriji. Quote
lemmy sixx Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Aaaa,pusite kurac,pa pogledao sam samo 5 epizoda!Jebeni spoileri! Quote
Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Baba od Sukeeeeeee umire u petoj epizodi. Quote
Novaliis Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Brljave previse sa vukodlacima vesticama maenadama itd ocekivao sam cisto vampirsku seriju Meni je bas zanimljivo sto pored standardnih vampira postoje vukodlaci, sejpsifteri, panteri, vile, meneade, vestice itd. Poslednja epizoda mi je bila odlicna, sad ne mogu da docekam novu sezonu jbt. Svidja mi se sto je Rasel, ili kako se vec zove onaj najstariji vampir, pobegao. To je bilo za ocekivati. Sektas postao vampir, pitam se kako.. Tara odjebala svoje, konacno, trebali su to uraditi ranije. Bil i Erik ce izgleda postati tim, nisam skontao zasto su ubili onu iritirajucu kucku koja je trebala da ih ubije, ali je predlozila da se udruze.. no dobro. Sta mislite, je li moguce da Rasel postane saveznik sa Bilom i Erikom, jer koliko znam, svi oni ce sada biti progonjeni od strane lige vampira. I za kraj, mogli bi da ubace sledece sezone zombije. Quote
KinSlayer Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Bil i Erik ce izgleda postati tim, nisam skontao zasto su ubili onu iritirajucu kucku koja je trebala da ih ubije, ali je predlozila da se udruze.. no dobro. Ubili su je zato sto je skontala da je Suki vila, ubili su je da zastite Suki. Quote
ZheX Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 [quote name='lemmy sixx' date='22 septembar 2011 - 00:49' timestamp='1316645378' post='2408775'] I neko rece kako u ovoj seriji nema dobrih riba...pa jebote,imate vi oci?Sukeeeeeeeee je za bambusanje rodjena.Jeste da ima facu ko zenka dabra,ali ima do jaja telo.Pam je matora,ali je zato nevidjeno seksi,sjajan milf.Ona Dzesika se meni ne svidja,ali realno zgodna zenska.Kraljica koju je Bil ubio je bila ekstra riba.A o ove dve nove da ne pricam.Ona crna koja je sa Semom je fantazija,boginja jebena.Prelepa zena.Ona prva koju je Bil trpao,sto je ubacena kao spijun kod vestica,je isto do jaja riba.A ova sto je kasnio opalio,sto se ispostavilo da mu je u krvnom srodstvu,jos jedna boginja.Ona je i u Deksteru glumila pre koju sezonu.Predrkana riba. [/quote] Ovde je sve lepo objasnjeno, potpuno se slazem. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Samo sam cekao da pomene Marni al to cuva za sebe izgleda:P 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Ja ne znam koji um je mogao da izusti da u ovoj seriji nema dobrih riba,na kraju sam skontao da sam zbog njih zapravo i imao snage da pogledam do kraja ovo smece od sezone... Quote
KinSlayer Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Jest' ova sezona je bas glupa bila... Al' sledeca obecava na osnovu poslednje epizode ove. Quote
Captain Spaulding Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Ma samo da Tara crkne , neka ne dodje nijedan vampir , neka Sukijeve ruke ostanu takve kakve jesu i ne pocne da bljesti sa njima i da je nekim cudom ozivi !!!!! Quote
lemmy sixx Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Ja ne znam koji um je mogao da izusti da u ovoj seriji nema dobrih riba, Zenski um.Obrijane glave. 1 Quote
Zen Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Nisu lose nego ofucane. Arlin, Marni, menada, Debi, Pam. Nek su zgodne do smrti, meni izgledaju ofucano u faci i to mi se ne svidja. Mada, ko da ja pa gledam seriju zbog njih Ko pomenu onu Semovu ribu, ona mi je fenomenalna. Quote
Lunar Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Dobra je ta Semova indijanka, ali sve ostale glavne glumice u ovoj sezoni su mi bezveze, osim Pam koja je okej. U prosloj mi je sezoni kraljica bila odlicna, bilo je tu jos par dobrih ali pojavile su se mnogo kratko da bi ih zapamtio. Quote
KinSlayer Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 U prosloj mi je sezoni kraljica bila odlicna Evan Rachel Wood je dojaja riba, ona je ladno sa Manson-om inace... 1 Quote
lemmy sixx Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Marni, . Nek su zgodne do smrti, Reci da se zajebavas. Quote
lemmy sixx Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Odgledah do kraja sezonu.Meni je dobra.Prvih par epizoda su bile mlake i dosadnjikave (isto kao i prosla sezona),ali tamo negde od 5-6. je krenulo odlicno.Dobar je kraj,kako je Sukeeee hladnokrvno odrala onu sabanku sacmaricom direkt u vugla.Kao i mnogi drugi,i ja se nadam da je ovo Tarin kraj,ali izmislice oni neki vudu kurac palac,garant ce preziveti.Bice interesantno videti i kako ce se Bil i Erik nositi sledecu sezonu protiv celog sveta. Quote
Recommended Posts