Zen Posted July 31, 2012 Report Posted July 31, 2012 bozja cestice ode sve u tri lepe odlican sezona Quote
Night's Blood Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Uuuuu skidanje. Generalno me nerviraju verski fanatici, ali sto se tice vampira dobra stvar je sto u njihovom fanatizmu ima puuuno krvi i njihove prave prirode. Quote
Lou Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Navalili su da u svakoj epizodi bude po jedan nepodnošljivo naivan trenutak. Osim toga, razvoj situacije je otišao upm, haos. Quote
SerbZmaj Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Zabavno je Jedino pocinje da mi smeta sto likovi prolaze kroz iste psiholoske drame u svakom serijalu. Ah Suki, hucu da budem normalna, necu da budem normalna....Bili, dobar sam, los sam, dobar sam, los sam...volim, ne volim... Ili prelomis u nekom trenutku ili ne. Previse osciliraju likovi. Quote
KinSlayer Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Bil poceo da mi ide na kurac, mnogo mi je nesto iskocio iz karaktera... Inace sezona vrlo dobra, u odnosu na prethodnu - odlicna! 4a je ubedljivo najlosija, za sad... Quote
Fake City Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 4a je ubedljivo najlosija, za sad... Slazem se, smorili su bili sa onom Marnie. Prva sezona mi je najbolja, pa posle nje druga. Peta sezona za sada deluje ok. Quote
Night's Blood Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Prva sezona je bila romanticna. Quote
Lunar Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Najbolja je treca sezona, a i ova peta dosta obecava. Meni je druga bila uzasna, jedino je bilo cool ono sa Godricom i onom crkvom naci te tri epizode od 12. I cetvrta je bila dosta losa. Bill posle Sookie dobio malo kvalitetne pičke i odma poludeo. Koji je papučar, ali posto je on jedan od glavnih likova vrati ce se on mainstreamu u poslednjoj epizodi. Inace prica se da je onaj vampir sto je ubio Sookieve roditelje je zapravo polu fea polu vampir. Malo je to bzvz. ali moguce je. Quote
Night's Blood Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Ako Bil ne radi ovo zbog nekog dobrog plana, pocece opasno da mi ide na zivce. Quote
KinSlayer Posted August 13, 2012 Report Posted August 13, 2012 Hah, pogledah epizodu, navijam da sve iz autoriteta pobiju Pem, Dzesika i Tara, jebala ih Lilit, smorili su... Cudi me da u epizodi uopste nije bilo Terija... Quote
Zen Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 ok, sad vec postaje bas zabavno vidim koju igru igra Bil, smart move Quote
Kokopelli Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Ne mogu reći da je ovaj serijal loš, s druge strane likovi su mi potpuno neuvjerljivi, naročito kad se radi o Authority i čitava priča u vezi sa Lilith. Sve je postalo previše banalno i kao da rade na tome da se što više sranja i obrta dese jer ne postoji (dovoljno dobra) karakterizacija likova. Jedino je ona smorna Tara sada zanimljivija. Quote
KinSlayer Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Da Tara i Pam, najzanimljivije sad... Quote
MissionVao Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Sta kao samo na GoT temi vazi pravilo o spoilerima? Quote
Lou Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Pravilo je, ako se dobro sećam, da nema priče na dan izlaska epizode. Juče se pričalo o poslednjoj epizodi, tako da nema konflikta, prošao je jedan dan. Ako misliš na ukupno pričanje o seriji, pošto ne znam da li pratiš redovno, prati zdrav razum i zaobilazi temu. Quote
marcoman Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Ne mogu reći da je ovaj serijal loš, s druge strane likovi su mi potpuno neuvjerljivi, naročito kad se radi o Authority i čitava priča u vezi sa Lilith. Sve je postalo previše banalno i kao da rade na tome da se što više sranja i obrta dese jer ne postoji (dovoljno dobra) karakterizacija likova. Jedino je ona smorna Tara sada zanimljivija. isto mislimo Quote
Lou Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Inače, vile su neuverljive do bola, baš je najgej gluma u seriji. Malko im opraštam, jer se pojavila mala Engleskinja iz "Californication". Quote
marcoman Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 hahaha, da, vile su naj-raspad, i ono mesto onaj stefan braun za vile, totalni promasaj 2 Quote
KinSlayer Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 (edited) stefan braun za vile Edited August 16, 2012 by KinSlayer Quote
Recommended Posts