MissionVao Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 I ja kontam da mora da bude 100% dosledan saradi jer apsolutno sve zavisi od toga da niko nema ni mrvicu sumnje. E sad sta ce biti ne znam i ne zelim da znam, namerno se zaglupljujem da ne bih sebi spoilovala Quote
Lunar Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) @Starshooter: Pa to je Pam objasnila u ovoj novoj epizodi kada je pricala o nestingu. Mada ja se licno ne secam kada je Godric rekao "kao sto sam i mislio". Edited August 22, 2012 by Lunar Quote
Night's Blood Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 ok, sad vec postaje bas zabavno vidim koju igru igra Bil, smart move Quote
SerbZmaj Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 To da je Bil uvek bio dobrica nije tacno, sa onom svojom vampirkom, tvorcem, je sisao, ubijao ljude itd... Zato mi sada smeta sto je kao zao...mada kao sto rekoste objasnili su to sa nest forom. A Erik je uvek bio viking, sam za sebe, tako da mu bas i ne odgovara ovo kolektivno ludovanje a i Godrik ga je posetio i posavetovao. Quote
KinSlayer Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Bil uopste nije igrao igru, on tek polako uvidja da je sve to sa Lilith ludost... Quote
MissionVao Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 @Lunar: Pa nije Godrik to rekao vec Bil kad ih je gledao preko kamere. Quote
KinSlayer Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Kul mi je kraj. svi koji su mislili da je bil glumio - in your face! videlo se da je puko odavno... Bice zanimljiva sledeca sezona... Quote
Lou Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Koji si ti čovek, dođeš ponedeljkom da kažeš nešto o kraju, a ne ponudiš linkove ljudima. Rapidgator i netload neće raditi zbog veličine fajlova, ostalo šljaka. Quote
Lunar Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 (edited) Bonus scena koja nije uspela u epizodu. http://www.hbo.com/t...jGyMQIAUKwXOA== I valjda ima jos, ali sa HBO Go mora da pogledas. A ovo je vise zanimljivo nego bilo sta sto se dogodilo u poslednjoj epizodi. Edited August 27, 2012 by Lunar Quote
Lou Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Komentar na epizodu, da citiram našeg omiljenog kuvara: I did not see that shit coming. Komentar na bonus scenu: zanimljivo, klupko će da se odvija u sledećoj sezoni. Quote
Baal Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Ja sam očekivao da će iz krvi izaći Lilith, kad ono Billith. Quote
ZheX Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Odlicna sezona, kraj takodje odlican. Ja sam stvarno zadovoljan. Krivo mi sto Rasela sjebase onako na brzaka, on mi je jedan od najjacih likova. 1 Quote
Zen Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Ajoj.... ko ce to docekati. in meantime Skarsgarding Quote
Zen Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 ... ocekujem bar jednu scenu trojke sa Ericom, Pam i Tarom.. family pack Quote
KinSlayer Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 ...cetvorke, greota da ne ubace sestru mu... Quote
MissionVao Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) @Zen: Daaa, skinula sam u jednom trenutku sve njegove filmove i serije Bilo bi kretenski ako se Jason ne otarasi onih mommy&daddy tripova pre nego sto kresne nesto Mislim zbog komentara. Edited August 29, 2012 by MissionVao Quote
Night's Blood Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Odlicna sezona, kraj takodje odlican. Ja sam stvarno zadovoljan. Krivo mi sto Rasela sjebase onako na brzaka, on mi je jedan od najjacih likova. Nije na brzaka, smaraju se sa njim odavno. Tara i Pem. Dve hejterske kucke. Toliko dugo se ceka a tako brzo prodje. Quote
Zen Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Zelim njihovu garderobu Savrseni autfuti Quote
Night's Blood Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Trenutno ovde u Teranovi imaju helanke kao Tarine. Imaju i crvene, merkam ih vec neko vreme. Quote
Mona Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) Serija je predivna, toliko zapleta i akcije! Znate ono kad skinete celu sezonu pa odgledate za dan-dva, pa vam se mozak optereti pa sanjate seriju btw, Sookie je kurava Trenutno ovde u Teranovi imaju helanke kao Tarine. Imaju i crvene, merkam ih vec neko vreme. E, ja imam crvene, mislim da su to te! E, a valja imati i noge kao Tara! Edited August 29, 2012 by Mona 1 Quote
Mona Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Pa sta je sad, jesam li nekome uvredila Suki ili Tara ima lose noge? Ma volim ja Suki, samo malo ne zna sta hoce.... A Tara i dalje ima dobre noge! Quote
Fake City Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Suki ima dobro dupe i sise, malo je faca zeza ali je definitivno materijal za fapovanje. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Meni smeta razmak izmedju zuba Quote
Recommended Posts