Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad malo razmislim, mozda i nije losa smrt za Erika.

I nije, da je ostao da sedi like a boss i nekako, ovako je vidno iznenadjen i ispao je glup :ph34r:

1175513_226728297483625_787361421_n.jpg

Edited by MissionVao
Posted (edited)
Mogu vam reći da će Aleksandar Skarsgard biti deo naredne sezone serije "Prava krv". Biće redovan lik - otkrio je izvršni producent Brajan Bakner.

Sudbina Skarsgardovog lika, vampira Erika Nortmana, ostala je da "visi u vazduhu" nakon završetka šestog serijala. Poslednja scena u kojoj se pojavio prikazala ga je golog kako gori na sunčevoj svetlosti.

Bakner je rekao da se vampir Erik neće pojaviti u sedmoj sezoni kao da se ništa nije dogodilo, jer bi to bila prevara.

- Nemojte očekivati da bude zdrav i čitav - upozorio je on i dodao da će se broj paralelnih priča koje serija prati smanjiti.

http://www.24sata.rs...rv/102816.phtml

:rockdevil:

Edited by Captain Spaulding
Posted

Jedna od najboljih sezona, osim nekoliko glupih scena(sahrana u devetoj epizodi) radnja odlicno ide na svim frontovima, i drago mi je sto je najavljena i sedma sezona.

• 1 month later...
Posted

Naknadno sam, pre nedelju dve pogledao ovu poslednju sezonu i IQ mi je spao za četvrtinu do kraja. Jeste kvalitet serije u neprekidnoj silaznoj liniji od prve dve sezone, ali, izvinjavam se onima koji misle da je serija super, ovo je baš loše i naivno. Praktično sam isključio mozak i gledao do kraja kao slikovnicu jer se svaki čas dešava nešto što nema smisla i opravdanje. Kapiram da to sad gledaju najviše tinejdžeri i da je scenario odrađen da njih radi, ali mi nije jasno zašto bi nešto moralo da bude nelogično i jednostavno glupo da bi ga konzumirao neki anderejdž amer.

• Upvote 2
  • 3 months later...
Posted

Pogledao sam poslednju sezonu,i ubedljivo je najlosija do sada.Poslednje dve epizode su je izvadile,inace bi bila totalna propast.Glup zaplet,jos gluplja radnja...cak je i rasplet glupav (jebote,ono sto je Erik uradio je Bil mogao odraditi vec u trecoj epizodi),ali barem ima dobrog rokanja pa prolazi.Najvece sranje je onaj Vorlov.Jebote,gde nadjose da i on bude lepuskasti ficfiric sa engleskim akcentom.Ok,jasno je kako serija funkcionise i na koga puca,ali njegov lik se na momente pojavljivao u prethodnim sezonama i bio je to neki bradati madafaka sa kaubojskim sesirom,pa koji kurac se na kraju desio?Nevezano za to,lik je totalno debilan i dosadan,nisu ga gore mogli uraditi...a i komplet pricu oko njega.Zatim oni vukodlaci...naprosto covek da ne poveruje koliko su u ovoj sezoni iritantni njihovi dijalozi i prica oko njih,to ide do te granice da cak zaboravis i onu budalastinu da se pretvaraju u sugave vukove.Onaj Sem je bio kul lik,ali sada kada se u svakoj drugoj epizodi smrtno zaljubi u svaku ribu sa kojom provede vise od sat vremena u prostoriji...postao je iritantan do zla boga.

Sezoni generalno nedostaje Lafajet,koji je ovde totalno gurnut u stranu.

No,kraj sezone obecava dobru sledecu...iako,i kraj prosle je to obecavao pa kurca baba vecerala.

Posted

Trenutno citam cetvrtu knjigu i mogu reci da je ovo prva ekranizacija koja je bolja od knjige. U knjizi su svi likovi sem Suki potpuno nerazradjeni i svi zanimljivi likovi se malo pojavljuju. Ali zavrsicu i ovu knjigu pa cu se vratiti na seriju.

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Jes vala...

Doduse kod Alana Balla se sve priprema u prve 2-3 epizode u 4-5 izbije picvajz, a do kraja serije rese to isto, a u ovoj sezoni ce biti razresen Sukin ljubavni zivot, tj konacno ce da odluci sa kim ce da ostane. Znaci tragedija, drama i na kraju patetika u najavi... anyway gledace se... :haha: