Face Of Melinda Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 ok zavrsetak... najbolja scena http://m.youtube.com/watch?v=0H9YcBhePnE Quote
Captain Spaulding Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Hahaha, Erik kakvog svi znamo i volimo <3 Ma meni ova sezona kao da nije po knjizi, iako nisam citao knjigu osecam da su popunjavali neke praznine i taj kraj sa Bilom je bas bas lame Quote
MissionVao Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 (edited) Erik je najbolji lik u seriji i drago mi je da je "preziveo" Bas to.Sto se glupog kraja s Bilom tice, gledam to kao na neke od smrti iz GoT-a: ko sto rece Martin, ljudi urade nesto mnogo glupo i umru. Bil je ispao glup i umro je. The end Edited September 4, 2014 by MissionVao Quote
lemmy sixx Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Bukvalno je ispao glup.Mala fufica ga opet zajebala.Jedan od razloga zbog cega je hteo umreti je da ona potrosi ono vilinsko sranje na njega,postane obicno ljudsko bice i resi se vampira za ceo ozivot.I ona ga zajebe i nabije na kolac.Glupan. Sve u svemu,nije losa sezona.Ocekivao sam vise rokanja i dinamike,a toga je bilo u svega par uvodnih epizoda,a sve ostalo je resavanje odnosa medju karakterima.Kraj je ok,zene garant svrsavaju na ovakav kraj.Sve u svemu,dobra serija bila,ali nece mi nesto preterano nedostajati.Sem genijalne uvodne spice i par kul karaktera. ok zavrsetak... najbolja scena http://m.youtube.com/watch?v=0H9YcBhePnE Definitivno najbolja scena. :rockdevil: Quote
bradilko Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 ovo je najgora serija ikada sa odličnom prvom sezonom nakon koje samo opada kvalitet. Quote
Ranis Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Jel zavrshena ova serija? Trazim nesto novo za gledati, jel preporuchujete ili ne, ae ovako neki sabrani utisak? Quote
Sreta Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Blejacka serija, moze da se pogleda, ima karanja u svakoj epizodi. Prica ko prica, obicna razbibriga, nema mnogo smaranja, jedino sto svemirci ne postoje Quote
Recommended Posts