Lou Posted July 31, 2011 Report Posted July 31, 2011 Nedeljom se emituje, u ponedeljak je download. Quote
Novaliis Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Odlicna prosla epizoda, a i sledeca ce biti jako dobra kako vidim. Sve je bolje. Ne znam samo hoce li Erik ostati u ovom stanju do kraja? Nekako mi je dosadniji ovakav.. Quote
Captain Spaulding Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Da , i meni su epizode sve bolje i bolje. Inače tu Necromanserku sam krstio kao Smiljka , jer liči na Srpkinju Erik mi je u ovom stanju jako smešan i jako mi je smešan sa tom frizurom , kao mali dečak je I neka neko ubije ovu Taru , smara kao buva , totalno nebitan lik i jako mi ide na živce. Moram da pohvalim Sema kako je odlično odglumio njegovog mlađeg brata , tačno prepoznaš po obliku rečenice da to nije Sem Quote
Novaliis Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 haha svaka ti je na mestu. Tara nevidjeno smara, a Erik je bolji kao krvolocan vampir. Takodje, voleo bih da vukodlaci imaju vise paznje. I Sem je opasno odglumio tu scenu, svaka mnu cast. Zena koja radi u new age wicca prodavnici ovde je ista ko nekromanserka, utripovao sam da je ona. Quote
Captain Spaulding Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Kakva komparacija. I još jedna stvar. Nije mi jasno zašto su većini vampira očnjaci na 2. a ne 3. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 PA verovatno zato sto su tako vukovima i zverovima pa izgledaju zajebanije:P Quote
Lou Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Tako su izraženiji, lako se vide kada su napred. Pretpostvaljam da bi glumci morali mnogo više da se keze da bi se videle trojke i postigao dramatični efekat. Quote
Lunar Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Jel ona likuša koja je sa onim Vukodlakom što potajno voli Suki, nosi Testament majicu? Nisam nikako mogao lepo da vidim. Quote
Lou Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 I ja sam se pitao šta je na majici, avaj, ne otkrih. Quote
Captain Spaulding Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Vi morate da trazite metal svugde ? Idite gledajte Hesher Inače , dobra epizoda ali i dalje tvrdim da je Tara totalno bezpotrebna i da mi jako ide na živce. Sad me zanima oce li Dzesika preziveti tj da li ce je Dzejson spasiti Quote
Captain Spaulding Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) Nije mi jasno kako Dzesika moze da pobedi srebro kad je najslabija od vampira jer je najmladja. I nije mi jasno kako je Bil uspeo da savlada onog celavog omadjijanog vampira kada je mladji od njega 200 godina. Edited August 9, 2011 by Captain Spaulding Quote
Lunar Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) Jessica se oslobodila tako što ju je Bill previše blago zavezao. A pobedio je onog ćelavog zato što ima punomoć prema svim vampirima iz Luzijane/Misisipija kao njihov kralj, tako da sada mu ni Erik ništa nemože a koji je mnogo stariji od njega. I da Jessica će preživeti, 100% mislim ona je u main castu, spasiće je Jason. Edited August 9, 2011 by trenje Quote
Captain Spaulding Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Ja sam radio spoiler cisto radi drugih .... Da ali ako je onaj celavi bio pod spelom nekromata kakve veze ima punomoc ? Quote
Lou Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 To što Bil ima punomoć nad vampirima Luizijane nema nikakve veze, tom logikom bi Bil mogao da pobedi Godrika u hipotetičkoj tuči. Malo sutra. Quote
SerbZmaj Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Da, inace u sukobu vampira uvek pobedi stariji i jaci? lol Quote
Lou Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Tako ide priča. Inače, u toj ideji, nije bitno da li je jedan vampir mnogo stariji od drugog ako nije imao aktivno bivstvovanje (tada ne jača vremenom). To su pokazali još u prvoj sezoni sa onim matorim vampirom od koga je Lafajet uzimao krv. Quote
-Mare Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 True.Blood.S04E08.HDTV.XviD-ASAP (Aired Date: 14 August 2011) http://www.megaupload.com/?d=AVPVDLL9 1 Quote
Recommended Posts