Zagrivuk Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 (edited) Ja tek poceo da gledam, do sad sam pratio samo sample. Kralj vampira je pederko JOJ! SKRNAVLJENJE MITOVA O VAMPIRIMA! Ali kad vidim ko se danas pali na vampire nije ni cudno sto im je kralj derpe Ps: Cisto da ne bude zabune, nemam nista protiv homoseksualaca, ali imam protiv vampir pedera Edited August 26, 2010 by Zagrivuk Quote
Face Of Melinda Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Ja tek poceo da gledam, do sad sam pratio samo sample. Kralj vampira je pederko JOJ! SKRNAVLJENJE MITOVA O VAMPIRIMA! Ali kad vidim ko se danas pali na vampire nije ni cudno sto im je kralj derpe Ps: Cisto da ne bude zabune, nemam nista protiv homoseksualaca, ali imam protiv vampir pedera Covek je tri hiljade godina (k)harao zemljom ipak ukus vremenom postane sofisticiran Quote
Brynhildr Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Ja mislim da ima smisla, jer su vampiri iznad svakog ljudskog morala, pravila, itd. Pre hrišćanstva homoseksualizam uopšte nije bio doživljavan tako kako se doživljava sad - bilo je normalno. Čudnije bi bilo da se neko ko ima 3000 godina i živeo je naveliko pre hrišćanstva pokorava hrišćanskom moralu. Quote
SerbZmaj Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Ih sada ispade svi su pre hriscanstva bili pederi. Da je bilo drugacije - ok, da je bilo normalno - nisam bas siguran. Nikada nece biti normalno Pre bi moglo da se gleda da je vampirima covek samo posuda puna krvi a to kakav oblik ima nije ni vazno. Ljubav izmedju vampira e to sada vec ne znam ( gej je )... Mislim poenta serije je zezancija, golotinja i.... Sex & Drugs & Rock & Roll Quote
Face Of Melinda Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Mislim poenta serije je zezancija, golotinja i.... Sex & Drugs & Rock & Roll Sex & Drugs & Suck & Roll Quote
Zagrivuk Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Sta je normalno a sta nije u to ne ulazim. HAhahahahahahaahhaaha lele sta je Erik morao da radi da bi se osvetio, obozavam ovu seriju, pola serije provedem smejuci se JASON KRALJ! Legendarna scena A i ovo ce da bude dobro http://www.trueblood-online.com/season-3/season-3-spoilers/a-panther-spotted-on-the-set-of-true-blood/ Quote
marcoman Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 slaba je ova sezona, nema onu brzinu i ludilo druge sezone cak mi i ovaj cliffhanger sa przenjem erica i russella nije nesto zanimljiv. a i sporedne likove su totalno skenjali Quote
Novaliis Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Uspeo sam da skinem samo poslednje 3 epizode 3. sezone, za sada. Ne znam sta da radim, da cekam da nabavim i ostale epizode ili da odgledam ovo.. tesko je odupreti se iskusenju.. Quote
taniusha Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Sta kazete na poslednju epizodu u sezoni? Meni je cela sezona nekako bleda, bas sam se razocarala. Onaj Alcide je takva faca (glumac izgleda ko zmaj) a tako malo su ga prikazivali... u knjizi se mnogo vise pojavljuje... Nadam se da ce sledeca sezona biti mnogo bolja. Inace ce me mrzeti da gledam 1 Quote
Novaliis Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Malo je preterano ono sa Suki i vilama, nekako deluje previse, cak i za seriju poput ove, ali generalno mi se svidja. Nedostaje mi carobnica iz druge sezone, bas je bila kul.. Quote
lemmy sixx Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Jeste preterano.Vile i ljudi koji se pretvaraju u pantere...jebote zivot...ali generalno,meni je ok sezona.Prvih par epizoda su bile malo mlitave,ali kasnije je doslo do dinamike i dobrog zapleta. Quote
Novaliis Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Sto vise razmisljam, najbolji deo cele serije mi je ona dionizijska svestenica. Znala je sta hoce i znala je da uziva u zivotu. Quote
Lou Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Ja sam uvek čekao trenutak kada će izvesni vampir reći "Sookieee". Zapravo, postoje tri najbolja trenutka u seriji i nijedan nema direktne veze sa pričom. 1. Kada Lafajet sjebe ona tri redneka za stolom, scena je potpuna pobeda, pogotovo kada odvrcka na kraju. 2. Kada Džesika imitira Bila i kaže da je sve što joj je on rekao bilo "Jessica, I have some errands to attend to. Errands which do not require your presence." 3. Suki pati za Bilom nakon što je nestao i kaže da priželjkuje da ga vidi kako ulazi na vrata i kaže (ovde ga imitira) "Sookiee". Quote
Novaliis Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Najbolji deo su one orgije u drugoj sezoni, svi su tamo a jedino onaj pijani policajac isteruje neku pravdu. Quote
Lou Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Ma, on mi je išao na kurac. Em je glup, em se napije. Gde ćeš gore? Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Ima par likova koji su po meni potpuno nepotrebni, kao on a mozda jos vise ona Tara ili kako se vec zove... jako me iritira njen lik. Quote
ZheX Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Odgledao sam konacno trecu sezonu, imam neke sitne zamerke, ali dobra je, jedva cekam sledecu. Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Jel su u cetvrtoj sezoni nekakve vestice i slicno? Jel zna neko pricu? Quote
Face Of Melinda Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Tako je Posto sam bila dovoljno zaludna prosle godine da iscitam ceo serijal, trebalo bi da dodju vestice i nastane rat, da se Suki i Erik smuvaju, Bil ce biti nogiran, a Dzejson bi trebalo da postane panter... Edited February 9, 2011 by Face Of Melinda Quote
23/16 Posted October 21, 2010 Author Report Posted October 21, 2010 Koja sam djavo i ulazio u temu . Quote
Lou Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Face of Melinda: Ne samo da si zaludna, već i bezobzirna. Napravi lepo spoiler dugme, kao sav normalan svet. Ima par likova koji su po meni potpuno nepotrebni, kao on a mozda jos vise ona Tara ili kako se vec zove... jako me iritira njen lik. Tara mi se čini kao jedan od uverljivijih likova, koliko god nekome išla na žive (a izgleda da mnogima ide). Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Tako je Posto sam bila dovoljno zaludna prosle godine da iscitam ceo serijal, trebalo bi da dodju vestice i nastane rat, da se Suki i Erik smuvaju, Bil ce biti nogiran, a Dzejson bi trebalo da postane panter... E hvala. Mislio sam da je Suki otisla u taj vilin svet... a nekako je logicno da ce se smuvati sa Erikom.. @Tara mi jednostavno odudara, kao da ne pripada seriji, vec su je na silu ubacili..takav imam osecaj. Edited October 21, 2010 by Novaliis Quote
Lou Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Možda ti samo ide protiv uobičajenih odnosa i situacija. Ko zna, kako priča ide, možda i ona postane neka karakondžula. Quote
SerbZmaj Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Ja sam cuo da se bas i ne drze knjiga? Quote
Recommended Posts