Prinzessin Tinea Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Ja sam cuo da se bas i ne drze knjiga? istina, nisam citala ali mi je receno da su u 3. sezonu stavili i trecu i deo cetvrte knjige... Quote
SerbZmaj Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Pa glupost je sto se sada sve pise, snima po 'nalogu' javnosti, publike. Dovoljno je da par curki kaze kako je Erik super i da bi Suki i on bili odlican par i eto - ajde da to spetljamo tako vidite da ljudi vole i ocekuju. Ne znam da li je ovde tako ali... to je pocelo da mi smeta kod vecine serija. Tara je dosta dobar lik ali je bezveze sto precesto takvim likovima daju uspone i padove ( na psiholoskom planu ), postoji problem muce se, nesigurni su, pate - prevazidju problem, pokazu se kao jaki, sposobni i onda epizoda dve i opet isto... Ili pogines, poludis, upucas se ili sve pobijes i ides dalje kao baja Quote
Novaliis Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Jel zna neko gde moze da se skine cela treca sezona? Quote
Lou Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Probaj ovde. http://www.rslinks.org/tv-series/true-blood-season-3 Quote
Novaliis Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Hvala. Morao sam odgledati trecu sezonu ponovo, serija je odlicna (osim svih onih nepotrebnih gejstina) i jedva cekam nastavak, mislim da u junu krece 4. sezona.. Ne znam samo hoce li ukupno biti 9 sezona ili manje? Quote
Lou Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Publika, tj. potražnja će odlučiti. Quote
Face Of Melinda Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Upravo to a Alan Bal je popriicno izmenjao knjige sa blagoslovom Sarlin Haris, tako da ja ocekujem malo vise lezbo akcije u sledecoj sezoni, cisto da bude ravnopravnosti, a i bice toga ako ubace vestice Quote
Lou Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Oduvek sam ja kontao da su vile i veštice lezbejke. Quote
ZheX Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Koga zanima ovde moze preuzeti strip. Ja sam procitao ovaj kratak strip, pa sam morao ponovo da odgledam sve tri sezone, i naravno uzivao sam ponovo. Jedva cekam da krene nova sezona. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Jako zarazna serija nema sta,odgledao sam sve 3 sezone i jedva cekam cetvrtu,zamerka mi je indirektno plasiranje prava za pedere i to sto je Tara proplakala celu trecu sezonu i strasno me je to iziritiralo na samom kraju,ali ipak je main storyline jako kvalitetan i interesantan tako da mi to nije pokvarilo celokupan utisak o seriji. 1 Quote
Novaliis Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Uglavnom su zamerke upucene ka tom plasiranju gay prava, a Tara mi je jako iritantna uvek bila, potpuno bespotreban lik. Glavna prica je ipak dovoljno kvalitetna da drzi paznju, jedva cekam nastavak. 1 Quote
ZheX Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Tara je meni takodje najiritantniji lik, i plus sto je ruzna ko djavo. Inace u prvoj epizodi nju je glumila jedna druga glumica koja je dobra riba, ali vec u drugoj epizodi pojavio se djavo. Quote
Brynhildr Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 (edited) Ja se baš sećam prve epizode i 100% je ista glumica. Btw, gde ima da se nađe strip na engleskom? ježim se od naših prevoda. Edited April 17, 2011 by Brynhildr Quote
Lou Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Tara je meni takodje najiritantniji lik, i plus sto je ruzna ko djavo. Inace u prvoj epizodi nju je glumila jedna druga glumica koja je dobra riba, ali vec u drugoj epizodi pojavio se djavo. Mislim da je bila ista glumica, ne znam o čemu pričaš. A zar je bitno da li je glumica lepa ili ružna, nije tu da bi drkao na nju. Quote
ZheX Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Ja se baš sećam prve epizode i 100% je ista glumica. Btw, gde ima da se nađe strip na engleskom? ježim se od naših prevoda. In the original pilot version of episode 1, Tara was played by Brook Kerr, but she was replaced before the series aired. All of Tara's scenes were reshot with Rutina Wesley. Ja sam gledao taj pilot, tako da znam sta mi je ostalo u glavi. Sto se tice stripa ne znam gde se moze skinuti na engleskom. @Lou Naravno da nije bitno, samo mi je lik totalno iritantan, ruzan i antipatican, sto ne znaci da ona zbog toga ne treba da bude tu. Quote
Lou Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 E, vidiš, ta prva glumica je bila u pilot verziji prve epizode, zato je nismo videli. A što se tiče lepote glumica i glumaca... meni je odavno taj trend na vrh glave, guranje glumice koja mora da bude napucana, seksi i tako to. U fazonu "ako je žensko, mora da bude pička i po". Dojadilo mi je to i drago mi je kada vidim ženu "prosečnog izgleda" kako radi svoj posao kako treba, dakle valjano glumi. Nekada se fizički izgled uklopi sa ulogom, pa sve ima jači uticaj. Što ti reče, ako ti se ne sviđa lik, ne znači da ne treba da bude tu. Quote
lemmy sixx Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Ajd ne serite,naravno da je bitno kako zena izgleda.Nije to zdravstvo,pa da je bitno kakav je strucnjak.Ovo je gluma,u kojoj je sve vizuelno prioritet.Ako uloga zahteva drugaciji izgled,onda ok.Ali pobogu,ovo su komercijalne televizijske limunada serije,jebeni True Blood,pa ne treba valjda u njima da glumi Eva Ras! 1 4 Quote
Lou Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 I Eva Ras se skidala u svoje vreme... U glumi je bitan osećaj, a ne izgled. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 (edited) Naravno ali ova skangula sto glumi TARU nema pojma da glumi,njena gluma se svodi na to da joj drhti brada sve vreme i igraju oci od suza,izem ti glumu. Edited April 18, 2011 by BruceBruce 2 Quote
lemmy sixx Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Niti zna da glumi,a uz to je odvratna i neverovatno iritantna. I Eva Ras se skidala u svoje vreme... U glumi je bitan osećaj, a ne izgled. U samoj glumi da,ali u prezentaciji lika je izgled itekako bitan. Quote
Lou Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Razume se, ja pričam uopšteno. Ne branim ovaj pojedinačan slučaj, jer stoji činjenica da je uglavnom loša u svom poslu (makar u ovoj seriji, jer je drugde nisam video). Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 http://www.hbo.com/true-blood/about/video/paley-fest-preview-clip.html?autoplay=true&cmpid=ABC123 Quote
Face Of Melinda Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 sneak peak od 8 minuta Pretpostavljam da je ovo pocetak vilinskog rata, ali on se tek kasnije pominje u knjigama i to malo, tako da ova sezona bez obzira na knjige ima da odudara i to dosta... Quote
Recommended Posts