Jump to content

Recommended Posts

Posted

istripovao sam se da je ovaj pevac nesto mnogo bolji, ali je i on losa KD kopija. :haha:

volim ja neki dobar ovako retro fazon da opalim, ali mi ovaj bend idalje ima 0 svog nekog identiteta.

Posted

ovaj pevac je dosta bolji od onog KD klona proslog

Isti je pevač kao na prošlom 'bem te u dupe škrbavo :haha:

Elem, meni je i ovaj novi super. Meni Fate-a nikad nije dosta i da i ima i da se preliva, što će reći može i original i kopija... mada meni ovo nije baš kopija, provaljuje se brdo blek metala u rifovanju a sam album je svedeniji i konkretniji od prethodnika.

Evo uradio sam i intervju ak' neko želi http://www.metal-sound.net/?page_id=1595

• Upvote 1
Posted

Isti je pevač kao na prošlom 'bem te u dupe škrbavo :haha:

pa vidim na temi da stalno nesto pricaju menjaju se pevaci. i solidno zvuci na judas priest pesmi :haha:

• 4 weeks later...
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Ovo je sranje.jos samo da im se prikljuci neka koja se zove Zivia Lita,da im peva prateće.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 6 years later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Predgrupa Satanu uskoro, pa rek'o da im dam novu šansu. Rani albumi su mi i dalje dosadni MF/KD klon, pevač uglavnom izuzetno naporan.
No, pohvalio bih pretposlednji album:

Imali su i album pre malo Dissection riffinga, ali ovde ga baš ima u zdravim količinama. Plus je pevač kanda sazreo i daleko je više od plagijat pokušaja, malo više svoj fazon tera.

• 1 year later...
Posted

Novi album Portrait-a. Po meni jako dobar. Cak mi je za nijansu bolji od prethodnika. Po minutazi najduzi do sada. Svaka pesma je kompaktno spakovana i kad slusam ovakve bendove to i volim,a ne da se odvajaju pesme koje su za hitove i spotove. Pustis lepo ceo album kao covek bez izuzetaka i preskakanja pesama.

• 3 months later...
Posted

Nisam iskomentarisao ovaj novi, prethodnik mi bio najslabiji jer je bio najsporiji no na sreću ovaj se vraća na staze brzine i black metal upliva sa odličnom surovom i sirovom produkcijom. Jedini problem predstavlja dužina ali kad se sluša uz lirike jer je konceptualan brže prođe, recimo samo da ona glava s omota ima neki momenat u priči haha.