Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jedini rimejk za koji sam aj chuo je onaj iz 2001/2002 koji je izashao za PS2. Tako jest ista pricha ista igra samo bolja grafika i neke stvari su dodali sto nema u oreginalu.

Sto se tiche Half-Lifea 3 , ochekujem dobru igru ali je isto ocekujem najranije 2010-e. Secate se kako se proizvodio Half-Life 2 , svake godine po jedna beta je kradena od strane pirata pa su svaki put oduzavali izdavanje da bi dodavali josh stvari sto nije bilo u toj beti, pa sto put nas je valve lozio, pa odlagao(tak osve od 2001-e pa do 2002e kad aje oreginalno igra trebala da izadje) i onda napokon krajem 2004-e izbacio sasvim okej igru koja moze da zadovolji standarde. Ali tek kako je pirat bio unishten kada sam ja igrao , secma se da nije moglo da se sejvuje jel chim sejvujesh pukne AI igre. XD

Edited by Lunar
Posted

Ja uzeo dvojku i epizode u original varijanti (doduše sve po nekim akcijama - HL2 za 600 din u Merkatoru, obe epizode na Steamu za 20 dolara ukupno, odnosno tada oko 1100 din) i ne žalim ni dinara. Obrnuo sam ih milion puta, a preko Steama uvek imam najnoviju verziju. Onaj prvi pirat je bagovao samo tako, a u piratu HL2 Episode One, ona Alyx ima vilicu ko Švarceneger, to su posle sredili na Steamu pa je u svim delovima lepa ko u EP2.

Imam i HL1 Complete isto uzet za nešto malo, al to nisu iste igre, dvojka mi se više "dojmi".

Posted

Auuuu.... pa sto druze Voodoo, zar nije bilo lakshe da dash 1500/1700 din za Orange Box dobijesh sve to + team Fortress 2. :)

Inache i te epizode nisu loshe, ali ono dobre su kolko jedna tak ominijaturan igra moze da bude. :)

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
Jedini rimejk za koji sam aj chuo je onaj iz 2001/2002 koji je izashao za PS2. Tako jest ista pricha ista igra samo bolja grafika i neke stvari su dodali sto nema u oreginalu.

Sto se tiche Half-Lifea 3 , ochekujem dobru igru ali je isto ocekujem najranije 2010-e. Secate se kako se proizvodio Half-Life 2 , svake godine po jedna beta je kradena od strane pirata pa su svaki put oduzavali izdavanje da bi dodavali josh stvari sto nije bilo u toj beti, pa sto put nas je valve lozio, pa odlagao(tak osve od 2001-e pa do 2002e kad aje oreginalno igra trebala da izadje) i onda napokon krajem 2004-e izbacio sasvim okej igru koja moze da zadovolji standarde. Ali tek kako je pirat bio unishten kada sam ja igrao , secma se da nije moglo da se sejvuje jel chim sejvujesh pukne AI igre. XD

Znači koliko neznanje, lele :)

Rimejk HL1 se zove Black Mesa (ranije Black Mesa: Source) i izlazi u toku ove godine. Imate google, pa nađite zvanični sajt, ima skrinšotova i svega.

HL2 Episode 3 izlazi 2010.

HL3 neće pre 2012. sigurno.

• 3 years later...
Posted

Steta samo sto je do Lambda Core-a, znaci nema Zena. Sacekacu punu verziju, ionako sad ima pregrst gotivnih igara za pikanje. I da, ne mogu da verujem da su i ovo i Djuk zapravo izasli.. s tim da ovo 99.9% nece biti govno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...