voodoo_ Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) Film: http://thepiratebay.org/torrent/4464524/Dead.Space.Downfall%5B2008%5DDVDRip%5BXViD%5D-WPi Strip: http://www.newsarama.com/php/multimedia/album.php?aid=25029 Edited January 21, 2009 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 film sam gledao, nije losh, ali nishta narochito. smara me da chitam stripove na kompu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Ja nisam ni krenuo ponovo da igram igricu, mrzi me. mislim da ni necu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ево, пишем овде кад већ постоји тема. Дакле, Исак није тром као у првом делу. Лакши је на ногама и боље млати ако затреба. Мислим да ћу играти опет. И то нову игру + са свим стварима које сам откључао доступним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 e to je bash i bila jedna od retkih stvari koja mi je malo smetala u prvom delu. tako da kapiram da ce mi biti zanimljiviji novi. instaliracu chim budem imao malo manje shkolskih obaveza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Malo je derivativno sve.. ali dobra je formula pa je i dalje zabavno.. da kec nije postojao dvojka bi bila 10/10, ovako.. 7.5.. ali solidna igra, definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Krenuh igrati ovo cudo...za sada je sasvim dobro,poprilicno zabavna igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Ne znam na šta mislite kad kažete da je bio trom, jedini problem sa kretanjem koji sam ja imao u jedinici je sensitivity koji je strašno padao ali taj problem se rešavao forced v-syncom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 MEni nije jasno imao sam taj problem i sa batmenom zasto mi lik jebano stoji previse levo ,da li je to sto imam widescreen ili je jednostavno to neka nova uleva perspektiva kod novih igara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Većina novih igara ima tu perspektivu iz 3. lica. Meni nikako nije odgovarala u početku ali sad se ne bi vraćao na staro nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Meni je to bilo cudno u Witcher-u,sada sam se navikao.Iako,vise volim po sredini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Odigrah jos jedno sat vremena igre...sjajna je!Odlicna atmosfera,sjajna grafika,jezivi momenti...sve na nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Jesi igrao jedinicu? Nemoj nikako odma početi sa dvojkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 upravo skidam prvi deo, konacno sam nabudzio masinu da moze da tera novije igre. los mi je trip odma krenuti sa nastavkom... koliko vam je efektivno sati trebalo da zavrsite keca, jel duga ili kratka igra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 9-16h Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 odusevljen sam posle prvog chaptera Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ja keca nisam ni mogao da igram -.- Iznervirao sam se odmah na pocetku... Kamera me je nervirala, kontrole, nije imalo dovoljno tutoriala da me uvede u igricu... Mozda dvojku nekada skinem pa odigram xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 jedina stvar koja mi za sada smeta u kecu je sensitivity. Posto uglavnom igram starcraft i dotu, navikao sam da pomerim misa za santimetar i da sam vec na drugom kraju ekrana. Ovde iako namestim sens na max treba da veslam misem kako bih okrenuo gosn. Isaka Klarka. Mada opet, to ima neku svoju car u zanru survival horora. Lik vam je trom a ne okretan kao zac na steroidima, pa samim tim igrate pazljivije i opreznije Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Jesi igrao jedinicu? Nemoj nikako odma početi sa dvojkom. E jebiga,sada je gotovo.Nisam igrao keca nikada,ovo sam skinuo zato sto sam video da vecina ljudi dosta hvali.Sada sam vec u 5. chapteru,necu prekidati sada i pocinjati prvi deo. Ovde iako namestim sens na max treba da veslam misem kako bih okrenuo gosn. Isaka Klarka. Mada opet, to ima neku svoju car u zanru survival horora. Lik vam je trom a ne okretan kao zac na steroidima, pa samim tim igrate pazljivije i opreznije Meni recimo ne smeta okretanje,vec jako sporo trcanje.Ali kao sto kazes,to daje car ovom zanru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 eh, pa ti igras dvojku, ja sam pricao za keca, dvojku jos nemam ni instalirano, ali vidim po komentarima da je malo poboljsano okretanje i da lik nije vise tako trom. Steta, zaista si trebao da krenes sa prvim delom, ali nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Trom je dosta,ali ne u poredjenju sa kecom (posto ga naravno nisam ni igrao) vec sa ostalim igrama iz slicnog zanra.Ali nista toliko strasno.Trcanje je vec dosta sporije. Ma nije bitno,obrnucu ja i prvi deo sigurno,posto je odlicna igra.Jes' da nema smisla prvo igrati dvojku a onda keca,ali jebiga sada,necu prekidati sto sam poceo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Bebe,logovi,bateriska lampa=doom jeboga ja sve su pokrali preso sam je za 4 sata igranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ej bre ljudi, sensitivity nije napravljen tako sa namjerom već je u pitanju bug. Ako imate nVidiu u control panelu grafičke uključite forced v-sync i sensitivity će biti normalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) @Starshooter: Ti si nas idol, s obzirom na to da ima 12 nivoa i da se igraju bar 45min-sat i po. Edited February 6, 2011 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 @andrija: imam 460gtx i udjem u nvidia control panel, sve sam precesljao ali ne mogu da nadjem opciju. aj pomozi gde je inace igra mi radi na maxu sve sa 100-150 fps, ali kada ukljucim v-sync u igrici toliko koci i secka da je ne igrivo... mozda ako nadjem taj forced vsync on zavrsi posao. mada zaista mi ne smeta toliko i da igram i sa ovim osakacenim sensom, navikao sam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts