scissors Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Tema posvecena ovom melodic/crossover/new wave bendu i njihovom novom albumu "Animosity". Quote
Djole[HcHm] Posted August 19, 2002 Report Posted August 19, 2002 Dobri su ali mi se cini da su im aranzmani nekako nedoradjeni i to na vecini pesama ali nema veze. Svidja mi se mnogo pesma Headtrip!!! Quote
fiction Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Onako,meni se svidja samo jedna njihova pjesma i to "Fall" Quote
dr NIK@ Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Nisu losi.Imam sva tri albuma.Mozda im je "Animosity" i najbolji, ali ne vidi se nikakav napredak.Cela produkcija im nekako bezveze zvuci :ne:(ko da gledali da potrose sto manje para, tek toliko da razlikujemo gitare od bubnjeva ove od basa itd.). Quote
Ivan_Creed Posted July 13, 2003 Report Posted July 13, 2003 Slazem se potpuno sa Nikom!!! Mislim da su mogli malo vise da se pokrenu!! a: Quote
Sentinel Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Jedino je "Denial" vredan pomena... Quote
gabriell Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 Sevendust mi je definitivno jedan od najdrazih new metal bendova a Animosity mi je najbolji njihov album. Od pjesama bih izdvojio Live Again, Trust, Praise, Angel's Son i Follow na kojoj gostuje i pjevac Staind-a kao prateci vokal. Uskoro im izlazi i novi album a prvi single svakako obecava. Quote
dr NIK@ Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Novi single "Enemy" obecava starim fanovima ne promenjen zvuk (sto ima svoje dobre i lose strane).... Inace, spot je ULTRAdebilan Quote
deftonerrrr Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 novi album je odlican... ono momci jebu keve... nije mi jasno samo kako ljudi salju tone replyova na druge bendove a incubus tool apc sevedust i takvi bendovi imaju samo 7-8 poruka...stvarno se vidi koliko su ljudi muzicki ne neobrazovani nego nekulturni.... sramota... Quote
Sentinel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 novi album je odlican... ono momci jebu keve... nije mi jasno samo kako ljudi salju tone replyova na druge bendove a incubus tool apc sevedust i takvi bendovi imaju samo 7-8 poruka...stvarno se vidi koliko su ljudi muzicki ne neobrazovani nego nekulturni.... sramota... Uvek bili i ostali.... Tool je toliko veliki da bi trebao da ima zaseban forum, a ne samo topic, ma institucija jebote!!! Interesantno da obicno najgluplji bendovi imaju najvishe postova Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Nabavio sam novi album, ali ga jos nisam preslusao...al' polako ima vremena. Sentinel, zar ne mislis da "malo" preterujes..... koliko go bio neki bend veliki...tesko da moze da zasluzi tako nesto... Quote
Sentinel Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Sentinel, zar ne mislis da "malo" preterujes..... Niposhto Quote
Sentinel Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 :PPPPPPP e, matori aj mi shibni katalog spotova na [email protected], pa cu ti uzvratiti. Poz! Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 OK. samo da ga doradim, pa kad ga dovucem do nekog kompa sa netom, saljem ti odmak.... ....valjda ce bidne uskoro.... Quote
Ivan_Creed Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Izbacili su akustican album... Niggaz..... Quote
deftonerrrr Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Uvek bili i ostali.... Tool je toliko veliki da bi trebao da ima zaseban forum, a ne samo topic, ma institucija jebote!!! Interesantno da obicno najgluplji bendovi imaju najvishe postova AJ AgRI ! ...recimo KORN !? Quote
SL Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Hmmm... ranije sam slushao Sevendust... i najvishe mi se svidela "Licking Cream" zatim : Recconect, Denial, Rumble Fish i Head Trip... nego... ... nije mi jasno samo kako ljudi salju tone replyova na druge bendove a incubus tool apc sevedust i takvi bendovi imaju samo 7-8 poruka slazem se sa ovim. jbg. kada se obrazovanje i kultura ne stichu po rodjenju... (da ne kazem i ukus) Quote
Ivan_Creed Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 novi album je odlican... ono momci jebu keve... nije mi jasno samo kako ljudi salju tone replyova na druge bendove a incubus tool apc sevedust i takvi bendovi imaju samo 7-8 poruka...stvarno se vidi koliko su ljudi muzicki ne neobrazovani nego nekulturni.... sramota... I mene ponekad cudi isto i za jos neke grupe, ili ako se ne postuje dugo... ali mislim da ponekad ljudi jednostavno nemaju sta da kazu ili sa kim da diskutuju ili na sta da odgovore... Quote
deftonerrrr Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 I mene ponekad cudi isto i za jos neke grupe, ili ako se ne postuje dugo... ali mislim da ponekad ljudi jednostavno nemaju sta da kazu ili sa kim da diskutuju ili na sta da odgovore... ma bre zalosno je reci...ali vecina ljudi na ovom forumu su debili ... i znaju samo da velicaju svoj omiljeni bend ili da omalovazavaju svoj najomrazeniji ... a o dobrim bendovima...zaista nemaju dovoljno kortexa da kazu i 2 proste recenice....a jos zalije jeste sto su to nabedjeni klinci koji su tek u procesu (d)evolucije odnosno procesu odrastanja i formiranja stavova... ali vreme ce reci sve... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ma bre zalosno je reci...ali vecina ljudi na ovom forumu su debili ... i znaju samo da velicaju svoj omiljeni bend ili da omalovazavaju svoj najomrazeniji ... a o dobrim bendovima...zaista nemaju dovoljno kortexa da kazu i 2 proste recenice....a jos zalije jeste sto su to nabedjeni klinci koji su tek u procesu (d)evolucije odnosno procesu odrastanja i formiranja stavova... ali vreme ce reci sve... slazem se ! Quote
dr NIK@ Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Au jebote....uspeo si da prejebes samog sebe Quote
DevouredSoul Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Eeee... za njih su prichali da cje biti predgrupa Metallici, ne? (Doshlo mi iz dupeta u glavu, da ) Quote
deftonerrrr Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Au jebote....uspeo si da prejebes samog sebe kazi dzoni...zar nije jaka fora Quote
Recommended Posts