deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Ma,ce ti da,ali da platis u naturi!!! To ako si ti placao u naturi ne mora da znaci da ce svako...uostalom ti si TRAZIO tako da platis... nemoj se porediti sa drugima...ti si glup oni nisu ko ih jebe... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 dacu ti ja nije frka... ;P jel imas neke lajvove u nekom socijalnom mpeg ili avi formatu?? Quote
deftonerrrr Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 jel imas neke lajvove u nekom socijalnom mpeg ili avi formatu?? avi..nisam ti ja socijala Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 avi..nisam ti ja socijala well duhhh-- ja ocigledno jesam,, nisam menjao nista na kompu vec sigurno 4 godine.... yeah dude, i rock Quote
deftonerrrr Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 well duhhh-- ja ocigledno jesam,, nisam menjao nista na kompu vec sigurno 4 godine.... yeah dude, i rock ma ok bre salim se naravno... jesam ja socijala nego ajde kada god se saberes svrati da vidis sta ti treba.... ;P Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 ma da ... ne znas ti sta je socijala... ja kad ne znam sta cu preskocim kod komshije u dvoriste ukradem mu neku vashljivu macku i napravim paprikas...... btw u kom si ti ipsu? Quote
deftonerrrr Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 ma da ... ne znas ti sta je socijala... ja kad ne znam sta cu preskocim kod komshije u dvoriste ukradem mu neku vashljivu macku i napravim paprikas...... btw u kom si ti ipsu? jedan jedini net kafe... Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 avi..nisam ti ja socijala deftos ima sponzore na sve strane... za vrckanje guzom posle 23h dobije i bonus Quote
deftonerrrr Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 (edited) deftos ima sponzore na sve strane... za vrckanje guzom posle 23h dobije i bonus ivane ljubavi...jel sada tolerishemo vredjanje ?! ili da pishemo pp moderatorima da se zalimo kako nista ne radis kako treba..tz tz tz ... Edited December 23, 2004 by deftonerrrr Quote
deftonerrrr Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Wed, Dec 15, 2004 - CLINT HAS LEFT THE CURRENT SEVENDUST TOUR As of Tuesday morning, December 14, 2004, Clint Lowery has left the current Sevendust tour due personal issues. Sevendust has made the decision to continue its present tour for its deserving fans and deliver a show one has come to expect from the Sevendust moniker Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 duuude..... e ovo je vec cudno.. to je gitarista jel tako?.. Kako ce da nastave tourneju oce neko da ga menja ili sta??! Quote
deftonerrrr Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 duuude..... e ovo je vec cudno.. to je gitarista jel tako?.. Kako ce da nastave tourneju oce neko da ga menja ili sta??! oce ali se jos ne zna ko... Quote
OCTOJA Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 video sam malopre novi spot - 'ugly' nema nekih promena, pesma zvuci kao da je mogla biti na proslom albumu, seasons, pa kome se taj svideo cenim da ce i ovaj. Quote
Nightwing Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 izasao novi album NEXT... fino albumce Quote
Natasha! Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Next sam nabavila tek pre par dana i slažem se da je dobar album. Uglavnom sam tako nešto i očekivala od njih. Pesme su standardne njihove... OK je. Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 duuude..... e ovo je vec cudno.. to je gitarista jel tako?.. Kako ce da nastave tourneju oce neko da ga menja ili sta??! hotje sigurno neki drugi gitarista Quote
zak Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 zamenio ga je Sony Mayo (ne znam dal se tako pise), bivsi gitarista Snot-a Quote
Natasha! Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Dakle, ovaj NEXT je bruka, kakav album!!!! Quote
Sinstrel Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Promenili su zvuk primecujem. Prilagodjavaju se metalcoru bas kao i vecina nu metal scene. Svakako je za pohvalu. "Ugly" je cool stvar. Aj cao... Quote
dushmanin Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 njaaaah...uvek su mi pomalo isli na zivce...ali nema veze...nabacicu i novi album...valjda i nije tolko lose....sta ja znam... Quote
zak Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 (edited) Novi album je VRH! Ali VRH! Edited March 7, 2006 by zak Quote
Vuk Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 meni lichno je sevendust uvek bio premekan s'obzirom na to shta se sve pricha o njima Quote
Recommended Posts