LordDahaka Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Cisto ako nekog zanima ima da se skine DVD iso sa neta , to mi je dao kolega Wlad http://thepiratebay.org/tor/3947060/Sevend...ive_2_Bonus_DVD Ja skidam jer ne mogu da izdrzim da mi stigne DVD Quote
enclave Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 U kom je fazonu ovaj bend? Nisam ih slusao nekako mi odbojni sta ja znam. Uorediti ih sa nekim... Quote
LordDahaka Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ne mogu njih da uporedim. Iako kazu da je NU metal sto ja ne mislim nemoj ni slucajno da ih uporedjujes sa Kornom. Sevendust je Sevendust , jedan jedini je i nema nikog slicnog. Sta ja znam , meshavina Staind , Deftones a i svacheg ponesto ali ne volim da ih uporedjujem sa nekim bendovima. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Bolje je bez poredjenja,ja kada cujem za bend ili odslusam najbolji album po necijoj preporuci ili odgledam singlove na youtubeu i odma vidim dal' valja ili ne 1 Quote
ukyo Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 U kom je fazonu ovaj bend? Nisam ih slusao nekako mi odbojni sta ja znam. Uorediti ih sa nekim... kao rafo agro a refreni su im dosta mekani, simpa je.. nije loshe Quote
זאבים Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Kao kad b smucckali Living Colour & KSE Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Kao kad b smucckali Living Colour & KSE Aj mi objasni sada sta mu dodje living colour ? 1 Quote
זאבים Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 c c widi se da nisi ol sql http://www.youtube.com/watch?v=RZ5SVDYBNrY : spank : Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ja biti nu metal drolja:) Sada se setih,to je jedna od onih pesama koju znas a ustvari ne znas Kontam da su ih Body Count iskopirali i ubacili rep u ovu muziku i to mu dodje to... 1 Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Aj mi objasni sada sta mu dodje living colour ? Faith No More ali sa crncima,dobar bend dacu ti ga jednom prilikom... Quote
LordDahaka Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ja sam na 95 % DVD a vi se jebite Quote
VoivodBG Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Chapter 7: Hope And Sorrow www.mediaportal.ru Quote
LordDahaka Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Album je do jaja ! Inache , procurila je jedna ekskluzivna vest od samog Sevendusta i to na myspace bulletinu ! Kazu : Clint is back ! nadam se da nije rana prvoaprilska shala O da ! NIkakva shala ! Clint se vratio u Sevendust !!! Uostalom procitajte njihov blog na my space u @!!!!! Dakle , strava !!!! Quote
=Steamroller= Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ne mogu njih da uporedim. Iako kazu da je NU metal sto ja ne mislim nemoj ni slucajno da ih uporedjujes sa Kornom. Sevendust je Sevendust , jedan jedini je i nema nikog slicnog. Sta ja znam , meshavina Staind , Deftones a i svacheg ponesto ali ne volim da ih uporedjujem sa nekim bendovima. ja bih bash reko da lichi na one novije stvari od korn-a, no, mozda serem... posto nisam puno slushao. Quote
LordDahaka Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Izasao 1. spot sa poslednjeg albuma Chapter VII Spot je zove Prodigal Son. Spot je ok , pesma je solidna , ima mnogo boljih na tom albumu Quote
זאבים Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Slichno & good. http://mediaportal.ru/mp3/73979-io-ex-guan...asses-2008.html Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Evo jedne rezurekcije Nikad im ne dadoh pravu sansu,jebu kevu crucifix 2001 zaista bese najbolja god za nu mjetal,dobar je i home iz '99...Pjevac je prvo bio u nekom R & B shitu.hehe 1 Quote
Kvrag Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Mislis Crucified a ne Crucifix ? Animosity je njihov najbolji album , ali meni su svi njihovi albumi super. Crucified sa Animosity je odlicna pesma , takodje volim i Leech : http://www.youtube.com/watch?v=qs4PCIQkrvI 2 Quote
זאבים Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Animosity je njihov najbolji album , ali meni su svi njihovi albumi super. +1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Home hebe!!!Pogotovo ova pesma,cak ju je i jedan nesretni bend svirao u dangubi ove nedelje Bring me a light Make my life worth something more Show me a light Bring a light 1 Quote
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Home hebe!!!Pogotovo ova pesma,cak ju je i jedan nesretni bend svirao u dangubi ove nedelje Bring me a light Make my life worth something more Show me a light Bring a light Waffle je odlicna pesma ! Pogotovo mi se svideo live kod Conan O Briana , ako nadjes pogledaj Koji bend je svirao to u Dangubi ? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Nemam blage ime kako se zove,nisam gledo taj live sad cu vidim. Ime benda je nesto nesto,svirase i limp bizkit i stone sour,ono mogu da prodju ali trebaju jos da vezbaju,klincadija 1 Quote
Tyler Durden Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 slusao sam ih...klinci nisu losi, ok sviraju....ali im je pevač sačuvaj bože.....bilo me je sramota da ga slusam.... Quote
Recommended Posts