Axeanosilas Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Самоповређивао сам се док нисам почео да мажем вибратор лубрикантима. Сад је ОК.
White Man Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Znači da se evociraju uspomene ... Da li se samopovređujete ili ste to pak činili? Koja vam je specijalnost? Bezazleno gašenje pikavaca po telu ili neka ekstremnija varijanta? oslobodite se ... Не волим се, али се и не мрзим да би се самоповређивао као какав недорасли мамлаз. Иначе, по мени су пирсинг и тетовирање најтежи облици мазохизма и тешке менталне ретардираности. А можда и нису. Гледао сам на Discovery-у неког par excellence мазохисту како пробада гомилу кука оштрих као жилет преко целог тела и онда га неки ликови обесе да на тим кукама виси у ваздуху док не достигне стање нирване или некаквог "самопрочишћења". Значи, изгледа мега морбидно да би могло да се опише. Ето, хајде сад неко лепо да отвори тему "Колико пута сте се самоубили и како сте се осећали после првог пута; утисци, препоруке, савети и сл." па да будемо као прави емоси.
Маузер Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Hehe! I onaj pevac Shininga je nedorastao!
Grobodan Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Nije nedorastao, nego je jednostavno za ustanovu zatvorenog tipa, samo nema ko da ga zatvori.
oʞɾoƃ Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Иначе, по мени су пирсинг и тетовирање најтежи облици мазохизма и тешке менталне ретардираности. Jea Gledao sam i ja tu emisiju sa kukama, ali od Amerikanaca me ništa ne čudi.
Sisus Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Ja sam se za jedan doček napio rakije u staroj kapeli na groblju i pao na leđa. Jel se to računa? Omašio sam govno koje je bilo pored.
Маузер Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Jedan poznanik se napio i pao u septicku! Jel se to racuna?
Vuk Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 ja se takodje i samozadovoljavam i ne boli nishta
LazaGNR Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Jedan poznanik se napio i pao u septicku! Hahahaha,underground :)
Zen Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Sampovredjujem se svaki put dan dva pred kraj raspusta. Posto prokrastriniram sve domace zadatke dva dana pred kraj shvatim da imam jos samo dva dana i gomilu posla i onda pocinje 48 sati rada... Tako uvek prvi dan na fax ili u skolu dodjem ko iz Vijetnama.. namucena, uspavana, izdrkana... Klasican oblik samopovredjivanja radnim mazohizmom u intencionalno kratkom vremenskom roku.
Kakashi Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 samopovredjivao sam se sve dok nisam kupio gilette mach3 ti imaju zashtitu, pa se ne sechem tako lako Istina, brijanje svakim drugim je katastrofa, ili seče ili dere kožu. Naročito ako u imenu imaju "comfort". Yeah, right.
enclave Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 da... oni koji me poznaju mogu to i da potvrde.. Imam ožiljak od pokušaja samoubistva
Bata Trokrilni Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Kad sam bio mali, voleo sam da se samopovređujem ubadanjem šibicama i čačkalicama u nadlakticu. Uživao sam u tome. U teenage dobu, pak, prijalo mi je čačkanje bubuljica.
Sandman Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Ja se ne secam te teme Bio si pijan,a dok si se otreznio neko je već obrisao temu. Koje vam je lokacija pogodna za ritual obred ... kupatilo, kauč, stepenište? Zaledjena mistična mesečevom svetlošću okupana norveška šuma.
SkullKrusheR Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Zaledjena mistična mesečevom svetlošću okupana norveška šuma. fino, fino... inache, jedini oblik samopovredjivanja koji povremeno vrshim je to shto grizem unutrashnjost usne duplje, najcheshce ispod donje usne, dok ne pochnnem da krvarim. to obichno pochnem da radim mahinalno kad sam nervozan.
ZheX Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 samopovredjivanje je gej. jedino samopovredjivanje koje radim sebi je kad se napijem, pa izvodim kaskaderske skokove i slicne gluposti.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 U PMS-u sam opasna. Ali po druge.
ReMeDy_ Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 koji je ovo kurton od teme.... a najbolje su mi ribe koje se vade na pms kad pokusavaju da izigravaju neke kucke u kuhinju!
F4R15 Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Emo tema xD Samo sam jednom sjedio na prozoru...a drugarica sa balkona me gledala..i nije mogla nista progovorit
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 koji je ovo kurton od teme.... a najbolje su mi ribe koje se vade na pms kad pokusavaju da izigravaju neke kucke u kuhinju! Tad mi je omiljena kuhinja, zapravo.
ReMeDy_ Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 deder, mogla bi da navratis onda kad si u pmsu, imam neke kuhinjske poslove koje zapostavljam sam , posto nisu dovoljno macho za mene
Recommended Posts