Grobodan Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Pored Portrait, evo jos jednog benda koji me je oborio sa nogu ovih dana. Rec je o bendu koji za sad ima samo jedan album Into the night, koji blago receno razbija! Mladalacki poletno (znaci, ne kao masa matorih reinkarniranih prdeza iz osamdesetih koji vise nikom ne trebaju) ali zvukom ukorenjeno u zlatno doba Heavy svirke. Prepoznacete masu uticaja koje su momci uspesno spojili u pravu bombu od izdanja. preporucujem do daske! Evo linka http://rapidshare.com/files/164784120/Enfo...ight__2008_.rar Password: www.thrashmageddon.com Quote
Grobodan Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 Kad se sad nisam slogirao... Idu na turneju sa Portrait, jos jednim bendom koji me je oduvao ovih dana! Cak u Grcku dolaze... nista, zato kod nas Lordi. Quote
RNA Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Чу', чак у Грчку. А где би друго свирали? Quote
WoI Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 komso vala svaka ti cast na temi novi hevu metal kvlt speed queen :rockdevil: Quote
Goxy Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Ovo mi je kanda i malo bolje od portrait,ali za samo dva slusanja. Quote
Bata Trokrilni Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Ovo je stopostotni NWOBHM zvuk sa početka osamdesetih. Jedino što ima malo više duple pedale, nego što je za bendove iz tog perioda bilo karakteristično. Prilično je tu kopiranja prisutno, naročito kad su rifovi u pitanju. Quote
Grobodan Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Da, a Grave Digger novi vrca od originalnosti. To je Heavy, manje-vise sve je receno. Quote
Bata Trokrilni Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Novi Grave Digger je onakav kako treba da zvuči savremeni heavy/speed. I predstavlja dovođenje na viši nivo svega što je taj bend radio u svojoj karijeri. Enforcer je izdao svoj album, pokušavajući da zvuči kao bendovi sa početka osamdesetih. Da je ovaj album izašao u velikoj britaniji 1981. rekao bih da je sjajan, možda jedan od najboljih u ono vreme. Ovako je utisak znatno blaži, i to već od prve pesme, Black Angel, koja ima bezbroj puta prežvakani punk rif. Quote
Grobodan Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Zvuci u tom fazonu, ali puno elana i gladi (sto se mene tice), i nikako kao novi npr Blitzkrieg na kom se cuje da matorani od 50 ljeta pokusavaju da zezu. Quote
RNA Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Пази, и то треба ценити. Значи да маторци још увек имају енергију и вољу да жежу, што никако није занемарљиво. Quote
Angelystor Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Ima tu malo Virgin Steela (bash ga ima na jednoj pesmi ), malo Excitera, a pinch of Running Wild...heeaaavy sve u svemu, zabavan zarazni speed metal, vredi! favoriti: Mistress From Hell, On The Loose, Scream Of The Savage Quote
Điga Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 odlepio sam na ovaj bend sjajno!!! Quote
dr.lecter Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Dobri su skroz jedini je manko, makar za mene licno pjevac koji vristi previsko i koji vise lici na zenu nego na musko celjade... Ali dobro, sa jednom hormonalnom terapijom i to bi se dalo dovesti u red Testosteron rules Quote
Grobodan Posted May 13, 2010 Author Report Posted May 13, 2010 Komšo stavio si link za 128 verziju, eve ga malo bolji: http://mediaboom.org/mp3/266851-enforcer-diamonds-2010.html Još jedan odličan album! Retro ali ne izanđalo, jedan od naj današnjih hevi bendova danas za mene, skidajte pederi. Katana (ne znam zašto, ali padoše mi Anthem na pamet...) Quote
lemmy sixx Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Prvi album mi se svideo,puknucu novi na skidanje. Quote
WoI Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Komšo stavio si link za 128 verziju, eve ga malo bolji: http://mediaboom.org/mp3/266851-enforcer-diamonds-2010.html Još jedan odličan album! Retro ali ne izanđalo, jedan od naj današnjih hevi bendova danas za mene, skidajte pederi. Katana (ne znam zašto, ali padoše mi Anthem na pamet...) Jbg,kad sam okačio link nije bilo nigde bolje verzije od 128 Hvala za novi link Katana je stvarno najjača pesma na albumu Možda mi je samo za nijansu slabiji od prethondog izdanja Quote
lemmy sixx Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 Bolji je prvi album,dosta bolji.Iako,i ovaj moze proci,interesantna je svirka,ali nema tako jebackih pesama kao sto su "Spead Queen" ili "Mistress From Hell". Quote
Divlji Tigar Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 (edited) Katana je stvarno najjača pesma na albumu "Katana" je odlična pesma. Edited May 15, 2010 by Divlji Tigar Quote
Grobodan Posted July 13, 2010 Author Report Posted July 13, 2010 Šta je, nešto se slabo sluša ovaj novi? Quote
Zoidberg Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 Poprilicno gej izgledaju, nego mene zanima ovo 40 riffs of sicknes, ima li sta o tome? Quote
lemmy sixx Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Meni je novi bezveze,ni blizu kao prvi. Quote
Angelystor Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 A mene za pola ocene bolji od prvog. Znaci, sa neke 7.5 na 8. Opet, nista wow, NWOBHM meets Running Wild, ali zabavni i zarazni faktor su toliko izrazeni da se posle, skoro, svake pesme osetim kao da sam pojeo kockicu cokolade. Jedina pesma na koju imam 'pik' i koja me nervira je naslovna, ne znam, ne mogu da opisem zasto, ali ta mi je nekako..previse neoriginalna ..ako je to ovde uopste moguce reci. Favouriti: Roll The Dice, High Roller, Live For The Night. 1 Quote
Recommended Posts