lemmy sixx Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Mamic bi te okarakterisao kao muckog provokatora. 4 1 Quote
lemmy sixx Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 E to bas to Lelek, ubo si ga. 1 1 Quote
azal Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 najgori su bendovi kao ovaj i onaj Portrait sto em nista svoje ne nude, em ne sviraju to sto sviraju dovoljno ubedljivo. Slough Feg, Grand Magus, to su heavy bendovi koji stavljaju svoj licni pecat na muziku, ovo je samo bleda kopija nekog NWOHM zvuka. bas niceg nema. nit su riffovi dovoljno zanimljivi, nit je refren nesto specijalan, nit je pevac dobar. da bar imaju nekog ubicu na vokalu kao onaj iz Below-a ili tako nesto, nego bas nista nemaju da ponude. morao sam da pustim Grim Reaper da isperem usi cim se zavrsila ova pesma. Quote
Јарослав Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 ne možeš da kažeš da Grand Judas, ovaj Magus, ima svoj lični pečat, a ovo ne Quote
Demon Seed Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 ne možeš da kažeš da Grand Judas, ovaj Magus, ima svoj lični pečat Quote
Angelystor Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 ne možeš da kažeš da Grand Judas, ovaj Magus, ima svoj lični pečat, a ovo ne Iz ovoga jedino može da se zaključi da nisi ni slušao Grand Magus. Quote
Angelystor Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Zajebi sa tim forama, nego priznaj da si lupio. Quote
Јарослав Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 a jok, poslednja dva GM albuma uopše nisu Judas worship, ma ni najmanje da se razumemo, volim ja njih mnogo, ali brate Quote
azal Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 mozda dve pesme lice na judas, dteel vs steel i dominator. ali cim ovaj zapeva u svom bariton stilu, svaka asocijacija na bilo koji drugi heavy bend pada u vodu Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Grand Magus je bend bez trunke energije, jedan od najdosadnijih bendova koje sam u zivotu cuo. Jedan Enforcer rif je energicniji od cele njihove diskografije. Ova Azalova lupetanja ne zasluzuju ni komentar. 2 2 Quote
Demon Seed Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Koji crni Grand Magus Judas, nije me podsetilo nijednog momenta (osim što je blizak žanr, duh), a Judas znam napamet (moram da naglasim, pošto slušam KKN ) ali cim ovaj zapeva u svom bariton stilu, svaka asocijacija na bilo koji drugi heavy bend pada u vodu Glas me je sve vreme podsećao na matorijeg Gillana, ima tu nazalno-staračku boju. (ne kao Cune Gojković, ali taman tu do Gillana) Quote
Sreta Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Slozicu se za Grand Magus, preslusao jednom i ccpk. Enforcer >>>>> 1 1 Quote
Grobodan Posted January 18, 2015 Author Report Posted January 18, 2015 Mucho baljezgarija na ovoj i prethodnoj strani... Grand Magus i Priest su slični po tome recimo što sviraju iste instrumente i rade heavy metal. Neenergični? To je valjda neki lični doživljaj, imaju rifčine da se usereš. S druge strane, o Portrait i Enforcer sam se dovoljno pozicionirao otvaranjem tema o istima da ne počinjemo ponovo onu priču ali ukratko - jebeš originalnost u metalu. Evo mogu ja svog psa uposliti da svira trubu dok ja nogom blastujem a rukom sviram tehnički DM, biću originalan i šta? Sunn0)) je originalan pa je govno nikad grđe. Dilindžer zna da zazvuči kao tranzistor koji pada niz stepenice, super... daj ti meni PESMU bato. Portrait ima taj MF vajb koga meni iskreno nikad dosta, Enforcer je energičan da sve pršti, ja ne znam šta si ti Lazo slušao, kao da opisuješ White Wizzard ili tako nešto. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Moze biti rif dobar koliko hoces, ako je sve ostalo mlitavo. A Grand Magus je mlitav. Meni barem, jebiga ukusi se razlikuju. Nekome su i mesuga i godjira do jaja. E sada: S druge strane, o Portrait i Enforcer sam se dovoljno pozicionirao otvaranjem tema o istima da ne počinjemo ponovo onu priču ali ukratko - jebeš originalnost u metalu. Evo mogu ja svog psa uposliti da svira trubu dok ja nogom blastujem a rukom sviram tehnički DM, biću originalan i šta? Sunn0)) je originalan pa je govno nikad grđe. Dilindžer zna da zazvuči kao tranzistor koji pada niz stepenice, super... daj ti meni PESMU bato. Portrait ima taj MF vajb koga meni iskreno nikad dosta, Enforcer je energičan da sve pršti, ja ne znam šta si ti Lazo slušao, kao da opisuješ White Wizzard ili tako nešto. Ovo je sustina svega. Apsolutno svaka rec je na mestu. Stub stajl. Quote
kuruz Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Grand Magus je odličan, Mešuga i Gojira su još bolji Enforcer je zabavan Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Poceo slusati stare Slejer albume i hevi, a do juce srao da je sve to sranje. Quote
kuruz Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 ne hevi slušam incidentno, tek poneki album koji neko preporuči ili koji svi hajpujete stare albume Slejera nisam pustio godinama Quote
Angelystor Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Enforcer je zabavan Suština. Samim tim mi nije jasno neko veće živciranje (u bilo kom pravcu) oko njih 1 Quote
azal Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) ona heavy metal lokomotiva pesma sto je neko kacio je bolja od svih enforcer pesma sto sam cuo realno jbg, meni treba da nesto bar malo originalno bude. da bude traditional, ali neki originalan trip da se ubaci bar malo da imam razlog da slusam taj bend umesto starih. DEP odlicne pesme ima grobe, ne seri. Edited January 19, 2015 by azal Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Orginalnost je i zasto neko nesto radi a ne kako,eto svi cete reci da gojira orginalna i progresivna al veze sa vezom nema 3 rifa po pesmi u vr glave ,nego nacin na koji vam to prenose i kako prenose vam se svidja isto tako enforcer u moru power metala ima nesto sto ih izdvaja iz mora power kopija.E sad sto to sto prenosi enforcer su cista heavy metal muda i zato treba mnogo veca hrabrost nego da sviras disonance na 8 zici.There is no compromise for balls ! 2 2 Quote
Recommended Posts