obsessed by cruelty Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Haha kakav Venom izbija iz ovog spota. Odlicno. Quote
Grobodan Posted February 20, 2015 Author Report Posted February 20, 2015 Koje kidanje seme ti jebem, album će da objasni Quote
lemmy sixx Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 ENFORSOVANJE POCINJE!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: JEBACINA OD PESME! Quote
Grobodan Posted February 26, 2015 Author Report Posted February 26, 2015 IJAOOOOOOOOOOOOOOOO http://www.mediaboom.org/424082-enforcer-from-beyond-2015.html 2 Quote
lemmy sixx Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 D A U N L O U D ! ! ! ! ! ! Quote
Divlji Tigar Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 (edited) Album je odličan, nema loše pesme. Sve su za čistu desteku. Favoriti na prvo slušanje: Destroyer, Udying Evil, From Beyond, Hungry They Will Come, Farewell From Beyond je obrada pesme Slovo od grupe Terminal. Inače sviraju u Ljubljani 18. marta! http://www.rockline....-orto-bar-21527 Ja na ovaj koncert moram otići, tako da ću Overkill/Sanctuary propustiti. Edited February 26, 2015 by Divlji Tigar Quote
lemmy sixx Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Na uploaded poslednje dve pesme nedostaju. Jebo im pas mater. Quote
Saša Grbić Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Album je baš dobar. Nadam se da će se pojaviti i flac. Quote
lemmy sixx Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Sjajan album, ali zaista sjajan. Jedino sto mu nedostaje je jedan ultra hit kao sto je bila Take me out of this nightmare, samo zbog toga mi je prosli album bolji. Inace su po kvalitetu tu, ledja uz ledja. Najbolje pesme Destroyer,Undying evil,The Banshee,Hell will follow i Farewell. Ovaj bend jednostavno nije u stanju da napravi nesto lose, i sa ovim albumom su dokazali da su ubedljivo najbolji hevi bend mladje generacije. Kategoricki tvrdim da se Enforcer pojavio pre 30 godina sa ovim albumima, danas bi bili jedan od najvecih hevi bendova ikada. Quote
Descender Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Opet spektakularno dobar album! Oduševljen sam, iskreno nisam mislio da će imati snage da izdaju još jedan ovakav... Kategoricki tvrdim da se Enforcer pojavio pre 30 godina sa ovim albumima, danas bi bili jedan od najvecih hevi bendova ikada. Hah, ovo isto ja svima pričam! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Pa tek onda vidis koliko su dobri ti bendovi bili kad su ovo snimali na 1,2,3 i izmislili nista takvo nije postojalo a najbolje na svetu ,album raspicio!!! 1 Quote
Angelystor Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Super albumče odma' na prvu, metalu stvarno treba danas jedan jak bend da izbacuje ovakve albume, iako ima dosta jaki "heard before" osećaj kao i uvek...za sada mi na novom jedina pesma gde ovde prelaze granicu "One With Fire" - onaj glavni riff mi banalizovani "Spotlight Kid" :] Ali zato onaj srednji deo na "The Banshee" je premotao :rockdevil: Quote
lemmy sixx Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Inace, gitarista je pokidao sa solazama. Davno nisam cuo ovako jebacke solaze na jednom mestu. Quote
Grobodan Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 Šta reći, četvrti pogodak u nizu, nekako mi sad i drago što sam otvorio temu odmah posle prvog albuma, kao da sam predvidao u kakvo će čudo izrasti ovaj bend. ako ima dosta jaki "heard before" osećaj kao i uvek Bend jeste old school ali baš sam se sinoć zapitao na koga mi konkretno liče i nemam odgovor. Inace, gitarista je pokidao sa solazama. Davno nisam cuo ovako jebacke solaze na jednom mestu. Ovo je apsolutna istina. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Fenomenalan album.Bend koji jednostavno ne moze da napravi LOSU PESMU. Quote
azal Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Bend jeste old school ali baš sam se sinoć zapitao na koga mi konkretno liče i nemam odgovor. Grim Reaper za siromasne Quote
azal Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 zajebavam se. ali svakako nisu originalni. zvuce kao exciter najvise. Quote
Recommended Posts